Ahoj holky, prosím můžete mi poradit? Udělala jsem si těhotenský test, spíš tak ze zvědavosti, jelikož nemám pravidelný menstruační cyklus a ještě jsem to nedostala (+/- 3 dny zpoždění) a vyšlo mi viz. obrázek. Na internetu v různých diskuzích jsem vyčetla, že to může být i následek prasklé cysty (mám polycystické vaječníky). Tak se nechci radovat z případného těhotenství předčasně, než zajdu k doktorovi. Děkuji za jakýkoli názor 🌷
Samozrejme cysta a gratuluji :D
Myslíte? To by byla paráda 🙂 ale radovat se budu raději až to budu mít černé na bílém ještě
od doktora 🙂
No já měla prasklou cystu, a na těhotenském testu byla druhá čárka vidět dobře, a né žádný duch. A doktorka mi tu cystu potvrdila ;)
Každopádně to nemusí být ten samý případ 🙂
Já si právě taky myslím, že je to cysta, protože se cítím pořád stejně, prsa mě nebolí a kromě čárky na testu, žádné změny...
@kafry priznaky nebo nepriznaky nerikaji nic o kvalite a prubehu tehotenstvi. Budu drzet palec at je to tehu.
Spíš doufám, že to není cysta... uvidíme 🙂
Taky mam polycysticke vajecniky a cysta mi nikdy carku na testu neudelala. Objevila se tam az kdyz jsem byla skutecne tehotna
@lenickakl presne, taky pcos zadna carka az v tehu.
pokud zítra bude silnější, je to jasné 🙂 navíc si myslím, že hormon hcg je jednoznačný. krev taky muze ukazat
Dnes jsem si udělala test jiné značky a čárka je tam znovu, ale není tak plnohodnotně zbarvená, jako ta vrchní, takže pošupu k doktorovi a budu doufat 🙂
Holky, tak je tam miniaturní tečička, jupi 🙂 Jen mám teda hrozný průjem, asi kompenzaci za to, že nezvracím (zatím) :D 🙂
Ahoj holky, ms nemám už 2 měsíce včera jsem byla na ultrazvuku a nic byli tam vidět jen malé cysti doktorka mi řekla že těhotná nejsem.. a tak mě objednala k jiní doktorce nevím proč 😏 že ta mi řekne víc.. Nechápu to na bříšku mám tu hnědou čáru kozy se mi zvětšil o kolo bradavek mi to tmave řekla že to může být z váhy a pokud mě nebolí prsa tak nemůžu bejt těhotná 😐 tak jsem s toho úplně zmatená 😀😶
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Cista udela max ducha tohle je pozitivni test grqtuluji 🙂