Těhotenské příznaky. Jaké jste měly?

jituskamou
29. pro 2022

Ahoj holky , jaký jste měli těhotenské příznaky.
Vím že u každého jsou jiné už jedno těhotenství mám za sebou , ale už si nepamatuji jaký byli začátky protože to bylo dost nečekané. Mě osobně co teď trápí tak je pálení žáhy dost maminek si stěžuje na to 3 trimestru. Krvácení nebo spíš hodně slabé mimo menstruaci celková únava ještě to nemam potvrzené že jsem těhotná

klokanka31
29. pro 2022

@jituskamou Já neměla žádný příznaky 🤔

misicka1988
29. pro 2022

@jituskamou Já taky ze začátku neměla ani u jednoho těhotenství žádné příznaky. To až později, když už jsem měla těhotenství potvrzená i z ultrazvuku, cca 7-8 týden. Citlivá prsa a bolest břicha jako při ms.

brumla21
29. pro 2022

Citlivá prsa 😁 podle toho jsem to poznala byla to taková jiná bolest než před menstruaci 😁 jo a přestala jsem jíst vajíčka 😁 a žáha to ani nemluvím hlavně v noci 🙄

eva118
29. pro 2022

U prvního nevolnost, přestala mi chutnat káva. U druhého jeden den zimnice, pak nespavost, nervozita, cítila jsem se divně. U obou hned na začátku teplá prsa, jinak jsou studená 😉.

amazonkajanik
30. pro 2022

@jituskamou bez příznaků. Vždy, když se ukázalo, že to bylo biochemické, tak jsem se nemohla dotknout prsou,jak bolela. U syna nic. Nebýt psa, tak si dělám test až při zpoždění

martulka88
30. pro 2022

@jituskamou První těhu jen mi bylo špatně od cca 8tt dp 12tt a jinak nic. U druhého těhu (určitě v tom hrála roli psychika - o prvního syna jsme přišli) a to jsem měla nevolnosti už od nějakého 5tt a trvalo to snad do 13tt. Do toho jsem od 10tt do 20tt krvácela... Každé těhu jiné, oba kluci.

felis
5. led 2023

@amazonkajanik nebýt psa? Pes poznal těhotenství?

amazonkajanik
6. led 2023

@felis v podstatě jo. Vždycky si lehl k nohám a pak v průběhu spaní buď na zem, nebo na druhou stranu postele, partner byl v té době ve službě přes noc. Tentokrát ale ležel do rána přitisknutý ke mě. Měla jsem tři dny do ms, tak jsem si šla pro test a byly tam //😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru