Holky 1. test dělán 23.12. a bylo tam 1-2 a 2. test dělán dnes 04.01. a je tam 2-3. Je to v pořádku, když na ultrazvuku doktorka nic nevidí zatím? Měla bych být 5+4, ale je možné, že je to mladší, že byla posunuta ovulace že? Na kontrolu jdu zase v pondělí 08.01. a to už tam něco být vidět musí…❤️🙏🏻 Uklidněte mne, že je ještě brzy?…
@vanoce2023
@vanoce2023 když jste tam byla tak bylo brzo teď vám to ukázalo že to stouplo ale stejně vám to víc neřekne a myslím že zbytečně tím to se stresujete ono vám to nic neřekne teď bych už počkala do kontroly ...
@bejuna29 😢 Stále věřím, v pondělí se rozhodne.
@vanoce2023 skoč si jako samoplatce na odběr hcg a budeš vědět víc.
@veroniquecz Včera mi doktorka brala krev, ale výsledky nevím a i kdybych věděla a HCG bylo vysoké, tak proč nebylo vidět v děloze? A kdyby bylo nízké, tak je to buď mimoděložní nebo zanikající těhotenství. To počkám opravdu na pondělí, co mi řekne za výsledky z krve a potom udělá kontrolu UTZ a uvidíme.
Chci věřit tomu, že se ukáže, že to chce čas a otěhotněla jsem později, ale zároveň se bojím, že se nic neděje a těhotenství zaniká, dříve než pořádně začalo. Zatím nešpiním, nekrvácím.
@vanoce2023 tak krev může bejt skrze HCG ok a on jeden odběr nic neřekne na ultrazvuku jde vidět něco od 1000 HCG hodnoty tak bylo brzo něco vidět proto se chodí vetsinou až tak kolem 8tt aby bylo něco vidět a ne právě tak to stresovat čemu tim si pomuzete ?? Ničemu stejně to nelze ovlivnit a proč hned psat cerne scénáře 🫣🤔
@vanoce2023 myslím,že už v minulých diskuzích ti bylo několikrát řečeno, že jsi byla u Dr moc brzo. Brzo bude i v pondeli. Včasná návštěva Dr neovlivní to,jestli bude nebo nebude těhotenství prosperovat. Co se má stát, to se stane. Takhle tam budeš běhat co 4 dny, stresovat se a zakládat jednu diskuzi za druhou...ideální čas na kontrolu by byl v 2 půlce ledna, aby bylo vše hezky a s jistotou vidět
@lencaa11 Hlavně proč mi doktorka neřekla, že je ještě brzo a že mám přijít třeba za 2 týdny? Každý týden mě tam žene a co? Stejné nic. 5+4 by ale mělo něco být vidět, ale zase nemusím být v takovém týdnu, ale proč Clearblue ukázal, jen 2-3 týdne to znamená že jsem tak 4+5. Achjo. Nevím, čemu věřit.
Taky chodím tak brzo z důvodu naplánované operace laparoskopie, hysteroskopie (odstranění srůstů, vypálení endometriózy…), tak je potřeba, aby se vědelo, zda se něco u mě děje a nebo ne. Aby se buď zrušila operace nebo ne. A ta je právě naplánovaná na druhou půlku ledna.
@vanoce2023 každý lékař je jiný někdy prostě lékař řekne něco a pak je to jinak podle testu jste teda cca 4/ 5 týden k oplodnění cca došlo 2-3 týdny což je jasný že vidět nic nepůjde a stejně ten test nic nenaznačuje zda je to dobrý špatný prostě nikdy není záruka a tím že se tady budete stresovat ničemu neprospejete když bude TT od začátku dobre tak bude pokračovat a když ne tělo si řekne jinak operace se dá kdykoliv zrušit to váš lékař mohl klidně pozvat třeba týden před operací cca
Kéž by to bylo prosperující těhotenství. Snažíme se od roku 2014. Již jsem prodělala jednu kyretáž, protože plod nerostl, bylo to v roce 2018 a od té doby se zadařilo přirozeně až teď. Proto mám takový stres, strach.
@vanoce2023 ja teda nevim, kdy byla vase posledni MS. Ale sla bych teprvne az cca 2 tydny vynechane MS. Coz je plus mimus 7-8 tyden. Mela by jste jasno. Ted je vse jak kdyz koukate do kristalove koule. Ani sebelepsi doktor Vam nerekne vic, nez Vam rekl ten Vas.
@vanoce2023 mohla byt ovulace opravdu pozdeji
@hanaalb Poslední menstruaci jsem měla 25.11.2023.
Proto by už mělo být na ultrazvuku něco asi vidět…No uvidíme.
@vanoce2023 Buďte v klidu je to brzo, já byla tak podobně jak vy a byla tam malá tečka a pak včera a už toto
@pupisek262014 A kolikátý týden jste prosím?
@pupisek262014 Já neměla ani tu tečku, ani černou bublinku…Budu doufat, že v pondělí jí tam uvidím, alespoň malinkatou.
@pupisek262014 Myslíte, že je šance? Že opravdu bylo brzo?
Zavolejte si na výsledky hcg a dojdete si zitra jako samoplatce, aspoň vám to něco naznaci..
@vanoce2023 tak to by mohlo byt neco videt.
@vanoce2023 ja byla 6+5 byli i srdicko, ale ja vedela presne kdy byla ovulace. Chodila jsem na mereni
@vanoce2023 teď 8.tyden
@vanoce2023 určitě, vím že to čekání je děsný
@hanaalb Ale nic vidět nebylo…Achjo. Musím čekat na pondělí.
@pupisek262014 ❤️
@vanoce2023 musíte doufat, já to teda před pal lety měla též 5+5 a nic nenašly, pak sem zacla krvácet a bylo to mimodelozni. Ale tím vás nechci strašit. Držím moc pěsti a dejte vědět
@pupisek262014 Aha. To mě mrzí. No já zatím nekrvácím, nešpiním, nic mě nebolí. Tak uvidíme.
@vanoce2023 to uz bude. Dnes jste dle MS rovnych 6. To je brzo. Dejte pak vedet
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud nevíš přesně ovulaci, je vždycky ta možnost, že byla později...dle testu hcg sílí, ale prosperitu ti stejně může potvrdit až ten utz no...držím moc palce