Prokrvená pochva, nevolnost. Je možné, že se zadařilo?

tydlity
20. bře 2015

Ahoj holky, omlouvam se, ze s tim zase otravuju, ale jsem jak na trni. 12.3 (11DC)ve ctvrtek jsem mela pozitivni ovu test. Snazili jsme se 2dny pred tim, v den pozit.ovu testu a zase 2x obden. Dnes jsem 19DC (8den po ovu testu) a silene me od ovu boli prsa, podbrisek taky citim, predevcirem se mi udelalo strasne zle v tramvaji a musela jsem se venku vyzvracet. To trvalo az do vecera. Na tehot.test je brzy. Mam to dostat az za 9dni 29.3.Menstruaci mam pravidelnou presne na den. Vcera jsme meli s manzelem sex a i pres to, ze jsem byla uplne mokra, jsem byla zevnitr takova natekla nebo jak to popsat. Zanet nemam. Dnes jsem si kontrolovala cipek a je stale hodne vysoko (v tuhle dobu po ovu ho mam vzdy uz nizko). A i kdyz jsem kontrolovala ten cipek, tak vnitrek byl stale takovy prokrveny a nafoukly. Neni to ze sexu, to bylo uz pred nim. Nijak mi to nevadi ani pri tom sexu, ale zajimalo by me jestli to nemuze byt diky tomu, ze se mozna zadarilo? Omlouvam se za tak vycerpavajici dotaz 🙂 Diky

arianne
20. bře 2015

Tedy, ty jsi vytrvalec v kladení dotazů 😀 Je to sice krutý, ale obávám se, že budeš muset vydržet a udělat si test jako každý jiný smrtelník, který nesleduje čípky ani sliznice... Pokud je něco jinak než jsi zvyklá, může to být ukazatel, ale taky nemusí.
Zkus si říct : "Kdyby se to opravdu povedlo a já byla těhotná, co bych chtěla stihnout udělat, dokud to nevím?" Tak ti to aspoň rychleji uteče a nebudeš se cítit provinile, pokud si třeba dáš skleničku nebo půjdeš skákat padákem 😉
Sama vím dobře, jak je to čekání mezi ovulací a testem dlouhé, ale chce to klíííídek - tím prospěješ uhnízdění vajíčka a budoucímu miminku nejvíc 😉

tydlity
autor
20. bře 2015

😀 😅 No ja jsem totiz jako na trni a nikdo neodpovidal, tak me napadaji dalsi a dalsi otazky jak to kdo mel 😀 Musim zvolnit. Uz se zacinam uklidnovat behem vecera, tak snad se mi podari se na to tolik nesoustredit 🙂 Dekuju moc za povzbuzeni, jdu uklizet a dam si k tomu sklenku vina 🙂 A tobe preju taky hodne stesti ve snazeni🙂

hanyzka11
20. bře 2015

@tydlity já bych řekla, že by to mohlo být 🙂 nebo já měla dost podobné příznaky. citlivá a bolavá prsa a bolest v podbřišku jako před menstruací a prostě jsem tak nějak věděla, že se to povedlo, protože mi bylo jinak než jindy 🙂 takže nijak se k tomu neupínej, ale věř, že to vyšlo. pak dej vědět

tydlity
autor
20. bře 2015

@hanyzka11 Mockrat dekuju 🙂 No snad to vyjde. Kdyby jo, tak urcite dam vedet 🙂

arianne
20. bře 2015

@tydlity je mi to jasne,taky se kazdy mesic pravidelne pred zacatkem MS sleduju,co je na me kde jinak a doufam,ze to vyslo...Kazdopadne ti moc preju,aby tva intuice byla spravna a brzo se ti ukazaly ty vytouzene // 😉
Hodne stesti a urcite dej vedet,jak to dopadlo😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru