Zap krevní test - můžu brát jako pozitivní?

zrzeckas
28. čer 2018

Ahoj holky 🙂 Muzu to brat jako pozitivni? Podle toho, co jsem tu videla si jista nejsem. Prosim o radu. Diky 🙂

agneska7
28. čer 2018

Kdyby si to nerozebrala tak by jsme mozna i dokazaly odpovedet takto nevime kde to ma konec a kde vlastne zacatek . jak 2 carky tam jsou ale spis si to nemela rozebirat

zrzeckas
autor
28. čer 2018
emmy24
28. čer 2018

Můj vypadal takhle minulý týden z toho tvého těžko říct 🤔

zrzeckas
autor
28. čer 2018

vytažené asi po hodině.... jinak vypadal nějak podobně jako @emmy24 (tvůj)

emmy24
28. čer 2018

@zrzeckas taky jsem ho chtěla rozebrat ale nešlo mi to :D jinak potom to ber jako pozitivní já byla hned ten den i na odberech a tam bylo hcg taky zítra mám po týdnu kontrolu tak jsem zvědavá jestli to bude v pořádku

zrzeckas
autor
28. čer 2018

@emmy24 :D jedno křup a byl venku :D ..... tak jsem zvědavá, jestli to bude tak i u mě 🙂

@agneska7 , @emmy24 , @emmy24 .....děkuju vám holky 🙂

emmy24
28. čer 2018

@zrzeckas tak držím palce a nemáš zač 🙂

evakaspar
28. čer 2018

@zrzeckas neni pozitivni je spackany, ta testovaci carka byvá níš a nevim co to ma za smysl ty testy rozebirat, je znehodnocen nelze z nej odecitat. A po hodine se testy neodecitaji pisou to v kazdem navodu.

evakaspar
28. čer 2018

@agneska7 Vzdyt je tam nekolik carek a caru ktera je oznacena jako testovaci, testovaci fakt neni ta testovaci ma byt podstatne niž a niz nic není viz foto.
@emmy24

zrzeckas
autor
28. čer 2018
zrzeckas
autor
28. čer 2018

@evakaspar níž asi těžko...být níž tak je v tom modrém poli a nešel by vůbec vidět ani jasně pozitivní a po hodině jsem ho rozebrala ne ho hodnotila ... bohužel jsem nestihla vyfotit dřív než po 15 minutách, kde nešlo už skoro nic vidět ..... dokud to bylo bílé, šel vidět trochu pak už jen slabě ......

zrzeckas
autor
28. čer 2018

tuto fotku mi ted poslal manžel.....prý to vyfotil chvíli po 10 minutách...nevím kdy :D

agneska7
28. čer 2018

@evakaspar proto jsem psala ze to nema rozebirat

agneska7
28. čer 2018

Na te druhe fotce je videt hezky tam jsou opravdu //

evakaspar
28. čer 2018

@zrzeckas ano na fotce od manzela je trochu neco videt v testovaci zone a rozhodne je to v jinem miste nez mate oznaceno na fotce kterou jste dala výš.

kristyna771
28. čer 2018

Udělej si dneska nebo zítra obycejny papirkovy , ten ti toho řekne víc 🙂 nebo si zajdi na krev , co tady čtu já , tak tenhle haze falesne duchy hodně často :( . Ale držím ti palce , tak jak si uděláš normální tak hned dej vědět 🙂

leniczka23
28. čer 2018

Zap krevni test je jeden z nekhorsich testu..dela hooodne moc falesne carky. Navic proc to.rozebiras? Poockej par dni a udelej normalni..pokud by byl tento opravdu pozitivni tak na obyc papirkovem testu uz by mela jit videt carka.

leniczka23
28. čer 2018

A navic ten testje spatne.provedeny mas ho predavkovany.krvi a to ukaze carku vzdy. Ale drzim palce.

vendelinka08
28. čer 2018

@zrzeckas tady na tom je videt lehce druha carka..z prvniho bych nevycetla nic...

zrzeckas
autor
28. čer 2018

Diky za nazory 🙂

zrzeckas
autor
28. čer 2018

@leniczka23 jestli ta trocha, co tam mám je předávkování no nevim :D

aneven
28. čer 2018

Moje zkusenost s timto testem je takova, ze mi uz dvakrat ukazal pozitivitu, ale nakonec z toho nebylo nic. Klasicke papirkove testy byly bile...Za me je tento test spis tovarna na plane nadeje a pro vyrobce na prachy...Mozna je skutecne az moc citlivy a muze zachytit i nejake stopove hladiny hormonu, nebo nevim...Preju ti, aby ti to klaplo, ale radeji se k tomu neupinej, dokud neco neukaze i klasicky testik...Drzim palce a pak dej kdyztak vedet...

agneska7
28. čer 2018

@zrzeckas no ja jsem si tady procitala dost duzkuzi a opravdu je ,,predavkovany ,, s tim musim s leniczkou souhlasit udelej radeji obyc papirkovy na moc a mas tam jasnejsi vysledek a je to levnejsi a kolik jsi cca dpo?

nikolspace
29. čer 2018

Mě vyšel test hezky pozitivní, ale je pravda, že pozitivní mi vyšly i asi tři testy z moči..
Za mě ale doporučuji. Když jsem těhotná nebyla, potvrdil to.

zrzeckas
autor
29. čer 2018

@agneska7 podle navodu jsem to delala tech 8 dni po ovu.... Ted jsem 23 dc..... Jednalo se mi o to, esik mi neco neni..... Po ovu cca 5 dni mi bylo/je jak pri prvnim tehu tak pro jistotu, kvuli praskum, ktere mam brat jsem poridila toto

aneven
29. čer 2018

@zrzeckas Pro zajímavost můj dnešní..Nějaký náznak tam vidět je, ale těžko říct, jak silná musí ta testovací čárka být, aby se to dalo jednoznačně interpretovat jako pozitivní. V návodu pisou, že jako pozitivní se odečítá čárka "jakékoli intenzity", ale jak jsem psala výše, to už bych musela být dávno v tom. 😀

aneven
29. čer 2018

@aneven Plus ovulační z dneška. 30 DC. Moje tělo si zkrátka dělá, co chce. 😀

agneska7
29. čer 2018

@aneven no naznak vidim, tak pockej par dni a zkus znova preji stesticko 🙂

aneven
29. čer 2018

@agneska7 No, nezbývá než čekat. Dneska mi zároveň vyšel pozitivní i ovulační viz výše, témže nevím, co se jako děje. 😀 Uvidíme...

nikolspace
30. čer 2018

U mě vypadá test takto, držím pěsti

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru