Ahojy holky.s přítelem se snažíme o mimi a už jsem zoufalá...beru 3.měsíce clostik,jednu tabletu denne ,ale ten třetí měsíc jsem brala 2tablety 5.-9.
Ted mám už 3 dny zpoždění a dneska jak jsem se na wc utirala po male tak jsem mela takový světle růžový výtok.ale jen Rano.poboliva me v podbřišku jako bych to už mela dostat,ale porad nic.prso me bolí jen jedno a to jen jak si na něho sahnu.test jsem si dělala včera odpoledne, ale vyšel negativni.může to byt třeba tehu ,nebo je zase něco špatně?
@michelka01 ahojky, zkus testík znova a spíš ráno 🙂 a obden.. já měla při prvním těhu v den kdy měla přijít menstruace uplně slaboulinkou čárku a pak sem zkoušela obden a pak sílila
@ejmisek Ja právě u prvního tehu to zjistila az v 5tt.s přítelem jsme se domluvili,ze pockame do středy a pak se testnu.i když si stejně myslim,ze si ho udělám už dřív.
@michelka01 ju to znám, taky jsem byla nedočkavá 🙂 Třeba se u tebe zvyšuje pomaleji Hcg, ale určitě to zkus ráno, po ránu moč obsahuje víc hcg, budu držet pěsti. Já sem ted tři měsíce po revizi a tento měsíc jsme ovulaci vychytali tak jsem zvědavá jestli se zadařilo 🙂
Tak budu držet palecky.u me to je s ovu takze vůbec nevím kdy ji mam.ale mám pocit podle bt ze proběhla okolo 24.9.
@michelka01 tak to já si poprvé pomohla s ovulačními testy, bt nedělám, nějak se v tom nevyznám 😀 Taky držím pěstí a dej vědět jak to dopadlo 🙂 já mám ještě 14 dní do MS tak snad už nedorazí 🙂
Ahojky muzu se pridat mam dva dny zpozdeni podbrisek boli prsa citliva na malou ani nepocitam koliktat chodim,jakekoliv jidlo vyzvracim a test negativni ☹
@janajens tak s jídlem problém nemám to se poslední týden budim v noci a jdu do ledničky 🙂 možná ze je ještě brzo na test asi tak jako u me
@ejmisek Ja s ovu testy zapasim.jelikož dělám i noční směny tak je pro me třeba Rano az vecer.a to se mi ukáže vždycky negativni i když ji třeba mám.tak snad už ti nedorazí a pak budeš MIT na testu // 🙂
@michelka01 já zkoušela testy minulý měsíc, ale to jsem nějak prošvihla a ted začátkem tohoto týdne náhodně a druhá čárka byla silnější tak jsem zkoušela 4 dny po sobě a asi sem jí doopravdy měla. Nemám s ovul, testy zkušenost, minulý těhotenství se podařilo i bez nich, tak snad sem tomu trochu pomohla a byla bych moc štastná kdyby se zadařilo po tom co to nevyšlo... a nechci si nic vsugerovávat ale od včera mám takový divný tlak v podbříšku a v prsou, ale na uhnizdování by asi bylo ještě brzy... 😖
@michelka01 no nevim menstruaci jsem mela od 4-8.9. Mozna jo me driv ani test neukazal teh az dotor mi rekl ze jsem v 8.tydnu 🙂
Ahojky, já měla na tehu testech slabé duchy a to až po limitu vždy a Kubíček teď spinká vedle v postýlce 🙂. Každému stoupá Hcg jinak a můžeš otěhotnět mimo ovulaci tím pádem se ti to na testu ukáže déle. Já to tak taky měla. Doktor mě honil na krev myslel na mimodelozni protože v děloze nic nebylo ale test byl pozitivní. Miminko se ukázalo až déle právě kvůli tomu že jsem otěhotnela až týden po ovulaci. Přeji hodně štěstí
@ovce6116 otěhotnět se dá jen při ovulaci (uvolnění vajíčka), ale termín ovulace se může posunout a většina žen ji nemá přesně v půlce cyklu. Uvádí se, že ovulace může proběhnout 10 - 16 dní před počátkem menstruace. Takže pokud člověk nedělá ovu testy a otěhotní, nemusí vědět přesně, kdy k ovulaci došlo...
@janajens v krvi se to ukáže dřív než tehu testu tak nejspíš už vydet pujde
@michelka01 doufam priznaky mam a nikdy mi nevynechala ani menstruace tak je mi divne ze test negativni mela jsem to dostat 2.10 a zatim nic ani spineni to me zarazi ☹
@ejmisek uhnizdovani je 7-10 dnu od ovulace.teda co jsem četla.ale abych řekla pravdu tak se v tom vůbec ne význam.poprvé jsem otěhotněla když mi končila mrcha.takze jsem mela mrchu a za 3 dny ovulku.to jsme se vůbec nesnažili.a ted mi to vychází ze mám ovulku ke konci cyklu a to nevím přesně a to se snažíme.Ja si to nejspíš vsugerovavam každý měsíc a pak jsem zklamaná když mrcha přijde.tak snad ted už nepřijde...
@janajens a to mela MIT 1.10. A test jsem si dělala včera a negativní.tak ještě chvíli pockam a pak se testnu znova...držím palecky at ti to vyjde
@michelka01 takze taky zpozdeni no ja byla 17.7. Ma laparoskopii s cystou mela msem pockat se snazenim do listopadu ale nejak se nam to vymklo kontrole zkusim rano test z ranni mocu jinak BT mam porad 36,8-37.1 taky ti drzim palecky a dej vedet ju
@janajens znám holky co otehotneli po laparce hned první měsíc a všechno bylo v pohodě.
@michelka01 no tak snad se mi zadarilo jsem rada ze si se mnou konecne nekdo pise byl by to hezky darek pritel ma za mesic 35 let a bylo by to jeho prvni dneska byl smutnej vic nez ja ze testik byl negativ
@janajens ono to přijde když to budeš nejmin čekat...Ja to vždycky obrecim řeknu ze to už kaslu a ze az to přijde tak to přijde a nakonec stejně merim bt a počítam dny do mrchy jestli přijde nebo ne
@janajens Ja používám mamatest je citlivější.co jsem cetla tak je jeden z tech lepsich
@michelka01 ja zijuv nemecku a mama test tu nesezenu bohuzel,tak uvidim rano co a jak a maximalne na krvi v pondeli pokud se mrcha nerozjedem
@janajens tak potom dej vědět...
@michelka01 jj dam ale myslim ze bude negativ ze mam malo hcg
Tak držím palce a ozvěte se. Nám se zadarilo hned první měsíc tak nevím jaké to je ale myslím ze je to hodně o psychice. Takže holky buďte v klidu ono to jednou přijde. Bud samo nebo s nějakou pomocí 🙂
Tak holky ted me probudily silene křeče...a mrcha dorazila. ☹ takže zase nic ☹ snad příště...
@michelka01 u me jeste srale nic,dnes budu volat vyskedky krve
@michelka01 mrcha nikde a test z krve negativni tak uz nevim co mi je
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A to nemluvim o tom,ze jsem ucurana jako beruška.chodím co chvilku