Zdravím holky, potřebuji radu. S přítelem se snažíme už rok a půl. Teď sem 3 cykly brala Clostík. A ted cca tak týden mě bolí v podbřišku a mám už spoždění 5 dní. Test dělaný v neděli a nebyl úplně sněhobilý, přišlo mi že tam je stín. Myslíte že bych mohla být? 🥺
Těžko říct. Klidně být můžeš ale taky nemusíš. Doporučuji další test.
@kristyna_95 možné je vše, u prvního testu jsem čárku skoro neviděla, vlastně nikdo. A na začátku léta k nám přijde miminko😇
@bambulilka uvidíme, zítra si půjdu koupit ještě test, tak jsem zvědavá 🥺
@kristyna_95 no ještě ten stejný den jsem si šla koupit ten digitální test a z toho už to bylo jasné 🙂 takže bych možná koupila ten a zkusila.
@bambulilka tak brzo nebude na Clearblue nic vidět ,bude negativní .Když na normálním testu má paní sotva stín
@katherine177 mám jinou zkušenost.
@bambulilka já právě taky ,nikdy mi Clearblue nic neukázal pokud na normálním testu nebyla vidět druhá čárka
@kristyna_95 zkusila bych Mamatest, má dost barviva, Clearblurle má menší citlivost, mě v začátku neukázal.
Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 34 cyklus a 4 dny spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi
Dobrý den chtěla bych se zeptat před ms sem měla bolesti v podbřišku i únava dělala sem si těhotenský test ale byl negativní (bylo moc brzy jen týden po pohlavním styku ) dostala sem menstruaci štvala cca 6 dní pár dní slabá pak trochu silnější pak nic a pak zase slabá ) nedalo my to a 3 dny po ms sem měla stále příznaky udělala sem si test a je tam duch myslíte že můžu být těhotná ..?
Test je dělám včera večer hned šel vidět duch
( Duch jde trochu víc vidět než na fotce )
U syna sem měla ms do 5 měsíců
@natslie vypadá to na biochemické těhotenství,měla jsem takto několikrát
@katherine177 dnes sem objednaná na gynekologii
Chodím na fotografii musím si být na 100% jistá jestli jsem nebo ne tak mě rádci dnes vezmou
Ale mám silné bolesti pod břichu někdy to vystřeluje i ke konečníku někdy se nemůžu ani pohnout jak to bolí
Moc velké šance tomu nedávám že bych byla těhotná :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🤷🏻♀️ udělej další test 🤷🏻♀️ takhle ti nikdo moc neporadí...ono je to 50:50 🤷🏻♀️