Ahoj,
Chtěla bych poprosit, zda nemáte někdo podobnou zkušenost. Neberu žádnou antikoncepci chráníme se kondomem. Nejsem si vědoma, ze by prasknul. Poslední menstruaci jsem měla 17.11 s přítelem jsme spolu spali téměř každý den. Cyklus mám kolem 30 dni. Dostala jsem ale tak 8 dni před termínem ms takové splnění, myslela jsem si ze je to menstruace vlastně furt si to myslím ale bylo to slabší, krev byla tmavá ne červená a následovalo tak 3 dny na intimku spineni a pak přestalo. Od té doby mě bolí bradavky a prsa ze si na ne pomalu nemůžu ani sáhnout. Měla jste to některá? Jestli to není nějaká hormonální nerovnováha 😊 moc děkuji za příspěvky 😊
Taky bych to videla na test.
@kokoska55 Tak to bohužel není možné. menstruace by tu už dávno byla, anebo by byl již nyní pozitivní test. Příznaky znamenají, že se tělo k ovulaci chystá. Bolesti podbřišku, citlivá prsa, špinění, kvalitnější tažný hlen apod. To vše se vyskytuje několik dní před samotnou ovulací. Bylo to prokázáno výzkumem na několika stovkách ženách.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Udělej si těhotenský test, to špinění mohlo být hnízdění vajíčka. Taky to může být cysta na vaječníku (běžná záležitost, obvykle zmizí sama s dalším cyklem)