Těhotenský test. Po 5 týdnech duch?

anetacela
9. pro 2020

Ahoj, beru antikoncepci. 8. 11 jsem měla styk, 30. 11 jsem normálně krvácela. Bohužel jsem stále panikařila že jsem těhotná tak jsem si koupila TT Sluníčko z drogerie Teta. Na prvním testu mi vyšel duch, druhý byl negativní. Poraďte, fakt nechci být těhotná.. mám si raději koupit kvalitnější test z lékárny?

jade85
9. pro 2020

Na tom testu vlevo vidím celkem jasně druhou čárku, to není duch. Nicméně pokud k oplodnění mělo dojít 8.11. a těhotenství se uchytilo, tak už by dneska musela být opravdu silná čárka. Takže možná jsi otěhotněla, ale odešlo to s menstruací, ale ještě máš v těle zbytky HCG.

agneska7
9. pro 2020

Ty testy jsi dělala z jedné moči nebo si udělala ten ,,pozitivní ,, a pak za nějakou dobu ten druhý ? , Tohle je úplně normální test je to přebal mamatestu

anetacela
autor
9. pro 2020

Je to z jedné moči.

te_reza
9. pro 2020

Bereš antikoncepci spolehlivě?

anetacela
autor
9. pro 2020

Dám vám tady repost z jiné stránky.:
“Ahoj, mám hodně blbý dotaz, předem se za něj omlouvám :D ale nemůžu najít klid v duši. beru HA Aidee už cca od dubna, plus mínus hodinu.. s přítelem jsme měli poprvé styk, neudělal se do mě, neudělal se vůbec a já teď panikařím i když asi nemám důvod? Těhotenský test po 15 dnech od styku mi vyšel negativní, krvácení v pauze dorazilo. Někde jsem četla že některé krvácely i ten první měsíc, tak se bojím.”

No a teď mi vyšlo tady toto. Byl to náš první styk a přítel se neudělal vůbec. Do toho beru antikoncepci. Tak nevím....:(

anetacela
autor
9. pro 2020

@te_reza ano, snažím se brát přesně na minutu.

anetacela
autor
9. pro 2020

Je možné, že je ten test vadný? Teď jsem si četla příbalový leták a prý ty proužky mají být v pokojové teplotě, a já si ho udělala hned jak jsem přišla z obchodu, takže byl ještě studený. Achjo

te_reza
9. pro 2020

@anetacela jako vlevo tu čárku vidím, ale přijde mi že má divnou barvu. Kdy to máš dostat? Jestli bereš antinu spolehlivě, neměla si atb, srajdu nebo si nezvracela, tak mě to přijde nepravděpodobné. Leda že bys byla super plodná

anetacela
autor
9. pro 2020

@te_reza právě že jsem krvácela normálně, minulý týden.

anetacela
autor
9. pro 2020

@te_reza další MS mám dostat 29.12

agneska7
9. pro 2020

Tak kup ještě další test a budeš mít jasno , může být ,,vadný,, ale nevím no je to až moc pěkná čárka 😁

anetacela
autor
9. pro 2020

@agneska7 je to vůbec možné když se přítel neudělal? Jako já fakt doufám že ten test je znehodnocený😕

te_reza
9. pro 2020

@anetacela neplasila bych a udělala nový test, ten druhý na fotce je negativní

agneska7
9. pro 2020

@anetacela tak možný je všechno , ale moudřejší budeš když zkusíš další testy

anetacela
autor
9. pro 2020

Dobře, zítra ráno si udělám, tak dám vědět.. děkuji za vaše odpovědi 🙂

utrikocku
9. pro 2020

Raději bych zkusila lékaře. U mě to byl projev mimodelozniho... krvaceni a test negativni a asi po týdnu slaba carka. Zkusila bych jiný test jiné značky z ranni moci...

anetacela
autor
9. pro 2020

@utrikocku ano děkuji 🙂

pe_tu_ss_ka
9. pro 2020

Stejně jako @anetacela, také jsem měla klasicky menstruaci (i když teda brutálně bolestivou) a po týdnu test, který nesílil a byli z toho mimoděložní těhotenství.

anetacela
autor
9. pro 2020

@pe_tu_ss_ka
@utrikocku
A je to vubec mozne, kdyz vajicko nebylo oplodneno? Nebo teda aspon myslim, kdyz se pritel neudelal vubec

agneska7
9. pro 2020

@anetacela to že se neudělal neznamená že nemůžeš být tehule , kapičky spermií ,,můžou ,,ukapavat,, již během styku ,

lilian2111
9. pro 2020

@anetacela dle mých zkušeností s testy je ten “pozitivní” nejspíš vadný, sluníčko to občas dělá. Udělej ještě jeden tt a bude jasno. Dle mě ale těhotná nejsi 🙂

lotosek
9. pro 2020

Taky myslím, že těhotenství je vyloučeno a toto je vadný test. To by musely být snad oba pozitivní ze stejné moči. Taky už mi udělalo Sluníčko falešnou čárku. Není to přebal Mamatestu, ty papírky jsou jinak dlouhé.

anetacela
autor
9. pro 2020

@lilian2111 jo snad máte pravdu, četla jsem recenze a prý tyhle testy často dávají falešně pozitivní výsledky 🙂 děkuji za uklidnění

anetacela
autor
9. pro 2020

@lotosek paráda, snad máte pravdu děkuji moc za uklidnění

anetacela
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetacela
autor
10. pro 2020

Tak dneska mi už vyšel negativní 🙂 díky všem za rady

anetacela
autor
10. pro 2020
pajasala
10. pro 2020

To mě mrzí. Mě tohle dela dr. Max. V limitu vykoukne normálně ryska

anetacela
autor
10. pro 2020

@pajasala taky je z Maxe ale mě to nemrzí, já chtěla ať je negativní😁

pavlina00000
10. pro 2020

@anetacela Heleď nezlob se, ale já možná trochu ducha vidím i zde... Zašla bych si být tebou raději na gyndu. 🙈 Můžeš mít třeba i nějakou cystu, nebo tak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru