Ahojda slečny/ženy 😊 s přítelem se snažíme o miminko a dělala jsem si testy poprvé. Vidíte tam něco nebo je to spíše ryska? Přijela jsem snad všechny fotky tady ve fóru, ale stejně si nejsem jistá 🙈 Děkuji za odpovědi 😊
@jjasmina já jako taky něco málo vidím, ale jistá si vůbec nejsem 😂 😊 tak děkuji, uvidíme co ukáží další dny 😊
@veverka_25 jj tak záleží jak na tom jste a kdy má přijít ms apod, ty začátky jsou kolikrát nevyzpytatelne
to je úplně jasně pozitivní 😉
@veverka_25 určitě je pozitivní 😊 držím palečky ať sílí
Kolik dní jsi od ovulace??
@madaki31 bohužel přesný termín nevím, nemám pravidelnou menstruaci, většinou mám cyklus 30-35 dní, tento měsíc mi to k dnešnímu datu vychází na 11 dní od ovulace, ale je to pouze vypočtené, ne nijak podložené 😊
@veverka_25 rozumím, tak uvidíš 😊 vypadá to na velmi dobré cestě 😊 testuj stejnou značkou ať můžeš porovnat jak sílí 😊 držím palce 🍀🍀🍀🍀
něco tam je
@kikimas Jsem ráda, že to nemám jen vyblouzněné, tak snad se to udrží 😊
Ahoj vidím 🙂🍀🍀🍀🍀
@veverka_25 já začínala tímto testem 😊😊😊 pak jsem dělala jen mamatesty a před dvěma dny clearblue digitální
Potichu gratuluji 🍀🍀🍀🍀
@veverka_25 gratuluji 🍀🍀🍀🍀
Já zas nechtěla zbytečně utrácet za testy když by náhodou nic nebylo 😂 ale když už jsem viděla lehké náznaky na těch předešlých, tak mi to nedalo 🥰 Jinak Vám moc děkuji za gratulace, snad bude všechno v pořádku 😊 příští týden skočím k doktorovi 🥰 ale mám neuvěřitelnou radost 🥰
@veverka_25 já si ten digitální s ukazatelem týdnů dělala až jsem si byla víceméně jistá, jen na památku 😊
Na gyndu jdu v pátek 😊 držím palce a semtam dej vědět jak to s Tebou vypadá 😊😊😊
@madaki31 Tak ti přeji ať prohlídka dopadne dobře 😊 Ty jsi taky v začátku?
@veverka_25 ano, digitální ukázal v pondělí 2-3 takže asi 5tý týden 😊😊
@madaki31 jee, tak to moc gratuluji 😊 to jsme na tom dost podobně 😊 jen jsem teda digitál nedělala 😊
@veverka_25 já jdu zítra ráno, kvůli utrogestanu.
Doufám že aspoň něco uvidí, na srdíčko je brzy ale pp předchozích těhotenství chci ujištění že je plpd tam kde má být 😊😊
Dnes teda takto...
@madaki31 to už je krásná dálnice 😊 já dnes taky zkoušela, je to ten Bez popisu datumu 😊
@veverka_25 mě to také takhle šlo 😊😊😊
Jsi na dobré cestě 😊😊
@veverka_25 na fotce jde blbě vidět 😊 ale v reálu je to krásné...
@madaki31 koukám, že jsi stejnej blázínek jako já a testuješ každý den 😁 to jsem ráda, že nejsem sama
@madaki31 krásně čárka sílí 😊🍀
@veverka_25 určitě nejsme jediné 😊😊😊 a po předchozích zkušenostech mě tohle prostě uklidňuje 😊😊😊
@madaki31 já dnes byla raději u doktora, protože má příštích 14 dní dovolenou..tak na UTZ zatím nic, hodnota HCG 77, tak to je úplně malinkatý 😊..jen takový můj malý edit
@veverka_25 aha, tak i podle testů máš fazolku o něco mladší nejspíše 😊 a jinak říkal něco?? Výsledky HCG jsi měla docela rychle...
@madaki31 nic konkrétního neřekl, řekl že to je moc maličký na to aby z toho bylo cokoliv poznat, další termín mám 3.8. a mám přijít nalačno, že mi udělá veškeré krevní odběry, co se dělají na začátku těhotenství 😊
@veverka_25 tak super, to jsi na skvělé cestě 😊😊😊
Já dám zítra vědět, jak jsem dopadla já 😊😊
@madaki31 budu ti držet palečky a těším se na zprávičku 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já teda vidim ducha 🙂 Což kolikrát u nikoho nevidím nic 🙂