Ultrazvuk v 2. měsíci. Jde již poznat těhotenství?

4. led 2022

Dobrý den, nemam s tim moc zkusenosti tak se chci zeptat…2 mesice po styku jsem byla u doktorky na ultrazvuku, poznala by tam uz pripadne tehotenstvi? ja se porad bojim tak se radsi ptam

izzylka
4. led 2022

Jo, poznala

jjasmina
4. led 2022

ano poznala by to

amazonkajanik
4. led 2022

2 měsíce po styku rozhodně! To byste byla totiž v nějakém měsíci a půl a to má drobek už pár cm...

zuzanastofanikova
4. led 2022

Myslím, že ano. Ale když chceš mít jistotu udělej si test.

autor
4. led 2022

@zuzanastofanikova testy jsem dělala a negativní, jen jsem slyšela že spoustu žen mělo negativní test a stejně byly těhotné

jjasmina
4. led 2022

Pokud chcete mít jistotu, jdete na krev jako samoplatce a jistota bude hned

katule1990
4. led 2022

Jestli myslíš u doktorky na gyndě, tak si nemusíš dělat test ani chodit na krev, doktorka by to 100% poznala 😀.

autor
4. led 2022

@katule1990 dobře děkuji moc

autor
5. led 2022

@amazonkajanik takže když tam nic nebylo tak v pohodě? nemusim se bát že jsem těhotná?

katule1990
5. led 2022

Už jsme ti to psaly, opravdu nemůžeš být těhotná ze sexu 2 měsíce zpátky, aniž by si toho doktorka na ultrazvuku všimla. To už by v děloze bylo embryo se srdeční akcí. Navíc jsi měla negativní těhotenský test a předpokládám, že i menstruaci. Příště si dej pozor na vhodnou ochranu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru