Maminky a zkusene snazilky, poradte mi prosim: je to duch, nebo ryska... jsem 13 DPO, 2dny pred MS, ranni testotovani, TT od Facelle Rossman. Dekuji Vam!
@zrzeckas Dekuji za odpoved a mile pochopeni (ne odsuzovani) me netrpelivosti! Zdravim na Hodoninsko, kde mam take koreny🙂' Jinak ja pevne doufam,zahorela nadeje! Dekuji za odpoved
Jeste dotaz: je mi jiz 5dni jako pred menstruaci, citlive spodni bricho, slabe bolestive, kdyz rychle vstanu pichne me v podbrisku na strane, co myslite....
@teruskablue mohlo by to byt uhnizdovani a priznak tehotenstvi, take jsem to mela a dokonce ted pri druhem jsem i poznala, kdy se vajicko asi uhnizdilo nebot jsem na chvilinku zaspinila, az jsem se lekla, co se deje, ale muze to zmamenat cokoli.... Radeji na to nemyslet a doufat, ze to vyjde 😉
Jeste muzu dodat... Testovano pred MS
podle me je to ryska, je nejak daleko od hlavni carky
@zrzeckas diky moc,ClearBlue koupim v DM, ze? A tak za 200kc? Nebo v lekarne za vic? Jeste dnes koupim a mamma delat z ranni moci, nebo je to jedno?
@barulina pevne doufam ze to nenin jen ryska
Také vidím hezkého ducha. Zkus ten clearblue. Nevim jestli ho v dm seženeš ale v lékárně určitě. Každopádně držím moc palce 🙂
@teruskablue vidím hezkého ducha, určitě bych zkusila Clearblue 🍀držím palce
@teruskablue jj v lékárně za cca 200 Kč 🙂 určitě lepší z ranní moči, ale dva dny před MS by měl něco ukázat i přes den 🙂
@teruskablue jak psala janina92 🙂.... Ranni je vzdy nejlepsi, ale taky si myslim, ze dvy dny by mel ukazat i pres den 🙂
@teruskablue myslim ze je to jasny duch...tak uvidis za dva dny...
@teruskablue drzim pesti
Devcata koupila jsem Clear Blue a zatestuji rano, vydrzim to!
@teruskablue ja tento test také neznám,jakou má citlivost?ducha vidím naprosto zřetelně a jestliže je to před vynechanim ms jak píšes,tak si myslím,ze je solidní.vyšel v limitu?
Zda to je ryska nejsem z fotky schopná říct,asi bych ho musela vidět naživo.Držím palce🌼
@teruskablue jinak myslím,ze ten digital můžeš použít i během dne a měl by ukázat,samozřejmě z ranní moči je to nejlepší,nebo myslím že stačí cca šest hodin nejít na malou,ale to sem jen někde četla a sama bych šest hodin nejít curat asi/určitě nevydržela
@balogis jj je pravda, že já taky dělala Clearblue ve dne, ale pár hodin jsem čekala s tím si dojít na malou 🙂
@teruskablue jsi dobrá, já bych to nevydržela 😁 tak nám dej pak vědět ✊
@teruskablue máma test jsem dělala kdykoliv ,ale vždy jsem dělala třeba 3 dny po zpoždění
@teruskablue takovyho ducha jsem mela loni v lete, druhy den rano ukazal digital + 1-2 😉 (mam vyfoceno v albu). Teď se mi tu batoli sedmimesicni slecna 💓 drzim pesti 🙂
@teruskablue Je to mily duchacek. 🙂
Já myslím, že to klapne 😉 držím pěsti!
Mila devcata, "duchove" funguji!
@teruskablue huraaa gratuluji 🙂🤰
@janina92 dekuji moc
Jsem moc rada , nemohu tomu uverit! Zarovense ale obavam, zda je vse v poradku. Je mi jako pred MS, rozboureny podbrisek, je to normalni, myslite pri. Uhnizdovani? Jo a pridalo se mo trochi, akne a "divoke sny":: a chut uklizet, vyhazovat, organizovat doma vecia🙂
@teruskablue moc gratuluji,ja si to myslela😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teruskablue toto uz me prijde jako pekny duch az skoro slaba carka. Podivam se a vidim ji, ale nechci predbihat a navic tento test neznam, takze nezarucim na 100%, ale tady jde krasne videt, nekdo jsem posila neco, lovi opravdu duchy a nekdy ani nic nevidim po zadivani a nataceni mobilu, takze za me bych rekla, ze i ta slaba carka a preji at sili a at to vyjde 🍀