Ahoj holky 🙂 Muzu to brat jako pozitivni? Podle toho, co jsem tu videla si jista nejsem. Prosim o radu. Diky 🙂
@evakaspar níž asi těžko...být níž tak je v tom modrém poli a nešel by vůbec vidět ani jasně pozitivní a po hodině jsem ho rozebrala ne ho hodnotila ... bohužel jsem nestihla vyfotit dřív než po 15 minutách, kde nešlo už skoro nic vidět ..... dokud to bylo bílé, šel vidět trochu pak už jen slabě ......
tuto fotku mi ted poslal manžel.....prý to vyfotil chvíli po 10 minutách...nevím kdy :D
Na te druhe fotce je videt hezky tam jsou opravdu //
Udělej si dneska nebo zítra obycejny papirkovy , ten ti toho řekne víc 🙂 nebo si zajdi na krev , co tady čtu já , tak tenhle haze falesne duchy hodně často :( . Ale držím ti palce , tak jak si uděláš normální tak hned dej vědět 🙂
Zap krevni test je jeden z nekhorsich testu..dela hooodne moc falesne carky. Navic proc to.rozebiras? Poockej par dni a udelej normalni..pokud by byl tento opravdu pozitivni tak na obyc papirkovem testu uz by mela jit videt carka.
A navic ten testje spatne.provedeny mas ho predavkovany.krvi a to ukaze carku vzdy. Ale drzim palce.
@zrzeckas tady na tom je videt lehce druha carka..z prvniho bych nevycetla nic...
Diky za nazory 🙂
@leniczka23 jestli ta trocha, co tam mám je předávkování no nevim :D
Moje zkusenost s timto testem je takova, ze mi uz dvakrat ukazal pozitivitu, ale nakonec z toho nebylo nic. Klasicke papirkove testy byly bile...Za me je tento test spis tovarna na plane nadeje a pro vyrobce na prachy...Mozna je skutecne az moc citlivy a muze zachytit i nejake stopove hladiny hormonu, nebo nevim...Preju ti, aby ti to klaplo, ale radeji se k tomu neupinej, dokud neco neukaze i klasicky testik...Drzim palce a pak dej kdyztak vedet...
Mě vyšel test hezky pozitivní, ale je pravda, že pozitivní mi vyšly i asi tři testy z moči..
Za mě ale doporučuji. Když jsem těhotná nebyla, potvrdil to.
@zrzeckas Pro zajímavost můj dnešní..Nějaký náznak tam vidět je, ale těžko říct, jak silná musí ta testovací čárka být, aby se to dalo jednoznačně interpretovat jako pozitivní. V návodu pisou, že jako pozitivní se odečítá čárka "jakékoli intenzity", ale jak jsem psala výše, to už bych musela být dávno v tom. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdyby si to nerozebrala tak by jsme mozna i dokazaly odpovedet takto nevime kde to ma konec a kde vlastne zacatek . jak 2 carky tam jsou ale spis si to nemela rozebirat