Ahoj holky chtěla bych se zeptat, dělala jsem jsi 3 testy všechny tři těhotenske testy jsem mela pozitivní ale dělala jsem jsi za týden další test clearblue a mela jsem negativní
Můžete mi to někdo nějak vysvětlit?😀děkuji moc
Těhotenství nejspíš odešlo s ms
@kobarka Tak nevim, jak obvykle mivate ms dlouhou, ale ja mivala napriklad jeden den spineni, dva dny krvaceni a dalsi den uz zase jen spineni a konec.
Uplne obvykle to neni, pokud byla jen dva dny, nicmene pokud tam nejaky tehotenstvi probehlo, tak jsou hormony proste rozhozeny.
Zajdete si na tu krev, to bude nejlepsi 🙂
Já to tak měla v listopadu,. Ms jsem měla jen dva dny a to ani nebyla ms spíš jen růžové špinění, v prosinci ( 23.12) jsem si dělala teh test a v lednu mi Dr potvrdil 7tyden těhotenství,..
Ještě teda musím říct že před ms v listopadu jsem si dělala teh.test a byl tam duch,. Pak jsem měla tu zvláštní ms a zkusila jsem teh test znovu a byl negativní,.. další jsem zkoušela až v prosinci a už byla dálnice :D
@kobarka měla sem to taky tak 4 dny před ms pozitivní MŠ přišla o 3 dny později a odešlo to
@kobarka Mohla jsi prodělat samovolný potrat.
Dobře teda tak že mám jít asi na odběr krve ?protoze já už nevím jak dva dny jsem mela menstruací a hrozně mě bolí břicho
@kobarka Tě bolí břicho i po ms? A těhotenský test negativní?
@klokanka31 Ano
@kobarka Duch/slabá čárka tam je. To je ze dneška? Pro jistotu by sis měla skočit k doktorovi, abys neměla mimoděložní... Nebo jsi prodělala potrat a neodešlo to všechno...
Nene to jsem jsi dělala před týdnem a v cera jsem jsi dělala clearblue a negativní
@kobarka Aha, ale je divný že tě břicho bolí pořád, já když potratila tak jsem krvácela asi 3-4 dny, břicho teda bolelo krutě, ale pak jako když utne a nic...
už nevím co a jak no😥
Bože ti to tu píšou, jdi na krev, klidně jako samoplatce a za dva dny zase, podle toho uvidíš. Jednoduché
@lachtanice86 tak číst umím když jste to neměla tak nemůžete posoudit ;)
a pokud se vám něco nelíbí nemusíte na to podepisovat 😋
@kobarka No hlavne tam uz konecne bezte, protoze ty testy co jste semka davala a jsou delane pred tydnem, tak jsou slabe pozitivni. A pokud vas stale boli bricho, tak by taky mohlo jit o mimodelozni a s tim neni moc sranda si zahravat, takze uz upalujte k doktorovi a neztracejte tu cas nejakym spekulovanim.
Kdyby slo o prosperujici tehotenstvi, tak carky na testu uz jsou uplne jasne viditelne a nevyjde vam ClearBlue negativni.
ano na zítřek jsem už objednana
@kobarka zazila jsem horší věci, ale používala jsem vlastní rozum.
@lachtanice86 nemám ani jedno dítě,tak ze nevím jak to probíhá
každý to ma jinak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kobarka 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Gynekologie a odber krve na hcg.