Těhotenský test. Plané naděje?

klonkytka
4. říj 2019

Ahojte holky dnes jsem 27 cyklus a asi 13dpo a test negativní. Mám si ještě dělat plané naděje? Už jsem to obrečela ☹ menstruaci mívám nepravidelnou, 25,26,až 28 cyklus...beru infolic a je to vše k ničemu

vivien0607
4. říj 2019

Ahoj Klonkytka🙂...uvidíš, ešte pár dní pockaj. Buď príde MS alebo dve ciarky...🙂 Myslím, že nádej ešte máš 🙂....inak sme na tom teda veľmi podobne, (aj ten inofolic beriem) až sa mi nechce veriť, akurát že tento mesiac som mala nejak zvláštne posunutú ovulaciu až na 19DC..a dnes som 28DC. Test som si tiež robila dnes a negatívny :(. Mám bolesti ako pred MS, tak uvidíme ☹...Tiež by som si to už veľmi priala...Netušila som,že to bude taký nápor na psychiku toto snaženia sa o končí, tiež som už pár sĺz dnes vyrojila:-/..... Tak teda tebe veľmi držím palce, nech ti to vyjde, a keď nie tento mesiac, tak tie ďalšie 😉 Inak, jak dlho sa asi snažíte - my uż siedmy mesiac....🙈🤔😭

klonkytka
autor
4. říj 2019

@vivien0607 my taky 7 měsíc, začali jsme v březnu a v létě byla pauza kvůli dovolené. Úplně jsme na tom stejně i s pocitami, co si mi napsala. Taky už mi to leze na mozek, počítám jen plodné dny a dny když budu moct testovat a mám nervy na špagátu, aby už ta mrcha nedorazila. Jo před rokem jsem nechtěla ještě a teď bych za to dala nevím co...taky sem netušila, že to bude tak na psychiku a že kolem mě bude každá těhotnět a já furt ne a ne. Začínám se za to nějak stydět , že to nejde....vím, že není za co, ale selhávám...

klonkytka
autor
4. říj 2019

@vivien0607 jo a taky držím palce, hodně štěstí. Dnes už vím, že dítě je dar a už chápu proč se to říká. Ještě není ani na světě, možná, se to zas nepovede, ale už teď vím, že ho budu milovat a budu nejšťastnější a bude mít všechno i to co je sem třeba mít v pubertě nemohla....

aselluska
4. říj 2019

Jsme na tom stejně, my už skoro rok, taky čekám, jestli se rozjede. Teď mám za sebou 1. cyklu s Clostíkem, test nic. Docela jsem tomu fandila, většina si ho tu chválila. Pokud nezabere, pošle nás rovnou do centra. Nemůžu se s tím vyrovnat ...

klonkytka
autor
4. říj 2019

@aselluska ten clostik zkusim tento měsíc, pokud menstruace dorazí, podle testu asi dorazí. A pak asi tak klinika, nechci to oddalovat, už mi bude 31 let, a chci miminko moc a ty neúspěchy ubíjí ☹

nedockavka
4. říj 2019

Ahoj holky, snažíme se o mimi vždy neúspěšně minuly měsíc menstruace v termínu pak snaha a po par dnech spineni a teď spozdeni menstruace 4dny. Muže to být tehu?

patmouse
4. říj 2019

@klonkytka Ja myslim,ze by ses mela trochu uvolnit. Prestat porad neco pocitat,stresovat se a resit jen testovani a byt tim tak posedla... vim ze se to lehko rekne,ale hlava to umi spolehlive zablokovat.

lucinkaab
4. říj 2019

@klonkytka ahojky, nestracej nadeji ja mam 27DC a 12DPO v nedeli by ms mela dojit taky doufam ze nedojde, vcera i predevcirem jsem delala test a byl tam mali naznak duchu tak dalsi test zkusim zitra, ale proc to vse pisu jsem tim chtela rict ze drzim palecky a nevzdavej to ja u prvni dcerky se mi ukazal test pozitivni az po 10dnech spozdeni tudit 38DC... tak zkus zitra testik a dej vedet 😉

lucinkaab
4. říj 2019

a vam vsem holky taky drzim palecky vim ze je hrozny tak dlouho cekat a snazit se, myslete pozitivne 😉 vim ze se mi to lehce rekne,holky drzte se 😉

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz
jako_mala_holka
5. říj 2019

@lucynka721 ano, prijde mi, ze sili 🐘

jako_mala_holka
5. říj 2019

@lucynka721 ale radeji testuj obden, aby to bylo vice videt

lucinkaab
5. říj 2019

ano sili jen tak dal 😍

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucinkaab
5. říj 2019

@lucynka721 tak to vapada nadejne 😉

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz
jako_mala_holka
5. říj 2019

@lucynka721 ja dneska takto (viz foto), podle ms by to bylo 4+3, digi test budu delat v pondeli... chapu, ze potrebujes uklidnit, mam to stejne 🙂 drzim palecky 🐘

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz
klonkytka
autor
5. říj 2019

@patmouse já pořád netestuji, teď teprve můj druhý test a snažíme se 7 měsíců.

kebes1511
Autor odpověď smazal
Zobraz
jako_mala_holka
5. říj 2019

@kebes1511 4 tydny a 3 dny od 1. dne posledni menstruace, 10 dnu po ovulaci... ale to ma kazda jinak, ja jsem mela ted ovulaci az 22dc, ms muzu jeste dostat pristi tyden, ale doufam, ze ne

kebes1511
5. říj 2019

@jako_mala_holka aha já měla ovu, 23. A take čekám...

patmouse
5. říj 2019

@klonkytka Tak psala jsi v prispevku jen,ze porad pocitas plodne dny a dny kdy se budes moct testovat a ze mas nervy na spagatu a leze ti to na mozek 😉 tohle dobre znam. Pred lety jsem brala Clostyl a otehotnela hned prvni cyklus. Cekala jsem dvojcta. V 8tt prislo zamlkle tehotenstvi a revize. Po 6nedeli jsme se zacli snazit znova a mslela jsem,ze opet otehotnim okamzite. Ale ono nic. Uz mi taky hrabalo,byla jsem jak magor,kdyz se zletne podivam...vsechny okolo rodily a tehotnely a ja nic... na vanoce jsem si rekla “holka,vzpamatuj se,jsi jak posedla...” a vykaslala se na vsechno pocitani atd., a v lednu jsem to uz nedostala ... 😉 proste je to v hlave!

siimiig
5. říj 2019

Ahoj, myslite ze probehla ovulace? ja jsem si nebyla jista, protoze podle navodu by mela byt carka stejne silna a nebo silnejsi, coz mi neprijde moc :? uvidime, vcera jsem nevydrzela a udelala si TT a negat. :/, mam to dostat 7.10, tak snad mrcha nedorazi 🙂 moc dekuji za nazor 🙂

lucinkaab
5. říj 2019

@klonkytka
@lucynka721
@kebes1511 holky sme na tom uplne stejne, ja dnes 28dc a zitra ms ma dorazit od nedele obden zkousim test v utery vipadal ze je mali duch ve ctvrtek byl i vic videt ale dnes skoro nic...snad je to chyba testu,nebo uvidim zitra co prijde, u prvni dcerky jsem mela test negativni az po 38dc jinak do ty doby negativni....takze vas uplne chapu, zas na druhou stranu si rikam aspon ze nejsem sama co to ma podobne 😉

lucinkaab
5. říj 2019

a chtela jsem i oznacit @jako_mala_holka

jako_mala_holka
5. říj 2019

Holky ja si delala test i vecer a opet slaba carka ❤️ normalne v limitu... uz jsem mela jednu zkusenost, ze test ukazal slabounkeho ducha a druhy test nic, takze jsem opatrna s duverou k testum... jeste aby pristi tyden neprisla ms... vsem nam drzim palecky 🐘

jako_mala_holka
5. říj 2019

@siimiig 17dc vypada dobre

jako_mala_holka
5. říj 2019

@lucinkaab drzim palce, at ti to vyjde❤️❤️❤️

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru