Uhnízdění?

23. únor 2024

Ahoj, užívam HA a včera ráno hneď po tom ako som sa najedla som pocítila bolesť podbruška. Cítila som ti tak ako keby sa mi stiahli všetky svaly a boleli. Už som prečítala všetko možné a čítala som aj o uhniezdení. Trvalo to pár minút. Potom už vôbec nič. Myslíte, že to mohlo byť uhniezdenie? Sex som mala 13.2 (použila som aj Pharmatex, len asi som to poplietla aj keď účinkovať by normálne mal) ale od 14.2 som chorá, trápi ma kašeľ a pod. Užívala som aj iné lieku pri antikoncepcii ale informovala som sa všade a podľa gynekológa a lekárnikov neznižujú účinnosť antikoncepcie. Čo mohla byť tá bolesť podbruška? Mohlo to byť naozaj uhniezdenie? Alebo skôr to bolo kvôli jedlu?

lencaa11
23. únor 2024

To spíš bude něco jiného než uhnizdeni ...

1pomnenka
23. únor 2024

Pokud je to jednorázové, vůbec bych se tím netrápila. Může to být ovulace, bolest ve střevech a deset dalších věcí. Neřešila bych uhnízdění, když bych brala antikoncepci. Šance na otěhotnění je téměř nulová.

autor
23. únor 2024

@1pomnenka ďakujem 🙂. Bolo to fakt také ako by sa mi svaly a črevá zároveň pokrútili a naozaj to trvalo pár minút. Preto mi to nedávalo zmysel. Navyše pri dvojitej ochrane by to bol asi zázrak😅

sabin1233
23. únor 2024

@1pomnenka mensi procento je pro otěhotnění pri HA.

autor
23. únor 2024

@sabin1233 veď to aj napísala. Takmer nula ale nie je to nula.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru