Po SP a nepřicházející MS. Je možné otěhotnět tak brzy po SP?

miasanny
28. led 2025

Zdravíčko vím, že toho je spoustu, ale nakonec mi to stejně nedalo.
Minulý měsíc 22.12.24 jsem prodělala samovolný potrat/ zamlklý (nevim jaky je v tom rozdíl) v 6tt a do 17.1. Jsem měla neschopenku od gynekoložky.
Teď momentálně stále od té doby vyčkávám příchod MS asi cca 3týdny po sp jsem měla ovu i tt negativní a pak nejdřív pořád pozitivní ovu. Včera jsem se rozhodla nakonec udělat TT a byl pozitivní. Chci se jen zeptat zda je možné otěhotnět takhle brzo po sp? Ptám se protože většinou všude čtu články o tom, že to možné být nemůže kvůli absenci ovulace, která prý před prvním novým cyklem po potratech není.
Měla to tak některá z vás?? Mám volat doktorce nebo to spíš radši nechat na později??

hezz17
28. led 2025

Muze jeste odeznivat hcg

miasanny
autor
28. led 2025

@hezz17 ja prave ze testy delala i 14 dni po sp a bylo snehobilo a ted jsou opet pozitivni tak nevim jestli to je nejaky zbytek nebo tak

hezz17
28. led 2025

Tehotenstvi to byt taky muze, coby ne

lencaa11
28. led 2025

@miasanny klidně to může bejt nove těhotenství zašla bych na krev aspoň 2 krat

chumlee71
28. led 2025

@miasanny já jsem takhle otěhotněla, určitě je to možné

felis
28. led 2025

@miasanny klidně můžeš být těhotná. Bývalá kolegyně takhle otěhotněla taky. Jeden měsíc SP a dalsi mesic už nepřišla MS 😃 naopak to ze ovulace teda nekdy asi proběhla znamená, že Tvoje telo funguje jak má. Na nějaký, co by mělo být vůbec neber zretel. Každá jsme originál 😃
Dej vědět, jestli test sílí. Držím palce.

misha31
29. led 2025

Ano, ja v roce 2023 prodelala potrat v 6tt a hned dalsi mesic tehotenstvi a mam rocniho syna

kosi_cek
29. led 2025

Může to být klidně další těhotenství, taky jsem zažila, potratila jsem v 8.tt a přesně 42týdnů od 1.ho dne potratu jsem porodila. Já si měřila bazální teplotu a ovulaci jsem normálně zaznamenala, ale až když se mi nerozjelo krvácení v patřičném odstupu, dělala jsem test a byl pozitivní, vůbec jsem s tím právě tehdy nepočítala, protože v cca době očekávané menstruace jsem zavhytila drobné zakrvácení a jelikož pocity byly hodně na menstruaci, tak mi to přišlo jasný, ovšem bylo to jinak... každopádně, kdybych tehdy neměřila tu bazální teplotu, tak už bych byla mimo úplně, přejít takto z těhotenství do těhotenství bylo prostě takové přinejmenším zvláštní...

ele_nka
29. led 2025

@miasanny já to tak měla a bylo z toho prosperující těhotenství se šťastným koncem, držím palce 🍀

miasanny
autor
30. led 2025

@lencaa11 už jsem se pro jistotu objednala v pátek 🙂 děkuju

miasanny
autor
30. led 2025

@misha31 jéé tak to moc přeju 😇 doufám, že budu mít také takové štěstí 🥰😇

miasanny
autor
30. led 2025

@felis určitě dám 😇😇 v pátek jdu i na krev tak doufám že budu mít štěstí, zatim nemám ani příznaky. Pořád jsem vyčkávala na ms, tak jsem trochu mimo. 😅

miasanny
autor
30. led 2025

@ele_nka děkuju 😇doufám v to samé 🥰

miasanny
autor
31. led 2025

@felis dneska jsem byla na krvi a test si dělala taky. Co se tyce ty krve tak tomu moc nerozumim ale jinak test vypada že zesílil 🥰

lencaa11
31. led 2025

@miasanny HCG je pozitivní vypadá to že jste nove těhotná cca 4-5 týden +-

felis
31. led 2025

@miasanny no jsi těhotná... gratuluju 😃

miasanny
autor
31. led 2025

@felis děkuju ❤❤❤

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru