Ahoj ženy, ráda bych se zeptala, zda je na testu opravdu něco slabounkého vidět, nebo bláznim?! Jsem 10dpo a v noci jsem měla prostě strašně silný sen, že jsem těhotná. Udělala jsem si test (ale až odpoledne, protože jsem si pořád říkala, že je prostě ještě brzy, ale nakonec jsem nevydržela) a trochu mě překvapilo, že tam něco slabého vidět je.. Je? 🤔 Vím, že je teoreticky ještě brzy... Ale když už jsem do té sklenky tak nedočkavě načurala a test udělala... Teď na to intenzivně myslím, že to potřebuju probrat. Sdílet. Nechci s rodinou či přáteli, ráda bych se vyhnula těm otázkám a manželovi nechci říkat nic předem, protože by miminko moc chtěl, možná by případné zklamání prožíval hůř, jak já. Na první miminko jsme se napracovali skoro rok a půl a že jsem v tom se mi potvrdilo až když jsem byla ve 4.tt. Tak by mi asi hlava nepobrala, kdyby to druhé vyšlo napodruhé (od nového roku jsme si řekli, že to zkusíme) a čárka by navíc byla vidět už 3 dny před očekávanou ms. 🙏 Díky moc za odpovědi, i kdybyste mi napsaly, že jsem fantazírovala a vidím i trávu růst. 😅 Jasně, zkusím za dva dny znovu. Ale zítra budu nedočkavá a já mám malou zásobu testů (jsem v karanténě). Tak díky za diskuzi, snad mi to pomůže přečkat těch pár dní do ms nebo dalšího nedočkavého testu.
@keckac Je tam duch přeji ať sílí 🍀
@malinkata
Díky, já právě taky nejsem honič duchů. Zklamání jsem zažívala 16 měsíců, než se zadařilo to první.. takže díky, už ne.. Navíc jsem studovala a pracovala, tak jsem vždycky vydržela až do zpoždění. Asi to více řeším, jak jsem teď doma, do toho už 8.den karantény a ještě minimálně 5 před sebou. 🙈 Ale zdálo se mi.. možná odraz té testovací čárky, no. 😅 🙈 😅
@klokanka31
Hmmm.. 😅🤔 tak teď jsem v rozpacích. Že bych opravdu až tak nešílela? 🤔😂🙏
@keckac taky vidím ducha ❤
@danaroubalova
🤩 🙏 Hlavně nic nezakriknout čekají mě tak 4 dny napětí. 🙈
@keckac Fakt tam je, viděla jsem ho hned a nemusela hledat...
@klokanka31
🥳 No, testnu ještě den před ms a když se mrška nedostaví, tak i den po ní. A uvidíme. 🙏 Ale vydržet hlvaně netestovat se zítra bude náročné. Mám poslední balíček (2ks) mamatestu. 😅
@klokanka31 a děkuji 🙏
@danaroubalova
Díky 🙏
@keckac chápu, mě se taky udělal duch, akorát nevylezl hned, až po pár minutách tam byl vidět... ale nevydržela jsem a druhý den ráno dělala znovu. A čárka vyjela hned, ale pořád byla hodně slabá 😊 ale to je prostě už jasné, jen tak se duch neukáže ❤🙏
@danaroubalova
To je hezky napsané, že se tu uculuji.
No, radovat se předčasně moc nechci. Stát se ještě může cokoliv. Ale uvnitř doutná takový ten plamínek naděje a radosti. 🤩🥰 Tak snad.. ❤️
@keckac Máš hezký dáreček k Valentýnu 😊
@klokanka31
To mě ani nenapadlo. 🤔🥰 Ale pravda, dnes je Valentýn.
A syna jsem si nadělila na den matek.. ☺️ 🙏
Tak snad to vyjde, abych nemusela zase čekat na nějaký významný svátek. 😅
@keckac vidím slabou čárku
Z takovéhleho "ducha" mám doma už skoro 2měsíční prďolu 🙃 Přeji ať čárka hezky sílí 🍀
@katherine177 děkuji moc za odpověď.
Dneska ráno jsem tedy netestovali a snad to vydržím do zítra, to bych měla být 1den před ms.. 🙏 bude to ale těžké.. každopádně, na to, aby z toho byla dálnice mám určitě ještě pár dní. 🙈
@petulles
Jeeee.. moc gratuluju, je to krásný. Strašně se těším, že bychom už měli další.. 🙏🥰 vždycky si pak říkám, proč jsem lezla ještě na vejšku a neměla děti už dříve. 🙈
Cítím se až teď taková úplná. ☺️
Jinak moc děkuji. Doufám, že se nic nezmění a že proběhlo uhnízdění, které udrží. 🙏 Bylo by to úžasné. ❤️
@danaroubalova já nevím mě se teď udělal"duch" docela výrazný tři dny po sobě a dneska nic, zítra mám mít ms 🤷
@bannannas
Děkuju, už si samozřejmě dělám naději. 🙏🙈🥰 Tak si i říkám, že i proto to chci vydržet. Abych zase nelovila jen ducha. 😅 Určitě to ale zkusím hned zítra ráno, jak vstanu! Možná budu s tím testem i spát. 😂 Určitě dám pak vědět. 🙏 Ještě pořád to může nedopadnout, ale taky už může! 💪
@verumon
A duch sílil? Nebo měl stejnou intenzitu? Nebo naopak slábl? Jaký test jsi použila?
Nejsem odborník, ale samozřejmě je vždy nejlepší testovat až po vynechání ms.. proto si samozřejmě naději dělám, ale raději se k tomu moc neupínám. U prvního těhotenství jsem měla pozitivní test až 14 dní po zmeškané ms a mudr potvrdil dokonce už 5.tyden .. prostě a jednoduše.. jsou věci mezi nebem a zemí. Nicméně přeji, aby se ti co nejdříve zadařilo, pokud je teď test negativní. 🙏
@cekypetra
Jsi moc hodná. Už určitě nepochybuji, že jsem tam něco viděla. Když je to vidět i na fotce. Teď jsem spíše napnutá, co z toho bude. 🤗 Říkám si - zítra zkusím test, v pátek zkusím test a když bude sílit, začnu se radovat. 🙏
Ale netestovat se, je těžké...v pátek nám končí karanténa, tak když tak ještě zaběhnu do lékárny pro clearblue, když bude ráno test pozitivní. To bych měla být den po vynechání ms.
@keckac dokonce mi přišlo že sílí, testují s mamatest a normálně také nedělám testy před ms,ale jelikož jsem už několik měsíců na podpůrných hormonech,tak jsem potřebovala vědět jak to vypadá (jestli pokračovat s léky dál, nebo ne -dle doporučení lékaře)
Samozřejmě stále doufám že se tam zase ta druhá čárka ukáže,ale po tolika zklamání už to jde těžko 😔 u prvního těhotenství to bylo také dlouhé snažení,pak hormony a šup, bylo to,ale teď,ani trochu 😔🥺
@verumon
To je mi moc líto. Já jsem se u prvního k hormonům nedostala. Nějak nám to nešlo, už to bylo 15 měsíců. U mudr jsem si konečně vydupala hormonální profil (červenec), že se mám v srpnu dostavit, až to dostanu. Nedostala jsem to, i po týdnu meškání byl negativní. Za asi 6 dní jsem byla o víkendu s mužem na kolech a strašně mě bolelo v podbřišku, tak jsem si říkala, super.. bude menstruace, odběr krve, zjistí se, čím to je, začne se konečně něco dít. Tři dny nic nepřišlo, tak jen tak, že udělám tedy test. Měla jsem doma poslední a šup! Byl pozitivní. Na clearblue bylo 3+ ... Mudr potvrdil cca 5.tyden..bylo to dost zvláštní, protože ještě týden před těmi koly byl negativní.
Moc bych všem, kdo se snaží dlouhodobě, přála, aby se jim to vyplnilo. Ať už jde o první, druhé, nebo třetí dítě. Stojí za to bojovat a vytrvat, i když je to ubíjející. A to jsem čekala "jen" necelý rok a půl.
Vyjde to! Určitě! Hlavně, že už doma jeden poklad je a člověk se má na něm alespoň jak utěšit. ❤️
@clairet
Něco velmi nepatrného tam vidím. 🤔
Musíme vyčkat a to je asi jediná jistota. Nicméně držím pěsti, aby duch sílil. 🙏🤗 Ona fotka vždycky maličko zkresluje. I já jsem měla asi 1000 fotek toho testu a přijde mi, že na žádné to není vidět tolik, jako to vidím v reálu.
Držím moc palce, aby to konečně vyšlo. Zkus za dva dny znovu, protože chápu, že vydržet do meškání ms je těžké.
Ale já dnes odolala! Nicméně se nemůžu dočkat zítřka 😅 jsem napnutá.
Akorát mě tedy začal trochu pobolivat podbřišek. Tak jsem fakt napnutá, co z toho nakonec bude nebo nebude. 🙈
@keckac Děkuji moc za podporu. Také držím palce ať máš zítra dvě čárky už krásně vybarvené. To čekání je fakt náročné 🤦🏼♀️😁 A máš pravdu, že vyfotit takového “ducha” je fakt umění 🤣😁 v reálu je to moc pěkně vidět a na fotce skoro nic. Test ktery jsem dělala jestě o den dříve nešel vyfotit vůbec až ten včerejší. Ale zas to vypadá, že sílí 🙂🙃 Držím palce 🙂 Dej vědět, jak jsi dopadla 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já nic nevidím