Pozitivní test?

pepinolulu
Včera v 15:47

Ahoj holky, zpoždění 5 dnů, nebyl z ranní moči. Udělala jsem ještě digitální a ten ukázal +1-2... Mám strach testovat dál abych se z toho nezblaznila. Dnes 7 den zpoždění a ms nikde , tak doufám, že už nedorazí a nebude to biochemické... Mám žaludek na vodě a občas poboliva v podbřišku. Na potvrzení od Mudr jdu až za 14 dni. Má někdo podobnou zkušenost?

hanaalb
Včera v 15:48

@pepinolulu jasne pozitivni. 1-2 tz 3-4 tehotna. Odpovida kdyz je to z odpoledni moci

pepinolulu
autor
Včera v 15:56

@hanaalb děkuji, nikdy jsem neměla ani ducha, vždy sněhobílo když jsem testovala ještě před ms. teď jsem se zařekla že když nebude zpoždění alespoň 4 dny tak nebudu testovat, ale ms mívám pravidelnou,myslíte že by už nemusel zeslábnout? Nemohla jsem tomu uvěřit 🙈 Jsem(doufám) těhotná poprvé tak mám šílenej strach...

hennrietta
Včera v 16:27

@pepinolulu Hele, riziko je vždy. Zvlášť v prvním trimestru. Nemá cenu se stresovat a věř sobě i tomu malýmu.
Bohužel potraty si projde strašně moc žen. Mám dceru, pak bohužel revize a teď jsem těhotná téměř před porodem.

pepinolulu
autor
Včera v 16:50

@hennrietta jo to si taky říkám, že se nebudu stresovat, ale ty myšlenky jedou... Tak děkuju za uklidnění a držím palce ať porod proběhne v pořádku 🙏🍀

monbonaa
Včera v 18:53

Já dneska 2 dny zpoždění a digitál mě taky ukázal 1-2 😊😊 tak snad 🤞

vlasta1981
Včera v 19:20

@monbonaa gratuluju 🍀 a držím palce

vlasta1981
Včera v 19:22

@pepinolulu pěkný . Já měla ze začátku také šílené problémy a vím že když někdo říká buď v klidu tak to nejde . Hlava si dělá co chce . Opravdu to chce jen věřit že vše dobře dopadne. Držím. Palce a přeji moc a moc štěstí .

hennrietta
Včera v 20:25

@vlasta1981 Člověk prostě neovlivní, jak je zaděláno. 😅
V prvním těhotenství jsem si nepřipouštěla nebo spíš ke nenapadlo, že by mohlo být něco špatně. A bum rizikové těhotenství jak blázen...
Dokud je vše v pořádku, tak nemá cenu se stresovat. 😊

vlasta1981
Včera v 20:35

@hennrietta ja vím . Mám to teď to samé. S holkou jsem proplula tehu a i nevím jak . Žádný problém . A teď . Jeden za druhým . Ne sice vážný ale stejně . Mám rizikovku také ,pomalu nesmím ani na procházku. Ale věřím že to zvládneme ❤️

pepinolulu
autor
Dnes v 00:12

@monbonaa držím palce🍀

pepinolulu
autor
Dnes v 00:13

@vlasta1981 děkuju 🍀🙏

luciejonsztova
Dnes ve 03:30

Stát se bohužel může cokoliv, ten strach už úplně neopadne. Ale je to ukázková druhá čárka, myslim, že dělat testy jestli slábnou je úplně zbytečný. Za ty peníze si radějí kupte něco, co vám udělá radost. Nezbývá jen těch 14 dní vydržet, budou dlouhý. 🙈🙏🏼 Přeji ať vše dobře dopadne a rychle vám to uteče. 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru