Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska
@katherine177 nenhle je silnejsi
@terik1990 lepší je testovat ob den pak je vidět lépe jestli test sílí
@terik1990 nejlepší je testovat ob den 😊 pak ke to vidět lépe jestli sílí nebo ne, takhle vypadali testy ob den u mě a je to vidět lépe než když děláš každý den 😊
@terik1990 Mě přijde že je silnější 😉
@terik1990 proč je probůh děláš odpoledne ? Měla by si je dělat ráno a ob den .. ze dne na den fakt skoro nic nepoznas to je jako když mluvím do zdi
@teress1215 Ježiš proč by je nemohla dělat odpoledne? ☺
@klokanka31 a ty nevis ze nejvyšší koncentraci HCG v moci je ráno a že testy by si měla dělat ob den ? Mě je jedno kdy ty testy bude dělat at si je děla třeba každou hodinu 🤷🏼♀️😊 jen se pta kterej je silnější a jako z nezaschnuteho testu kde ještě leze moč se to faaakt těžko určuje. Nebyla sem jiná, také sem jich udělala spousty ale dělala sem ráno z ranní moci a ob den abych viděl jak čárka sílí 😊 je to logičtější. Každý test sem si fotila a pak sem si fotky davala k sobě abych viděla rozdíl 🤷🏼♀️
@teress1215 Tak já nevím, ale já vždycky měla silnější čárky odpoledne než ráno ☺
@klokanka31 čím to je ,když přes den člověk víc pije a chodí častěji na WC než v noci ?
@klokanka31 Jo a fotila sis nezaschnutý test a ptala ses jestli je silnější, já nechci byt zla sama to nemám ráda ale prostě kdyby chvíli počkala než ten test jako třeba uschne a ne ho fotit ještě mokrej, vždyť na tom pak fakt nic nepoznáš 🤷🏼♀️ No mě je to jedno 😊 já ji nepřeji nic jiného než jen to, aby za par dni našla svou dálnici na testu jako my ostatní, ale ono ji nic během jednoho dne bez testu neuteče 🤷🏼♀️ Jasně jsou to nervy jestli sílí ale nervy to budou celé těhu a pak taky po porodu 😊 to že bude dělat testy každý den a třeba dva denně nic neuspíší, akorat bude nervózní jestli sílí
@teress1215 Máš sice pravdu ale já ji chápu...a je pravda že od teď se bude bát už pořád...🙂
@klokanka31 já ji také chápu, mám za sebou dva potraty ale ani já sem takhle nezblaznila každý den jaký mám test, proste ikdyby nesilil nic s tím člověk neudělá .. je to proste buď a nebo 😕 a tak je lepší testovat ob den ale vysvětlovat to nemá cenu 😊
@teress1215 Já mám za sebou mimoděložní a samovolný potrat. Ale taky jsem furt testovala...tím si projde asi hodně holek...😔
@terik1990 já to měla také tak a byla jsem těhotná
A co myslíte budu tehu?
@terik1990 Ty jsi těhotná...a mě se čárky zdají furt stejně silný...
Ještě nevím jestli jsem ale vychází mi testy porad pozitivní
@terik1990 ano jsi v tom
Těžko říct, já bych potřebovala vidět testy na jedné fotce pod sebou
@monib66 no tak sem to udělala za ni aby se to dalo lépe porovnat 🤷🏼♀️
@terik1990 řekla bych, že sílí
Me se taky zda ze sili
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terik1990 asi jsou oba nastejno ,když na to teď koukám