Těhotná po roce snažení.

dzalli
4. zář 2020

Tak se nam konecne asi po roce snazeni zadarilo a na testu je uz pekna svetla carka, ktera snad bude silit.
Ale moc by me zajimal nazor vas, co merite bazalni teplotu...tento mesic jsem si poprve rikala, ze to je naprd, jelikoz mi prislo, ze ovulace proste neprobehla :D
Muzete na to nekdo mrknout a rict mi svuj nazor?
Jinak teplota stoupala, takze jsem ocekavala MS, do toho bolesti bricha, ale kdyz se uz pridal zaludek na vode a neustala potreba krkat, tak jsem tusila, ze asi bude neco jinak.
Fakt by me zajimalo, jak se nam to mohlo povest, ale diky bohu za to:D

kocila
4. zář 2020

přilož lepší fotky, kde budou vidět alespoň dny DC + vetší zoom, když nejsou vidět přesné teploty)...tady jsou jen křížky

dzalli
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dzalli
autor
4. zář 2020

tak snad to bude ted lepsi🙂

niki1107
4. zář 2020

@dzalli Neporadím, ale máš naprosto netěhotenský graf 😁😁😁. Každopádně gratuluji ♥️

dzalli
autor
4. zář 2020

@niki1107 no ta teplota na konci uz docela tehotensky vypada, ted se to drzi kolem 37,5. Ale ten zbytek podle me nevypada ani na ovulaci 🙈

kocila
5. zář 2020

@dzalli je to fakt divne,nejake vzestupy tam jsou..jak dlouhe cykly obvykle mas? Zaznamenala jsi hlen?

dzalli
autor
5. zář 2020

@kocila no obvykle jsem byla mezi 28-30dny. A ovulaci jsem mela nepravidelnou, ale vzdycky hodne pozde (treba mezi 20.-25.dnem), lutealni fazi vzdycky presne 9dni. Ted uz jsem 42.den a porad nic, jen zaludek na vode a trochu bolesti jako pred ms. Hlen pri ovulaci jsem trochu zaznamenala, ale teploty tomu moc neodpovidaly

dzalli
autor
5. zář 2020

a tohle je muj test ze ctvrtka (foceny dnes), delany pozde odpoledne. Jeste asi jeden test koupim a zkusim treba dnes nebo zitra, jestli to tam zas bude...mohla by to treba byt cysta?

kocila
5. zář 2020

@dzalli mozna bych rekla,ze ovulace byla 28DC

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru