První náznak po roce úplně negativních testu holky řeknete mi co vidíte a jaké testy sou podle vás nejlepší zkoušela ste některá i tehotensky test s krve z lékárny ?
@veronikav31 děkuji mam celkem rizikové povolání tak to chci zjistit co nejdříve a také se hlavně moc těším
Za mě nejlepší test Mamatest s citlivostí 10, při zmeškane ms digitalni s ukazatelem týdnu Clearblue.Máte to nějaké rozpité, ale nejspíš pozitivní.
@barca98 to jsem měla taky takový výsledek v den Ms(-) na Digi TT a syn má 2 roky 😂. Clearblue je od HCG minimálně 25
@veronikav31 za ty prachy dobrý no 😂
@barca98 to neřeš,taky jsem měla digitál negativní a přitom ten den jsem měla potvrzené těhu od doktorky 😀 na UTZ byl vidět takový malý gestační váček a dnes jsem 7+1tt podle ms 😀 podle UTZ 6+1tt 😀 jinak máš krásné čárky ♥ ♥ gratuluji ♥ ♥
@barca98 jj,dobrá sranda.to raději za ty peníze koupím jedny plíny navíc😂
@juliemichal počkat takze mi chceš říct že jsem těhotná ?
@veronikav31 souhlasím 🤷🏼♀️😂 říkala sem si hmm 300kc no ale za to že funguje 5 dni před ms to stojí no ocividne ne 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
@barca98 ano jsi 🙂 nechtěla jsi být těhotná? 😀 😀
@barca98 digi test ti fakt nic nemusí ukázat 😀 😀 tak jak neukázal mi 😀 😀
@juliemichal chtěla jasný že ano ale po roce snažení mi nějaká nedošlo že by to mohlo vyjit mam praci kde pro těhotnou není uplne bezpečné byt hypotéka atd mam asi krapet strach ...
@barca98 neboj to určitě zvládnete 🙂 🙂 a gratuluji ♥ ♥ u nejmladšího mi ukázal digi test 11DPO +1-2 a teď vůbec nic a ve středu i ve čtvrtek jsme měli srdíčko 🙂 🙂 takže já jsem taky ten případ co mi digi test nic neukázal a těhu jsem ♥ ♥
Začínám mít lehké bolesti v podbrisku zitra bych měla dostat MS ... začínám se bat ... měli ste to některé také tak ?
@barca98 Ano, že začátku je běžné že pobolivá podbřišek jako při MS.
@misicka1988 vážně ? Takze zatím nemusím panikarit
Já dneska znovu minidušík na testu.. Ale teda podbřišek začal bolet hodně a hlava třeští.. Zitra termín Ms
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
vidím krásně //.Tfuj tfuj tfuj ať je vš v pořádku