Test se slabou čárkou. Co si o tom myslíte?

maja210
27. srp 2019

Zdravím😉

Chci se zeptat 🙂 dělala jsem si dnes ráno tehotensky test (4 dní před plánovaným menzesem)
Jedná carka je jasná, no ta druhá slabunka...

Nemám žádné příznaky těhotenství.. (nevolnost, tmavě bradavky, nemalá jsem krvavý výrok co je pří uhnezdeni vajicka, maximalne jsem od stvrtka nějaká podrážděna

moonuliik
27. srp 2019

Ahoj, nemusíš mít žádné příznaky abys byla těhotná. 🙂 pokud byla čárka v limitu, je to pravděpodobné. Doporučuji udělat test později a s ranní močí. Nejlíp až v den vynechání MS. Nebo můžeš sledovat každý den, jestli čárka sílí. 🙂

barulina
27. srp 2019

A mas foto?

petula.bir
27. srp 2019

Máš foto? 🙂

maja210
autor
27. srp 2019
sudylichozrout
27. srp 2019

@maja210 Jasne tehotenstvi. Uvidis, zda za par dnu zesili 🙂

petula.bir
27. srp 2019

@maja210
Myslím, ze můžu gratulovat, jsi těhotná 🥰

katka_nedo
28. srp 2019

@maja210 Priznaky nemusi byt zadne.U syna jsem je mela,u dcery bych vubec nepoznala tehu.Nahodou jsem si pro kontrolu koupila test a vyjela na me dalnice.Carku mas peknou,at sili.

makronka222
28. srp 2019

Ja nemela u obou priznaky. Jediny co se mi stalo, ze cca po tydnu od styku jsem dostala malem nedobehla na zachod. U obou tehu. Jindy na tyhle veci netrpim at snim cokoliv. Takze podle toho uz jsem mela u druhe jasno. Carka u tebe je, takze drzim palce.

petula.bir
28. srp 2019

@katka_nedo
Ahoj, já to měla obráceně, u syna jsem věděla hned, ze jsem těhotná (ještě před ms) a u dcery vůbec - to jsem zjistila až v cca 12tt 😂🙈 jako bylo mi rano divně ale myslela jsem si, ze jsem unavená z práce a brigády 😂

katka_nedo
28. srp 2019

@petula.bir vzdyt ja taky u syna mela a u dcery nikoliv.😊

hanulinka77
28. srp 2019

@maja210 to už je krásná čárka,takovou jsem měla taky 3dny před MS a zitra začínáme 32tt,gratuluji a přeji ať vše probíhá v pořádku 🙂

patmouse
28. srp 2019

@maja210 Takovouhle carku jsem mela taky...a zitra ty carce bude 11 mesicu 😉👍

petula.bir
28. srp 2019

@katka_nedo
Pardon, už vidím 😂 ještě jsem neměla kávu ☕️

katka_nedo
28. srp 2019

@petula.bir Ja to chapu.😂😂My jsme prave rikali od zacatku,co jsem pocurala test u dcery,ze to bude holka a vyslo to i dle screeningu jak jsou ty hodnoty a i jsem byla osklivejsi.Ne,ze by to byl predtim nejaky zazrak,ale byla jak tabulkova dle tech pover a vseho.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru