Těhotenský test Sluníčko - zkušenosti

sangina
29. dub 2019

Dobré odpoledne..ráda bych se Vás zeptala na Vaše zkušenosti s tímto testem.Jsem 12 dní od ovulace a dnes ráno mi ukázal..ne jednu čárku ,ale dvě.V limitu tří minut.Za pul hodinky se však ztrácela barva..nicméně v limitu byla testovací silnější než kontrolní.

balogis
29. dub 2019

@sangina já s ním mám zkušenost dobrou,nikdy neukázal ducha nebo rysku když sem nebyla těhotná a ano vybledne,máš fotku testu?

zelenaesmolda
29. dub 2019

@sangina
kazdy test po case muze zmenit vysledek,proto se mas podivat v danem casovem limitu,je to jasne uvedene v pribalovem letaku

agneska7
29. dub 2019

No je to přebal mamatestu ale když ukázal // tak tomu věř a ,,zeslábl,, protože uschnul

balogis
29. dub 2019

@agneska7 já si říkala že vypadá jako mamatest

merope
29. dub 2019

Podle popisu asi těhotná budeš.

sangina
autor
29. dub 2019

@zelenaesmolda koukala jsem za tři minuty..a z levé strany se ozvalo..jééé..ty budeš mít miminko? a z pravé..to si sakra děláš legraci ne?

zelenaesmolda
29. dub 2019

@sangina
:D
kdo byl nalevo a napravo?

sangina
autor
29. dub 2019

na levé straně kamarádka ..a na pravé dcerka..a

balogis
29. dub 2019

A tyhle holky?máte s nima někdo zkušenosti?

agneska7
29. dub 2019

@balogis neznám ale když tam budou // není o čem pochybovat 😉

sangina
autor
29. dub 2019

@agneska7 kéž by...už mne nebaví smutnit,když to zase za pár týdnu odejde....

balogis
29. dub 2019

@agneska7 já je dnes objednala přes internet nicméně já mám na testování ještě týden čas,tak pak případně poreferuji, ale máš pravdu ,když je to tam tak to ukáže každý test

sangina
autor
29. dub 2019

@balogis omlouvám se,test jsem zlikvidovala...ale ovulační jedou naplno už od 23...

agneska7
29. dub 2019

@sangina musíš věřit že to bude v pořádku ,ale naprosto tě chápu strach tam prostě je .

sangina
autor
30. dub 2019
sangina
autor
30. dub 2019

@sangina test dnes v 10h ráno...o dvě hodiny dříve čistý jako sníh...tak nevím...

paladinka
30. dub 2019

@sangina skvela zkuenost se slunickem, potvrdil mi tehotenstvi 8 DPO a takovy Pepino to ukazal az za nekolik dnu, verila bych mu

agneska7
30. dub 2019

@sangina moc to nechápu dnes sis dělala 2 testy a na jednom nic a na druhém viz foto ?

sangina
autor
30. dub 2019

@agneska7 jo přesně tak..jsem z toho zmatená..z ranní moči čistý a v deset tenhle

agneska7
30. dub 2019

@sangina tak zkus zase zítra ale podle mě jsi tehu

agneska7
2. kvě 2019

@sangina ahoj zkoušela jsi další test?

sangina
autor
2. kvě 2019

@agneska7 jo..matka příroda zavelela..nic nebude...sněhobílo....

agneska7
2. kvě 2019

@sangina teda tak to fakt nechápu taková čárka a nic

sangina
autor
3. kvě 2019

@agneska7 nejsi sama..nu což..alespon si zase zpříjemním další měsíc..ale mrzí to

simi_sek
3. kvě 2019

Ahoj holky. Včera jsem se pozvracela po zavináčích, nikdy mi po nich špatně nebylo. No jela jsem teda pro test, SLuníčko, ale negativní.. Tak jsem si řekla, že mi to asi jen nesedlo. Jenže dneska jsem si dala krupicovou kaši a za 5 minut jsem zase běžela na záchod. Ale jt o jen takhle dopoledne, jinak mi je dobře. Myslíte že by to mohlo být miminko? Menstruaci jsem měla před 3 týdny, 6 dní, ale byla o dost slabší než normálně. Mám dlouhý cyklus, takže těžko říct, kdy mám ovulaci.

vladuska29
16. zář 2019

Ahoj holky dnes jsem zkoušela plastový test Sluníčko. Jsem 10dpo a udělal mi toho. Krásného ducha když jsem ho rozdělala byl tam taky ale po natočení se ta čárka lesklá. Stalo se to některý z vás? Jak tedy mám brát ten vysledek? Test určitě budu opakovat.

agneska7
16. zář 2019

Když je v obale Ducha vidím . A testy se prostě nerozebiraji mají se vyhodnotit tak jak jsou

vladuska29
16. zář 2019

@agneska7 tak ja ho za dny zopakuju a uvidim co ukáže. Vím že se nemaj rozebirat ale nedalo mi to

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru