Zdravíčko vím, že toho je spoustu, ale nakonec mi to stejně nedalo.
Minulý měsíc 22.12.24 jsem prodělala samovolný potrat/ zamlklý (nevim jaky je v tom rozdíl) v 6tt a do 17.1. Jsem měla neschopenku od gynekoložky.
Teď momentálně stále od té doby vyčkávám příchod MS asi cca 3týdny po sp jsem měla ovu i tt negativní a pak nejdřív pořád pozitivní ovu. Včera jsem se rozhodla nakonec udělat TT a byl pozitivní. Chci se jen zeptat zda je možné otěhotnět takhle brzo po sp? Ptám se protože většinou všude čtu články o tom, že to možné být nemůže kvůli absenci ovulace, která prý před prvním novým cyklem po potratech není.
Měla to tak některá z vás?? Mám volat doktorce nebo to spíš radši nechat na později??
Tehotenstvi to byt taky muze, coby ne
@miasanny klidně můžeš být těhotná. Bývalá kolegyně takhle otěhotněla taky. Jeden měsíc SP a dalsi mesic už nepřišla MS naopak to ze ovulace teda nekdy asi proběhla znamená, že Tvoje telo funguje jak má. Na nějaký, co by mělo být vůbec neber zretel. Každá jsme originál
Dej vědět, jestli test sílí. Držím palce.
Ano, ja v roce 2023 prodelala potrat v 6tt a hned dalsi mesic tehotenstvi a mam rocniho syna
Může to být klidně další těhotenství, taky jsem zažila, potratila jsem v 8.tt a přesně 42týdnů od 1.ho dne potratu jsem porodila. Já si měřila bazální teplotu a ovulaci jsem normálně zaznamenala, ale až když se mi nerozjelo krvácení v patřičném odstupu, dělala jsem test a byl pozitivní, vůbec jsem s tím právě tehdy nepočítala, protože v cca době očekávané menstruace jsem zavhytila drobné zakrvácení a jelikož pocity byly hodně na menstruaci, tak mi to přišlo jasný, ovšem bylo to jinak... každopádně, kdybych tehdy neměřila tu bazální teplotu, tak už bych byla mimo úplně, přejít takto z těhotenství do těhotenství bylo prostě takové přinejmenším zvláštní...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muze jeste odeznivat hcg