Ukáže tt ovulaci?

denissima
29. dub 2019

Ahoj, stalo se někomu, že jste měly pozitivní tt v období ovulace? Dnes jsem 16 DC a normálně by mě asi nenapadlo dělat si test, ale docela dost mě bolí prsa a hlavně jsem měla začít brát Orgametril, tak jsem si ho pro jistotu udělala (někde jsem četla, že v těhotenství by se brát neměl). Zároveň mám pozitivní i ovulační test. Volala jsem dr., ta říkala, že je blbost, abych byla těhotná, že to způsobil nárůst LH. Tak by mě jen zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenost, protože na netu jsem se dočetla, že těhotenství může ukázat ovulační test, ale že to může být i naopak (tedy že tt ukáže ovulaci) se nikde nepíše.

nita1984
29. dub 2019

Záleží jak TT vypadá. Pokud je tam nějaký duch, může to být zvýšením LH, pokud zřetelná čárka, zašla bych si na odběr krve na HCG jako samoplátce, ať máš jistotu

agneska7
29. dub 2019

Hod foto ,ale podle mě ne . Naopak ano že ovu test ukáže tehu to ano ale opačné ne

balogis
29. dub 2019

Ducha mě ovulace udělá na tt ale je to takový ten téměř neviditelny který vidím jen já , čárku podle mě ovulace na tt těžko udělá jelikož měří hcg a je dělaný tak,aby zaznamenal jednotky hcg až od hodnoty,kdy se skutečně jedná o graviditu

leniczka23
29. dub 2019

Ne..neukaze..hod foto..

balogis
29. dub 2019

Pokud je tt skutečně prokazatelně pozitivní je možné,že nejsi 16dc jak si myslíš,ale že jsi těhotná z předešlého cyklu a proběhla u tebe "ms" přesto,že jsi v očekávání.me se to tedy nikdy nestalo,ale hodně sem četla,že ženy menstruovaly třeba až do třetího měsíce gravidity.duchy pak případně mohou na tt udělat i hormonální cysty či jiný zdravotní problém.supajdila bych k doktorovi.drzim palce

balogis
29. dub 2019

A ještě pozor,před lety se mi to stalo jednou taky,v době ovulace dvě jasné čárky na tt,a vysvětlení? špatná šarže testů, výrobce do krabiček na tt dal lh testy, chybička se vloudila

sudylichozrout
29. dub 2019

@denissima Hoj, LH a hCG jsou si podobné. Ovulační test dokáže zachytit těhotenství úplně v pohodě. Pokud jsi těhotná, test je vyloženě pozitivní jako v době ovulace. A to už v době, kdy na těhotenském testu je jen slabý duch. Opačně to ale nefunguje, těhotenský test ti ovulaci nezachytí. Pokud máš prokazatelně pozitivní těhotenský i ovulační test, nejedná se ovulaci 16. DC, ale o těhotenství z předchozího cyklu, mohla bys být v cca 6.-7. týdnu. přitom menstruovat jsi mohla úplně v klidu, některé ženy to tak mají. Zajdi k lékařce.

vaseli16
29. dub 2019

Neukaze,naopak ano cili ovulacni ukaze těhotenství,ale tehotensky.neukaze ovulaci

denissima
autor
29. dub 2019

Děkuji všem za reakci, foto hodim, až přijdu domů. Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem byla u dr na preventivce 5. dc a to by tam asi něco viděla.. . Ms proběhla normálně, akorat trvala jen 4 dny.

merope
29. dub 2019

@denissima 5. dc tam teoreticky nemusí vidět vůbec nic - zvláště pokud nehledá.

denissima
autor
29. dub 2019

Jo a byly to 3 značky testů, mamatest, clearblue a wondfo.

balogis
29. dub 2019

@denissima tak to sem sama zvědavá na fotky,ale pokud ukázaly tři testy pozitivní výsledek tak buď je to těhotenství a nebo nějaký problém

denissima
autor
29. dub 2019

Tak jsem to vyfotila, čárky už docela zaschly, bylo to videt líp.

agneska7
29. dub 2019

Jsi tehule

oveckaluky
29. dub 2019

@denissima A co jsou zač ty léky, co bereš? Nejsou v tom hormony, nemůže to být tím? Každopádně bych skočila k doktorce...

denissima
autor
29. dub 2019

@oveckaluky Jsou to hormony, ale začala jsem je brát dneska, testy jsem dělala, než jsem si vzala první prášek.

balogis
29. dub 2019

@denissima takové čáry cysta neudělá,jsi pravděpodobně těhotná, pravděpodobně určitě 🤣pokud ti to za to stojí kup si digitální test clear Blue který ukazuje i týdny těhotenství

sudylichozrout
29. dub 2019

@denissima jsi urcite tehotna 🙂

oveckaluky
29. dub 2019

@denissima Tak to potichu gratuluji a držím pěsti 😊

leniczka23
29. dub 2019

@denissima ses tehotna..gratuluju..😊

denissima
autor
29. dub 2019

@balogis mám ho doma, ale bylo mi líto ho použít, když mi doktorka řekla, že to je blbost, abych byla těhotná...zítra rano ho zkusím 😊

denissima
autor
29. dub 2019

@oveckaluky děkuji, snad to vyjde😊

denissima
autor
29. dub 2019

@leniczka23 dekuju, snad je to pravda, snažíme se desátý měsíc.

balogis
29. dub 2019

@denissima no tak ho ráno zkus,určitě vyjde pozitivní a myslím že ukáže že jsi těhotná cca 2-3 týdny,držím palce a dej vědět 🤘😎

stef9328
29. dub 2019

Toto je jasne tehotenstvi.😉

agneska7
30. dub 2019

Podle mě to ale není z min. Cyklu ale ovu. Byla kdy se jí zachtělo . A tohle je další důkaz že počítat plodné dny je hloupost protože tělo si stejně udělá co chce 😂

oveckaluky
30. dub 2019

@agneska7 přesně tak 😉

oveckaluky
30. dub 2019

@denissima Tak co ten test?

denissima
autor
30. dub 2019

Tak tady je dnešní test.

denissima
autor
30. dub 2019

@agneska7 To je docela sranda, no. Snažíme se už desátý měsíc a ty plodný dny fakt hlídám. A ono mě to takhle vysplouchne😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru