Před měsícem jsem vysadila antikoncepci, teď v pátek jsem měla dostat menstruaci a ještě se nedostavila, těhotenský test jsem si dělala v pátek a byl negativní, myslíte, že je to na test ještě brzo nebo se menstruace jenom spozdila kvůli vynechání prášků? Děkuji
@kacca11 Čas tomu dám, nemám na co spěchat 🙂 Minulý týden mě strašně píchalo v podbříšku, tento týden už vůbec, nevíte čím to mohlo být?
můžou ti praskat cysty, pokud jsi brala déle antikoncepce. Nebo jsi teprve ovulovala...Vlastně ani nevíš, zda máš zpoždění, protože jsi ještě řádnou menstruaci neměla.
@astyna Menstruaci jsem měla akorát po vysazení prášků, jinak ne.. Tak že si myslím, že je to akorát spožděné, uvidí se další dny 🙂
Při braní HA není menstruace, protože nenastává ovulace. To je jen propad hormonů. Skutečná příjde až po vysazení a tam pak můžeš počítat, jak to budeš mít pravidelně. Mě se třeba dostavila až za 60 dní po prvním vysazení, pak už se to stávalo pravidelnější.
@astyna Aha a po jak dlouhé době jste otěhotněla, jestli se můžu zeptat? 🙂
Po 3 měsících 🙂
@astyna Tak to je super, tak uvidíme jak to půjde nám 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martjanouskova mozne je vsechno. Po vysazeni muze mit MS zpozdeni, tak tomu dej cas a test opakuj az casem.