Dnes jsem si dělala test,protože bolest prsou pořád přetrvává i po skončení menses..přišlo mě to divný...Vo mě ale překvapilo na testu slabá druhá čárka...Je to možný? Mohla bych být těhotná? 😱 Přikládám foto jestli to nevidím jenom já.. Jsem z toho trošku překvapená 😀
Já vidím jen rysku, nic víc.
Slabou čárku tam vidím. Zkus další test za pár dní, jestli bude sílit.
Negativní test nic tam není
Skús iný test, tieto duchujú. Ak si mala menštruáciu tak by som čakala už silnejšiu čiarku v prípade tehotenstva
Byla to normální ms?
Čárku vidím..
Holky kamarádka mi poradila, že si mám udělat ještě jeden jestli nebyl vadný...test dělaný teď tak ja nevím co si mám myslet 🤔 čárka je silnější než ráno.. je to možný? To je pozitivní test? Já tomu pořád nějak nemůžu asi uvěřit :D
Tady je pěkná čárka teď záleží zda Ms byla jako klasická Ms zda to nebylo biochemické zda bude čárka sílit ☘️☘️
Sílí držím palečky ☘️☘️
@lencaa11 takže můžu být těhotná ikdyz jsem měla měsíčky? 😮😮
Možné to je že jste těhotná uvidíte podle testu dál je možné že MS byla právě o to min že je to těhotenství
Čárka se evidentně rýsuje jasněji, jen tedy radši upozorním na možnost mimoděložního těhotenství - tehdy jsou totiž těhu testy pozitivní, ale klasickým znakem bývá právě krvácení, protože není zárodek zahnízděn v děloze.
Ale pak jsou samozřejmě ty ženy, které i přes menses těhotné normálně jsou.
Až bude test jasný, tak u vás bude na místě pak relativně brzká kontrola na gyn a především kontrola toho, co se děje v děloze.
To už je snad třetí diskuze, kde nacházím tunu těchto stejných fotek... Víš, že se říká, že všechno je v hlavě? Měla bys na to těhotenství přestat myslet a hlavně se k tomu tak strašně moc neupínat...vždyť těhotenství ti musí potvrdit lékař, tam jsi už byla a prý to nevypadá... zbytečně se vystavuješ tomu, že budeš hodně zklamaná. Chce to klid.
U mě to přes krvácení vždy dopadlo blbě, doporučila bych gyndu
Jinak pokud byla 5.3. sotva znatelná čárka (duch), tak samozřejmě o 2 dny později nemůže už být na uzv něco vidět, i kdyby bylo těhotenství v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Foto se asi někde ztratilo, zkus to nahrát ještě jednou.