Těhotenství nebo něco jiného?

bengory20000
13. led 2016

Ahoj mam docela divnou otázku. :D Asi 4 tydni spatky jsem měla nechráněný sex a sám přítel mi řekl že prostě tto udělal do me :D ale ja dostala menzes i testy negativní ale příznaky těhotenství mam bolavá prsa hlavně a břicho mam neak větší :D ja si myslim že to neni možné abych byla těhotná ...ale furt mi to vrta hlavou a k doktorovi jít nechci abych vypadala jak blb ...
Co myslíte vy ?

bengory20000
autor
13. led 2016

Pripada vám to jako z těhotenství ? :D

marcaterianni
13. led 2016

jako že za 4dny bys měla takové břicho??? 🙂 ....to asi ne??????

bengory20000
autor
13. led 2016

Tam neni 4 dny ale tydni měsíc proste

keny123
13. led 2016

máš menzes i testy negativní takze těhu nebudeš

tulikiss
13. led 2016

to bude cukrovi nebo moc lustenin....promin ale nevim co cekas dostala si MS, test negativni pokud nechces k doktorovi tak pak nevim co cekas ze zjistime my. asi bude lepsi resit antikoncepci nez na ni kaslat a pak resit jestli jsem v tom.

mika251
13. led 2016

Negativny test prinasa krutu pravdu- tehotna nie si, si len tlusta 😊 nie sorry to je vtip. Vacsina zenskych ked si neuhlida stravu tak je schopna za par dni vyzerat ako v tretom mesiaci 😊 naopak hodne tehotnych nema ziadne brucho hoooodne dlho. Porieste s priatelom antikoncepciu a obcas si miesto sexu bezte spolu zacvicit ☺

pampalin
13. led 2016

@bengory20000 Nechci být hnusná, ale za měsíc opravdu na bříšku nepoznáš, že jsi těhu. Vlastně tedy ani ne za měsíc, ještě za míň, páč ovulace je u většiny žen zhruba v polovině menstruačního cyklu.

bengory20000
autor
14. led 2016

Jo jen se ptam a za druhy ja skoro vůbec nejim a luštěniny kor ne nemam nato čas ani furt pracují

tulikiss
14. led 2016

@bengory20000 pokud skoro vubec nejis tak se nediv ze mas takove bricho....pokud nejis tak telo prejde do nouzoveho rezimu a vse co snis ulozi na dulezite misto a to je u dost lidi bricho aby se tim chranily organy.

nikileop
14. led 2016

Holky vidíte tady neco ??

mika251
14. led 2016

@nikileop ja myslím že je to len ryska.

nikileop
14. led 2016

To doufam ze ne :(((

nikolkaamarianek
14. led 2016

Já sem začínala 5. měsíc a ještě na mě nebylo poznat, že jsem těhotná 😀 (a to jsem nebyla tlustá)

nikileop
14. led 2016

@nikolkaamarianek promin ze rusim co myslis taky si mYslis ze mam halucinace ??:D :D zajíma me více názoru jsem uz prdlá z toho :(

mercedesse
14. led 2016

@nikileop ja tam teda čárku vidim

nikolkaamarianek
14. led 2016

@nikileop ty neco tenouckeho tam je videt, ale tezko rict jestli to je druha carka, nebo ryska te carky kde by se mela ukazat :-\

nikileop
14. led 2016

@nikolkaamarianek
@mercedesse
Ja tam vidim tu rysku a na ni navazuje fakt slabá carka :( ale fakt nevim dostat to mam az za 10 dni takze je to možna tim ze je moc brzy ?? A na gyndu jdu az za dlouho ted tam ma plno a ja chci počkat jestli teda dorazí ms

nikolkaamarianek
14. led 2016

@nikileop nevim jestli cekani na menstruaci je vhod. Znam par holek co ji meli i pres tehotenstvi :-\... vyzkousej za par dnu 🙂. Ja jsem s tim problem nemela ja jsem to totiz zjistila v 6.tt a to uz jsem mela silne carky obe...

keny123
14. led 2016

@nikileop já vidím..ryska vyfotit nejde,,,

nikileop
14. led 2016

@nikolkaamarianek : omlouvám se za takovy intimní story ale miminko bych si fakt prala .. Pred měsícem jsem si delala prave test ale az po tom co mi meškala MS a a ta carka byla hned ale zase ůplne slabá :O natož jsem to dostala , silny asi o den jsem to mela kratší a hrozny bolesti a takovy to neznam .. Vzdala jswm naději a ted 3.1 jsme se s pritelem milovali za 5 minut 12 to vytáhl ovu jsem mela mit 6.1 do 12.1 jelikož mam ms nepravidelnou tak to je takovy provizorní .. A proste to asi moc hrotim jsem asi taková no :/
@keny123 ja teda ksyz otevru test tak je tam vidim malinko takze si myslim ze jo .. Ale mas pravdu ze kdyz jsem to zkoušela vyfotit nic tam nebylo :O čistý myslim .. Tak nevim

nikolkaamarianek
14. led 2016

@nikileop ja jsem to mela taky tak... porad jsem hledala tu carecku. Sem tam tam fakt byla a uz sem si myslela ze jo 🙂... no trvalo nam to asi rok a ctvrt nez jsem opravdu otehotnela. Kazdy vecer sme si davali sklenicku vina, bavili jsme se a jedla jsem vsechno na co sem mela chut a do mesice to bylo 🙂. Ja jsem mela zdravotni problemy jeste k tomu, takze jsem si to prala o to vic... psychika dela fakt hodne 🙂. Treba se zrelaxovat 🙂. Ale nebudu lhat, soustredila jsem se na to porad 🙂.

nikileop
14. led 2016

Jinak pridavam fotku jineho testu a muze se kdyztak i stat ze to na jiným testu nebude videt vubec nic ??

mercedesse
14. led 2016

@nikileop na gyndu nemá vůbec cenu chodit, až tak v 6tt - 7tt. Stejně nic neuvidí. Vydrž a když tak ob den testni. Pokud bude čárka sílit, tak máš šanci.

nikileop
14. led 2016

@mercedesse a vidíš na tomhle testu neco myslim ze je to dr max přijde mi ze prave ze ne a to me znepokojuje ze by fakt Intimed delal falešné čárky ?? Ale skoro 8 testu to je divny :D
Dobre 🙂 uz ted mam nervy /(

mercedesse
14. led 2016

@nikileop já vím, že je těžké udržet nervy na uzdě, taky jsem u obou šílela, ale nic jiného, než čekat, stejně nemůžeš. Nejlepší jsou testy dr. max, nedělají falešňáky. To, jestli se to udrží je jiná věc, ale s tím ti ani žádný dr. nepomůže. Na té poslední nic nevidím.

nikileop
14. led 2016

@mercedesse tak uvidíme budu informovat 🙂) dobrouuu 🙂)

tulikiss
15. led 2016

@nikileop promin vim ze tohle nechces slyset ale vykasli se na ducharinu a testuj vzdy v dobe kdy to mas dostat, tohle te zbytecne nervuje a je to psychicky dlouhodobe neudrzitelny. vim o cem mluvim syna mame az z IVF a i tam sem vydrzela testovat z kdy rekly ze testovat mam. zbytecne se tim nervujes a to nervovani miminku pokud tam je vubec nepomaha. navic testovat 10 pred MS je fakt blbost tam test stejne nema ani co jeste zachytit.

mercedesse
15. led 2016

@tulikiss každá to máme jinak, ja testovala vždy 10 dpo a čárka byla a bylo to těhotenství. Měla jsem cyklus cca 32 dní. Do ms bych se zbláznila. To, ze jsem o první mimco přišla va 8tt to stejně neovlivní. Vždy vy se může něco stát a pro mě prostě bylo lepší vědět, jestli je vůbec v tom cyklu naděje. Ale já otehotnela pokaždé první nebo druhy měsíc snažení, takže to nebylo dlouhodobě

tulikiss
15. led 2016

@mercedesse jenze problem je ze az polovina takto casne zjistenych tehu konci tim ze plod odejde spolu s MS a pak se holky zbytecne nervujou smutni a blbnou a pak to nejde i z toho duvodu ze jsou na nervy.

nikileop
15. led 2016

@tulikiss jo to mas urcite pravdu šle ja mam porad naději :/🙂)) dneska jsem si musela koupit lehký cigarety :D což je u me dost divny a uz ani tu lehkou ne vykourím :/ a boli me jeste častěji hlava ale uvidíme
Ale dekuji holky za názory 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru