Ahoj holky, moje kamaradka ma zpozdenou MS a udelala si ted v oraci tehu test a vysel ji tamto, za me v tom teda lita 🙂 co myslite vy? 🙂 doporucuji zvetsit fotky, ale ja to vidim i ve zmensene podobe 🙂
kamaradce gratuluji 🙂 sice se mají dělat ráno je to přesnější ale já uz jsem to nemohla vydržet dělala jsem si po 10 večer když jsem přijela z práce byl tam taky takový duch o dva dny později už byl duch jasný 🙂
Dekuji 🙂 snad tomu uz konecne zacne verit 😊 me totiz nejak neveri 😒 asi si to zacnu brat osobne 😂
Určitě 🙂 i kdyby ne ať si udělá za dva tři dny ráno druhý určitě ti pak uvěří 😀
@dyslovka Určitě bych si to nebrala osobně 🙂 chápu tvé pocity ale aji jeji já měla dva pozitivní testy a stejně jsem pak podezdrivala i Dr 😀 musela mne to asi 5x ukázat na ultrazvuku
Ja to myslela jen ze srandy 🙂 kdyby se to stalo me, verila bych tomu hned, i kdyz je pravda, ze myslet si muzu tohle, ale ve skutecnosti bych treba taky neverila 😂
No, mě se nechce věřit tomu mému dnešnímu odpolednímu negativnímu😠angry:
18 dní po OV 4 den zpoždění a bílo.
Po roce snažení s MS přesnou jako hodinky😢
Nejhorší bude, říct to příteli, ten je celej nadšenej, že bude malej "bejčka" po taťkovi...
Každopádně kamarádce zakladatelky velká gratulace🙂
Tiše závidím i toho ducha. Ať jen sílí....
@dyslovka jasný 🙂 já tomu asi nevěřila protože to bylo neplánovaný a ani mne nikdy ve snu nenapadlo ze bych byla jednou mámou ,clovek nikdy podle mne neví, jak zareaguje ono je to jiné az to přijde 😀
@michaela6599 ale mas teda moc krasnou tu malickou 😍😍
@dyslovka děkuji 😍😍
@michaela6599 : nemas zac 🙂 nechces mi taky jednu vyrobit? Tak stejne krasnou 😍 // to byl jen for 😊
@dyslovka já vím 😀 já říkám že to byla spíše práce tatínka 😀 jako kdyby mu z oka vypadla 😀😍
@michaela6599 : me prave prisla hodne podobna na vas :-O 🙂 😊
@dyslovka no vidět tatínka tak už ne 🙂
@michaela6599 : je to mozne 😊 a jak jsi spokoje a v materstvi? Psala jsi, ze by te nenapadlo, ze budes jednou mamou 🙂
@makawe : taky ji tise zavidim 😊 snazili jsme se rok a pul a uz jsem to vzdala, ale porad to ve mne nejak je 😂
@dyslovka jsem strašně spokojená.malou miluji sice byla neplánovaná ale opravdu jsem strašně za ní ráda i když občas to není jednoduchý...když si to tak promítnu zpetne proč jsem se bránila dětem byl asi největší důvod moje (máma ) sice je ale já říkám že nemám mamku.Byl to hlavní důvod protože nás opustila když jsme byli malí s brachem a hodně nám zkomplikovala život hodně jsem si to vzala na sebe a nechtěla děti abych nebyla stejna protože jsem povahove a celkově byla jako ona.
@michaela6599 to me mrzi, ze jsi mela tak tezke a komplikovane detstvi ☹ ale o to krasnejsi ho udelas sve dceri a verim, ze ona ti to vrati svoji lasko a duverou 🙂 doufam, ze ten pocit materstvi taky nekdy zaziju 🙂
@dyslovka přesně tak 🙂 snažím se aby malá měla lepší dětství než já a nechodím po stopách své matky.jinak děkuji za podporu ❤ určitě držím palce
@gabrielle96 falesneho ducha mohou udelat asi vsechny, ale tenhle mi prijde hezky. Nemyslim si ze by byl falesny 🙂
@novamamina dekuji za nazor 🙂 ms mam totiz nepravidelnou a jsem ted 31dc a snazili jsme se prvni mesic tak se mi tomu nechce verit 🙂
@gabrielle96 tak uvidis treba za dva dny, az si udelas dalsi. Ale zatim to vypada hezky 👍
@gabrielle96 nechci ti kazit radost, ale ja mela na gs mama testu taky takoveho ducha, ale nic z toho nebylo, dela falesnaky ☹ ale uvidis, treba to nebude tvuj pripad, ale ja myslim, ze z toho nic nebude ☹ dej pak vedet, jak jsi dopadla 🙂
@michaela6599 to je dobre, tady vidis, ze nejsi jak tvoje maminka 🙂 ❤
Tehotenske testy nedelaji bezne falesne carky. To, co zena povazuje za falesnou pozitivitu, je ve skutecnosti biochemicke tehotenstvi. Cili, embrio se zahnizdi, ale je poskozene a rychle odchazi. hCG se chvilku ale tvori, vzroste i na detekovatelnou hladinu.
Falesna pozitivita muze byt zpusobena tez velkou cystou ci nadory, ale to je minimum pripadu. Nektere testy maji viditelnou rysku, carka je ale tenka a ma sedou barvu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ty fotky se zvetsily sami, le i tak doporucuji na ne kliknout, jsou pak ostrejsi 🙂