Krasne rano. 🙂
Co myslite, prosim? 1. test delany dnes rano, 2. test vcera.
Je nejaka nadeje? 😊
@tauri myslime si ze si necetla navod a pravdepodobne nemas ani zalozene bryle
@nektarinka123 Ty jsi blbá 🤦♀️ To jí fakt musíš kazit radost??
@tauri Jsi těhotná gratuluju 🍀🍀
Krásný pozitivní testy 🙂
@klokanka31 myslim ze blba prave nej sem, kdyz jsem dokazala uplne sama vyhodnotit zda mam test pozitivni.
hezký
Ano, říká se tomu duch. Zkus testovat další dny a pokud bude čárka krásně barevná jako ta první, tak je opravdu čas se radovat 👏
@rosalindamelinda Tohle už není duch...
@klokanka31 Je to duch. Druhá Čárka má být stejné barvy jako ta první. Možná to chce vyjasnit si pojmy a dojmy 😉
viz text ze zdravi.euro.cz: Pozitivní těhotenský test poznáte podle toho, když se objeví dvě výrazné čárky, zatímco negativní těhotenský test bude obsahovat pouze jednu čárku.
Slabá čárka na těhotenském testu (duch na těhotenském testu) obvykle signalizuje, že jste s největší pravděpodobností těhotná. Je ovšem příliš brzy na to, aby byl výsledek naprosto spolehlivý, a proto je dobré zopakovat test znovu po několika dnech. Pokud jste opravdu v jiném stavu, proužek bude jasnější.
@rosalindamelinda V životě jsem neměla úplně stejnou čárku jako první 😃
@klokanka31 😂 a já jsem v životě neměla tak světlou čárku, vždycky jen tmavé 😝 každopádně nevím, proč mi to píšeš?, mě tvůj názor nezajímá, jako sorry-já jsem tobě osobně nic nepsala... napsala jsem zakladatelce jo 😉 cauky
@rosalindamelinda Jsi vstávala levou nohou nebo co? Zakladatelka sem dala test, a na něm fakt není duch, ale už hezká čárka. Tak to je 🤷♀️
@klokanka31 Prosím, abys mi už nepsala, protože je to s tebou celkem marné. Nebudu se tady snažit někomu něco vysvětlovat, když to nechápe. Nebo ty jsi barvoslepá? Neumíš poznávat barvy? Já nevím jako. Ta čárečka je absolutně světlá, jenom lehce. Je to klasický duch a pokud to nepoznáš, tak tu nemáš co dělat. Cus, běž prudit o dům dál 😎
@rosalindamelinda Jediný kdo tady prudí jsi ty. Jestli nevíš jak vypadá na testu duch, tak si projeď jiný diskuze 😉
@klokanka31 Nemá cenu, tady paní prudí furt. ..mimochodem já v životě neměla 2 stejné čárky ať jsem testovala i později a mám tu 2 caparty 😂
@orangutan123 Já tohle ale nepochopím, na světě je zlého až až, a proč do sebe kopat ještě tady...🤔Když bysme si tady měly být naopak oporou...
@klokanka31 a hlavně v téhle diskuzi...Za mě jsou to 2 krásné čárky a snad vše bude tak jak má být 😊
@nektarinka123 Absolutně nechápu tvou reakci, podle mě těhotná je, není třeba zde dávat komentáře tohoto typu. Možná bych si zkusila udělat test ještě zítra, ale podle mě je to tam 🙂
@bibinkaa12340 Ještě bych se neradovala, ale nějaký stín tam je. Držím palce, ať sílí 🙂
@jaja01k neraduju , neboj ... Předminulý cyklus to bylo podobné a asi biochemické... Tak uvidíme. Ale pro mě je lépe snesitelné si dělat test každý den, i když vyjde negativní ..než čekat až do menses 🙈🤣 nemůžu si pomoct.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Oba jsou pozitivní, zkus další třeba za dva dny, jestli sílí. Ale stejně gratuluji a ať je vše v pohodě. 🍀🍀