Prosím o radu 🥺. Myslíte, že bych mohla být těhotná?

kristyna_95
21. únor 2022

Zdravím holky, potřebuji radu. S přítelem se snažíme už rok a půl. Teď sem 3 cykly brala Clostík. A ted cca tak týden mě bolí v podbřišku a mám už spoždění 5 dní. Test dělaný v neděli a nebyl úplně sněhobilý, přišlo mi že tam je stín. Myslíte že bych mohla být? 🥺

izzylka
21. únor 2022

🤷🏻‍♀️ udělej další test 🤷🏻‍♀️ takhle ti nikdo moc neporadí...ono je to 50:50 🤷🏻‍♀️

lilianapul30
21. únor 2022

Těžko říct. Klidně být můžeš ale taky nemusíš. Doporučuji další test.

bambulilka
21. únor 2022

@kristyna_95 možné je vše, u prvního testu jsem čárku skoro neviděla, vlastně nikdo. A na začátku léta k nám přijde miminko😇

kristyna_95
autor
21. únor 2022

@bambulilka uvidíme, zítra si půjdu koupit ještě test, tak jsem zvědavá 🥺

bambulilka
21. únor 2022

@kristyna_95 no ještě ten stejný den jsem si šla koupit ten digitální test a z toho už to bylo jasné 🙂 takže bych možná koupila ten a zkusila.

katherine177
21. únor 2022

@bambulilka tak brzo nebude na Clearblue nic vidět ,bude negativní .Když na normálním testu má paní sotva stín

bambulilka
21. únor 2022

@katherine177 mám jinou zkušenost.

katherine177
21. únor 2022

@bambulilka já právě taky ,nikdy mi Clearblue nic neukázal pokud na normálním testu nebyla vidět druhá čárka

jjasmina
22. únor 2022

@kristyna_95 zkusila bych Mamatest, má dost barviva, Clearblurle má menší citlivost, mě v začátku neukázal.

makr90
4. bře 2022

Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 34 cyklus a 4 dny spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi

natslie
5. bře 2022

Dobrý den chtěla bych se zeptat před ms sem měla bolesti v podbřišku i únava dělala sem si těhotenský test ale byl negativní (bylo moc brzy jen týden po pohlavním styku ) dostala sem menstruaci štvala cca 6 dní pár dní slabá pak trochu silnější pak nic a pak zase slabá ) nedalo my to a 3 dny po ms sem měla stále příznaky udělala sem si test a je tam duch myslíte že můžu být těhotná ..?
Test je dělám včera večer hned šel vidět duch
( Duch jde trochu víc vidět než na fotce )
U syna sem měla ms do 5 měsíců

natslie
5. bře 2022
l01991
5. bře 2022

@natslie tak pokud byla silnějši a teď slabši tak to spiš vypada na biochemicke ale zkus za 2 dny...

natslie
5. bře 2022

@l01991
Ms byla slabší pak trochu silnější
Před ms sem si dělala test ale žádná duch tam nebyl ale i po ms sem měla příznaky udělala sem si včera test a trochou silnější duch tam je dobře i viditelný

l01991
5. bře 2022

@natslie tak ms i nevadi,to neznamena že nejsi těhotna,ta u prvniho taky zjistila že jsem až v 7tt bo jsem měla naprosto normalni ms... uvidiš,držím palce 💗

natslie
5. bře 2022

@l01991
Moc krát děkuju za odpověď zkusím si ho udělat zítra s moči🙂

l01991
5. bře 2022

@natslie jj,hned jak se probudiš si ho zrob a uvidiš

natslie
6. bře 2022

@l01991 dnes sem si ho udělala je to jen jeden den po prvním testu duch tam stale je

natslie
9. bře 2022

Tak čárka je silnější ❤️🙏 co myslíte

l01991
9. bře 2022

@natslie je silnějši, držim palce

makr90
9. bře 2022

@l01991 jinak testik negativní, takže mě čeká další kolo snažení

l01991
9. bře 2022

@makr90 to mě mrzi,ale určitě se brzy zadaři 💗 mi pomohl Femibion...

natslie
9. bře 2022

@makr90 tak to mě mrzí my jsme se též snažili dlouho a pak sem to úplně vypustila z hlavy začala brát vitamíny a test je silnější ❤️

natslie
14. bře 2022

@l01991 dobrý den jdu si pro radu čárka krásné sílila 🥰 a dneska dělá znovu těhu test a duch 😔 co to znamená

l01991
14. bře 2022

@natslie muže to znamenat cokoli,bohužel u mě slabnouci čarka znamenala biochemicke... kolik že maš spožděni?

l01991
14. bře 2022

@natslie a ještě,kdy testuješ?Nejlepe je vždy rano,prvni moč

natslie
14. bře 2022

@l01991 nemám žádné spouštění MS sem měla 26.2 normální pak sem si po ní udělala test byl tam duch pak sem si dělala za dva dny byla tam čárka a pořád sílila dnes sem si udělala též s rání moči a je tam čárka ale slabá :(

katherine177
14. bře 2022

@natslie vypadá to na biochemické těhotenství,měla jsem takto několikrát

natslie
14. bře 2022

@katherine177 dnes sem objednaná na gynekologii
Chodím na fotografii musím si být na 100% jistá jestli jsem nebo ne tak mě rádci dnes vezmou
Ale mám silné bolesti pod břichu někdy to vystřeluje i ke konečníku někdy se nemůžu ani pohnout jak to bolí
Moc velké šance tomu nedávám že bych byla těhotná :(

l01991
14. bře 2022

@natslie tak to utikej k dr,je dobře že dnes,muže to byt i mimoděložni...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru