Ahoj, stalo se někomu, že jste měly pozitivní tt v období ovulace? Dnes jsem 16 DC a normálně by mě asi nenapadlo dělat si test, ale docela dost mě bolí prsa a hlavně jsem měla začít brát Orgametril, tak jsem si ho pro jistotu udělala (někde jsem četla, že v těhotenství by se brát neměl). Zároveň mám pozitivní i ovulační test. Volala jsem dr., ta říkala, že je blbost, abych byla těhotná, že to způsobil nárůst LH. Tak by mě jen zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenost, protože na netu jsem se dočetla, že těhotenství může ukázat ovulační test, ale že to může být i naopak (tedy že tt ukáže ovulaci) se nikde nepíše.
Hod foto ,ale podle mě ne . Naopak ano že ovu test ukáže tehu to ano ale opačné ne
Ducha mě ovulace udělá na tt ale je to takový ten téměř neviditelny který vidím jen já , čárku podle mě ovulace na tt těžko udělá jelikož měří hcg a je dělaný tak,aby zaznamenal jednotky hcg až od hodnoty,kdy se skutečně jedná o graviditu
Ne..neukaze..hod foto..
Pokud je tt skutečně prokazatelně pozitivní je možné,že nejsi 16dc jak si myslíš,ale že jsi těhotná z předešlého cyklu a proběhla u tebe "ms" přesto,že jsi v očekávání.me se to tedy nikdy nestalo,ale hodně sem četla,že ženy menstruovaly třeba až do třetího měsíce gravidity.duchy pak případně mohou na tt udělat i hormonální cysty či jiný zdravotní problém.supajdila bych k doktorovi.drzim palce
A ještě pozor,před lety se mi to stalo jednou taky,v době ovulace dvě jasné čárky na tt,a vysvětlení? špatná šarže testů, výrobce do krabiček na tt dal lh testy, chybička se vloudila
@denissima Hoj, LH a hCG jsou si podobné. Ovulační test dokáže zachytit těhotenství úplně v pohodě. Pokud jsi těhotná, test je vyloženě pozitivní jako v době ovulace. A to už v době, kdy na těhotenském testu je jen slabý duch. Opačně to ale nefunguje, těhotenský test ti ovulaci nezachytí. Pokud máš prokazatelně pozitivní těhotenský i ovulační test, nejedná se ovulaci 16. DC, ale o těhotenství z předchozího cyklu, mohla bys být v cca 6.-7. týdnu. přitom menstruovat jsi mohla úplně v klidu, některé ženy to tak mají. Zajdi k lékařce.
Neukaze,naopak ano cili ovulacni ukaze těhotenství,ale tehotensky.neukaze ovulaci
Děkuji všem za reakci, foto hodim, až přijdu domů. Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem byla u dr na preventivce 5. dc a to by tam asi něco viděla.. . Ms proběhla normálně, akorat trvala jen 4 dny.
Jo a byly to 3 značky testů, mamatest, clearblue a wondfo.
Jsi tehule
@denissima A co jsou zač ty léky, co bereš? Nejsou v tom hormony, nemůže to být tím? Každopádně bych skočila k doktorce...
@oveckaluky Jsou to hormony, ale začala jsem je brát dneska, testy jsem dělala, než jsem si vzala první prášek.
@denissima jsi urcite tehotna 🙂
@denissima Tak to potichu gratuluji a držím pěsti 😊
@denissima ses tehotna..gratuluju..😊
@oveckaluky děkuji, snad to vyjde😊
@leniczka23 dekuju, snad je to pravda, snažíme se desátý měsíc.
Toto je jasne tehotenstvi.😉
Podle mě to ale není z min. Cyklu ale ovu. Byla kdy se jí zachtělo . A tohle je další důkaz že počítat plodné dny je hloupost protože tělo si stejně udělá co chce 😂
@agneska7 přesně tak 😉
@denissima Tak co ten test?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Záleží jak TT vypadá. Pokud je tam nějaký duch, může to být zvýšením LH, pokud zřetelná čárka, zašla bych si na odběr krve na HCG jako samoplátce, ať máš jistotu