Dobrý ráno holky včera jsem dělala těhotnský test, včera byl vidět jen jakoby na světlé dneska ráno jsem dělala další a je výraznější myslíte že se povedlo? Vím že testovat se má až po vynecháni ms, ta mrchá má dorazit za 6 dní.. o miminko se snažíme dlouho ..
@anonymm11 6dnu do ms? To se může stát cokoli
@anonymm11 duch tam je 🙂
@klokanka31 ano , snad se povedlo o jedno miminko jsme přišli
@anonymm11 To mi je líto, narozený nebo nenarozený?
@klokanka31 samovolný potrat 😔
@anonymm11 Já přišla o dvě, mimoděložní a samovolný potrat. Ale třetí těhotenství vyšlo a mám roční holčičku. Tobě to snad taky už klapne 😉
@anonymm11 ja jsem těhotná po 7. Mam jedno dítě. Sp, biochemické i zt jsou časté a normální
@klokanka31 děkuji, přeji hodně štěstí a zdravý oběma 🤗
@anonymm11 Děkujem 🙂
Ahoj holky dnes jsem dělala test dr.max výsledek ukázal že těhotná nejsem jak je to možné? První test byl mamatest tam mi ukázal tenhle výsledek jak sem přidala foto.. může někdo poradit ?
@klokanka31 ahoj můžu se zeptat ty si měla 2 mimoděložní? To se ti opakovalo ? A jak si pak otehotnela? ... já v únoru prodělala taky mimoděložní a chci zpátky otěhotnět začali jsme se snažit v květnu a zatím nic a mám docela strach že se to bude opakovat asi bych to už nezvládla
@martinececka Nene, první bylo mimoděložní, to mi vzali vejcovod, druhý byl samovolný potrat, a ze třetího těhotenství mám holčičku. Taky jsem se strašně bála znova otěhotnět, ale vyšlo to, a všechny tři těhotenství přirozenou cestou. První po 12 letech zkoušení, vejcovod mi vzali v září 2018, v červenci 2019 samovolný potrat, a koncem srpna 2019 třetí těhu, a v pořádku 🙂
@anonymm11 čemu nerozumís kdyz jsme ti psaly, ze se muze stát cokoli a ze mas testovat až v termínu ms pokud nepřijde
@anonymm11 Spíš že biochemické těhotenství...
@klokanka31 jeee to je hezký tak konečně ses dočkala doufám že i já se dočkam 🤔😑
@martinececka Dočkáš neboj 🍀
@nikjean prosim te, tak ze kdyz se ukazuji duchové (slaboulinke carky) a ms prijde, nebo se opozdi, tak jde vzdy o biochemko? Kdyz falesne pozitivni byt nemůže? Nerypu, jen se ptam, celkem me to zajima. Kuju🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Když víš, že se má testovat až po vynechání ms, tak proč teda před ms testuješ? Nějak mi to postrádá smysl.