Těhotenství nebo cysta?

7. pro 2020

Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes je to týden co mám zpoždění od včera mám mírné bolesti v podbrisku a dnes je mi trochu na zvracení a ráno jsem zpozorovala trochu hnědého až růžového spineni.test jsem si dělala v den ms a 2 den zpoždění a byl negativní.minuly měsíc jsem měla zpoždění 20 dní a byla mi zjištěna cysta.myslite že by se cysta mohla vrátit nebo už by to bylo to těhotenství?vim že nikdo neví.ovu nevím kdy byla.mam ještě zkusit test?ja myslím ze tam nic nebude nechci být zklamaná.byl by to krásný dárek pod stromeček.Vzdycky jsem měla MS pravidelnou.cca 29dni.

petaov
7. pro 2020

Pokud by MS stále nepřicházela, zašla bych znovu k doktorce. Já měla cysty u obou těhotenství. U obou byly testy vždycky negativní, i když jsem testovala i třeba tři týdny od zpoždění. Někdo to tak má, že v moči tu hladinu nemá takovou, aby to test ukázal. Přesnější by to bylo z krve. Mi teda ani nikdy nic nebylo, neměla jsem žádné příznaky. Zjistila jsem to vždycky, až když jsem si šla pro injekci na vyvolání MS a to už jsem byla nějaký 10. týden. To už totiž bylo i něco vidět na ultrazvuku, do té doby to bylo schováno za cystou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru