Tak se nam konecne asi po roce snazeni zadarilo a na testu je uz pekna svetla carka, ktera snad bude silit.
Ale moc by me zajimal nazor vas, co merite bazalni teplotu...tento mesic jsem si poprve rikala, ze to je naprd, jelikoz mi prislo, ze ovulace proste neprobehla :D
Muzete na to nekdo mrknout a rict mi svuj nazor?
Jinak teplota stoupala, takze jsem ocekavala MS, do toho bolesti bricha, ale kdyz se uz pridal zaludek na vode a neustala potreba krkat, tak jsem tusila, ze asi bude neco jinak.
Fakt by me zajimalo, jak se nam to mohlo povest, ale diky bohu za to:D
@kocila no obvykle jsem byla mezi 28-30dny. A ovulaci jsem mela nepravidelnou, ale vzdycky hodne pozde (treba mezi 20.-25.dnem), lutealni fazi vzdycky presne 9dni. Ted uz jsem 42.den a porad nic, jen zaludek na vode a trochu bolesti jako pred ms. Hlen pri ovulaci jsem trochu zaznamenala, ale teploty tomu moc neodpovidaly
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
přilož lepší fotky, kde budou vidět alespoň dny DC + vetší zoom, když nejsou vidět přesné teploty)...tady jsou jen křížky