Ahojte holky, prosím jen o názor, jestli tam je malý duch, nebo není? Já ho chvilkama vidím a chvilkama ne, tak nevím jestli jsem blázen 😀. Dneska jsem měla dostat ms a nerorazila. Od rána je mi šíleně na omdlení. Děkuji za názory. 🙂
já u takových duchů ještě tvrdím negativní, za dva dny zkusit znovu, teď ty testy dělají falešné duchy fakt všechny do jednoho
@hanulebrabec ano ještě určitě nedělám žádné závěry, může to být cokoli a stát se cokoliv. 🙂
Nevidím
Neco mini tam je, ale pokud mas zpozdeni a takovou slabou carku, tak bych se neradovala. Taky jsem to tak mela a skoncilo to biochemkem.
@ellyem tak ono to nemusí být ani biochemko za které to všichni vydávají prostě jen hodně barviva v testu 😉 my přijde že mnoho lidí tohle hned schovává za biochemko a to je právě jen v minimu těchto případů
Něco vidím 👍
Jestli je to dr. Max. Tak ten dělá takový duchy 🤷🏻♀️
Je tam. Jeden takový si teď vedle mě hraje s legem a druhého mám v břiše 🙂. Držím palce 🍀.
řekla bych, že tam je 🍀
@danca9257 to je úplně negativní nechápu
Tohle už by mělo být bráno jako určitý druh poruchy osobnosti tohle šťourání a hledání duchů.
@hanulebrabec stačí rozkliknout fotku dr maxe. Mela jsem tam vyraznyho ducha a na slunicku nebylo absolutně nic 😉
@hanulebrabec a to že koník zhoršuje kvalitu fotek, tak za to já bohužel nemůžu 🤣
@hanulebrabec a stačí si project diskuzi. Psala jsem, že max dělá duchy!
@danca9257 ty ale i tak už je to diagnóza to nemůžete baby proboha počkat do vynechání a když při vynechání je tam toto buď udělat za dva dny další nebo to prostě brát jako negativní.jsou tu diskuze kdy udělá paní test má tam absolutně prd. Zkusí za dva dny a má tam taky prd a přesto řeší jestli náhodou tam někde při naklonění něco není.? Promiň já jen nechápu proč si prostě zbytečně zkracuje mě dobu života na zemi řešením těchto nesmyslů a místo užívání si neustále měříme teplotu a stresujeme sebe, partnery i okolí....
@hanulebrabec tobě se dítě/děti povedly relativně hned, že? A pokud sis taky musela počkat a neměla potřebu testovat před ms, měřit teplotu, brát různé podpůrné prostředky apod....tak pak klobouk dolů 👏 ... jenomže většina z nás, co se dlouho snažily nebo snaží o dítě prostě takovou sebekontrolou nedisponují, takže tě prosím o trochu tolerance vůči nám "s diagnózou", děkuji 🙂👍 a pokud tě to takovým způsobem vyvádí s míry, není nic lepšího než to ignorovat 😉
@hanulebrabec ale ja absolutně nikde nepsala, že mám pozitivní test. 😁 Ja jen napsala názor na test od Dr. Max, že dělá duchy a když jsem udělala jinou značku testu, tak tam nebylo absolutně nic😊Tak nechápu proč by někdo kvůli tomuhle měl mít poruchu osobnosti 🤦🏻♀️😄a to, že někdo testuje před Ms, tak si myslím že je to kazdýho věc. 🤷🏻♀️ A když jsem teď projela tuhle diskuzi, tak tu vůbec nikdo nepíše nic o pozitivním testu.
@hasara33 ne snažíme se dva roky....🙏😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mavik5 👻 je tam ☘️☘️