Porod po hamiltonu

michaelahorakova
9. čer 2018

Dobry den maminky chtela bych se vas zeptat na vase zkusenosti s hamiltonem. Byl mi proveden ve ctvrtek a vcera a dnes mi odchazi hlenova zatka poboliva podbricek a trochu spinim kdy mohu ocekavat porod jsem 40+3 dekuji

dokument
9. čer 2018

jo muzes, pokud odchazi zatka tak do dvou dnu, pripadne ti doktor jeste "pomuze" zase hamiltnem a za chvili rodis 🙂

vevero13
9. čer 2018

nepotesim, neporodila jsem ani po hamiltonu, ani po odchodu hlen. zatky. ale az v 41+5

misicka1988
9. čer 2018

@michaelahorakova Porodila jsem až po druhém Hamiltonu, ve 41+1. Hlen. zátka odcházela 14 dní.

dokument
9. čer 2018

tak ja jsem porodila pote, co mi ho udelali jak jsem psala vyse a kontrakce zacaly do pul hodiny po tom druhem. Nemela jsem absolutne zadne komplikace behem tehotenstvi a nic pri porodu spatneho nehrozilo a strasili, ze pokud neporodim v den terminu (ktery si nejak vypocitali... nevim, jestli muzou byt az tak presni) tak budou vyvolavat. Takze tri dny po terminu jsem porodila prave tady po tech procedurach. (Vse bylo "nachystane"). Nevim, jestli kazdy porodi v den terminu, ze me tak strasili.

pitrisek87
9. čer 2018

Tak mne začala odcházet hlen. zatka, dva dny na to jsem mela konrolu kde mi doktor provedl hamiltona, ještě ten den se mi spustil porod a v noci jsem porodila. Byl to můj druhy porod...

bervidova
9. čer 2018

Poprvé nezabral, po týdnu jsem byla na kontrole 40+3 ve FNHK,kde ještě byla primářka Podholová a měla jsem pocit, že je půlkou těla uvnitř. Domů jsem dorazila v poledne a už ve dvě se "to" začalo rozjíždět a večer byl malý venku 🙂

zutinka
9. čer 2018

Na mě nezabral

baraskaska
9. čer 2018

V nedeli rano mi udelali hamiltona odpoledne spineni vecer uz odchazeni zatky druhy den jeste odchazela a pridali se vecer poslicci ty pres noc presli ale rano v utery me probudili a pres den se z nich pomalu stavali kontrakce, vecer uz to byl porod a ve stredu rano jsem porodila. Takze da se rict ze dva dny. 🙂

kukili
9. čer 2018

mě zabral.13:30 byl proveden Hamilton a v 22:00 jsme jeli do porodnice s kontrakcemi a malej se narodil o pul 6 ráno.druhý porod 40+2tt

lavita
9. čer 2018

Na mne nezabral

martik16
9. čer 2018

@michaelahorakova mě nepomohl ani dvakrát v rozestupu 5 dní... Jen odešla zátka... Rodila jsem až 41+5

vendelinka08
9. čer 2018

Jak mi odesla hlenova zatka..porodila jsem do dvou dnu u jednoho syna a u druheho hned dalsi den.

janculestajn
9. čer 2018

Já absolvovala v 10 dopo a v 17 odpo už mi začaly pomalu kontrakce, o 12h později jsem byla už v porodnici a porod byl na spadnuti, za mě pomohl a bez komplikací, rodila jsem 40+5

letadylkokane
9. čer 2018

@michaelahorakova poprve jsem rodila zhruba dvanact hodin po Hamiltonove hmatu ve 40+4. Zatka odchazela prubezne pres tyden. Druhe tehotenstvi koncilo ve 39+2 zase zruba dvanact hodin po jednorazovem odchodu hlenove zatky. Hamilton nebyl.

priefi
10. čer 2018

Ahoj, mi byl tento chvat aniz bych vedela se slovy, ze se to kazdou chvili muze rozjet. Ale chyba lavky. Na prohlidce jsem byla ve stredu a nic pak se rozjely kontrakce v nedeli rano (v noci), ale rodila jsem az v pondeli rano (40+3). Rekla bych, ze tento chvat je ucinny jen, kdyz uz je oprwvdu vse nachystano, kdyz ne, mimco si dava tak ci tak na cas. Zatka mi odchazela tyden pred porodem a pak zbytek chvili pred porodem (uz i s primesi krve)

michaelahorakova
autor
10. čer 2018

Mic vam dekuji za odpovedi dnes rano mi zacli kontrakce a mam uz u sebe krasnou zdravou dcerku vsem moc dekuji

priefi
10. čer 2018

@michaelahorakova to je nadhera! Preji hodne stesti a zdravi a at malicka roste do krasy. A taky Tobe a partnerovi pevne nervy, ty zacatky jsou nekdy tezke, ale stoji to za to 😊

daanuush
10. čer 2018

Parada, také gratuluji.. mně provedli Hamiltona v pondělí ráno a v úterý ráno už byla naše holčička s námi 😉.. tak hodně štěstí 😊

pitrisek87
10. čer 2018

@michaelahorakova Gratuluju a užívejte si to s dcerkou ❤

denny27
10. čer 2018

Jo, za 10hodin sem porodila...😏 Dr.se ve mě dost hrabal s připomínkou, že je vše připraveno a že bychom tomu mohli pomoci...tak sem mu řekla, že jestli myslí Hamiltona, že ho nechci....tak to přestal...ale stejně mi to tak rozdráždil, že o 10 hodin později už sem měla malýho v náručí...jinak mi zbývaly 4dny do termínu

priefi
10. čer 2018

@denny27 to mi pripomina me. Taky mi nerekl, ze to dela 😉 myslim, ze kdyz jsi rekla, ze to nechces, tak uz bylo hotovo 😅 ja bych taky zareagovala, ze to nechci, kdyby se uracil to rici. Myslela jsem, ze dela klasickou kontrolu, ale pak mi to prislo, ze dela prave ten hmat. Bolet to sice nebolelo, ale prijemne to taky nebylo

ajkan
10. čer 2018

U první dcery ve čtvrtek ráno Hamilton (dva dny po termínu), začala odcházet zátka a v sobotu ráno byla venku. U druhé zátka už pryč, ráno Hamilton a ještě tu noc jsem rodila (před termínem)

ajkan
10. čer 2018

Koukám, že už je na světě. Tak moc gratuluji 🙂

miba10
20. črc 2018

Zátka mi odcházela 14 dní, to není příznak porodu Hamiltona mi udělali v úterý a v noci jsem se vzbudila už s bolestmi, v 16 hodin v porodnici jsem byla už na 7 cm a malá se narodila ve 20:53. Ale každý porod je jiný

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru