Dobré odpoledne..ráda bych se Vás zeptala na Vaše zkušenosti s tímto testem.Jsem 12 dní od ovulace a dnes ráno mi ukázal..ne jednu čárku ,ale dvě.V limitu tří minut.Za pul hodinky se však ztrácela barva..nicméně v limitu byla testovací silnější než kontrolní.
@sangina
kazdy test po case muze zmenit vysledek,proto se mas podivat v danem casovem limitu,je to jasne uvedene v pribalovem letaku
No je to přebal mamatestu ale když ukázal // tak tomu věř a ,,zeslábl,, protože uschnul
Podle popisu asi těhotná budeš.
@zelenaesmolda koukala jsem za tři minuty..a z levé strany se ozvalo..jééé..ty budeš mít miminko? a z pravé..to si sakra děláš legraci ne?
@sangina
:D
kdo byl nalevo a napravo?
na levé straně kamarádka ..a na pravé dcerka..a
Ahoj holky. Včera jsem se pozvracela po zavináčích, nikdy mi po nich špatně nebylo. No jela jsem teda pro test, SLuníčko, ale negativní.. Tak jsem si řekla, že mi to asi jen nesedlo. Jenže dneska jsem si dala krupicovou kaši a za 5 minut jsem zase běžela na záchod. Ale jt o jen takhle dopoledne, jinak mi je dobře. Myslíte že by to mohlo být miminko? Menstruaci jsem měla před 3 týdny, 6 dní, ale byla o dost slabší než normálně. Mám dlouhý cyklus, takže těžko říct, kdy mám ovulaci.
Když je v obale Ducha vidím . A testy se prostě nerozebiraji mají se vyhodnotit tak jak jsou
@agneska7 tak ja ho za dny zopakuju a uvidim co ukáže. Vím že se nemaj rozebirat ale nedalo mi to
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sangina já s ním mám zkušenost dobrou,nikdy neukázal ducha nebo rysku když sem nebyla těhotná a ano vybledne,máš fotku testu?