Zdravím Vás holky 🙂 Snažíme se s přítelkyní o Mimi ... Teprv druhý měsíc ... Má cenu to zkoušet hned po menstruaci nebo je lepší si šetřit "kvalitní náboje" až na datum přesně před ovu ... Jinak co poloha? Vždy to z ní vyteče i když má půl hodinu nohy nahoře ... :( Ach jo
@robertbert vytect něco může,ale jestli má zaklonenou dělohu,je to lepší zezadu jako na pejska. Jinak dva měsíce je ještě v pohodě
@robertbert Partneři čekají i rok nebo i více let než se zadaří....dva měsíce nic není 🙂 Já po revizi v lednu si taky myslela, že bude lépe "pohnojeno" a připraveno a půl roku je za mnou a nic...ale obden teda nedáváme ani psychicky ani fyzicky, takže.....asi tak.
@volodka162 No právě že pak je člověk už nervózní a ruzne si tu čte diskuzní fóra a zjistí že někdo má ovu mnohem dřív než ve 14 dni někdo otěhotní hned po menstruaci někdo až 10 den po ní ... Stáhl jsem si aplikaci tak se budeme snažit taky mě napadlo že asi ze zadu .... To bude nej ... No a poloha na hoře to ani neresime to je úplná škoda materialu ... Tak uvidíme ... Doufame že se zadari :( partnerce je už 32 což taky asi nám snižuje trochu šance ... Ale nikdy nebrala prášky ...
@robertbert my jsme zkoušeli roky. Nakonec jsem si pořídila vitamíny Fertility blend a nestačila dobrat. Jinak nám u dcery nám pomohla poloha já na břiše a podložená pánev a u syna rychlovka než přišla návštěva 😂takže chlap seděl na gauči a já nahoře. Jestli to má vliv na pohlaví miminka nevím, ale vyšlo to.
Každopádně bych doporučila ovulační testy a zjistit kdy ovulace vůbec probíhá a pak to pojistit sexikem ob den. Ony ty vaše mršky mají celkem dlouhou životnost. To, že z přítelkyně něco vytece se může stát, ale věř, že pořád toho v ní zůstane dost 😉
čím víc budete řešit polohu, den, ovulaci.. tím větší stres a psychický blok budete mít a tím min se bude dařit...
Ja otěhotněla hned po měsíčkach. Nezkoušela jsem ovulační testy, neřešili sme to nejak a povedlo se nam to prostě hned napoprvé, den po měsíčkach. A to sem brala 15 let antikoncepci, kolikrát bez pauzy i pul roku v kuse.
@robertbert sex si uzivat, nestudovat fora a resit, kde, kdy, co...to je pro zacatek to nejlepsi...
nejlepsi je mit orgasmus zhruba stejne, protoze pri orgasmus se jakoby otevira a “vcucne” spermie 🙂
Nejlepší poloha je ta, jaká vám vyhovuje nejvíc. Proč z toho lidi dělají takový hon za dítětem? Užijte si nechráněný sex a neřešte. Otěhotnění je zejména v hlavě a tohle je cesta do pekel.
@robertbert 32 je uplne v pohode 🙂 Jestli to takhle resis, tak si radsi zajdi na spermiogram at vis, ze je vse ok a pak uz nic neresit, ob den sex, dovolena u more a je to 🙂
@pellullinka cipek, chybi mi tam slovo cipek 😂
@jednaholkaa No ten mám v pořádku ;)
Pokud z toho začnete dělat vědu, tak se to odrazí na vaší psychice a jen budete početí oddalovat (i když si říkáte, že jste v pohodě, tak podvědomí pracuje za vás). Prostě si užívejte a ono to přijde samo.
@robertbert Slova, ktery pouzivate, mi narusuji libido. Zkuste omezit "ovu" a "vytece" a mozna to pujde. Hlavne bych tyhle starosti s ovulaci prenechala partnerce. Pac pak budete pokracovat "jsme tehotny/rodime/kojime" a vas rating u osoby opacneho pohlavi musi zakonite klesnout😉
Dámy klídek možná bavíme nějakého anonym...
@chrystyanna chtěla jsem se nad něčím pozastavit, ale vidím to stejně 😉
@robertbert at si přítelkyně neco nastupuje o ovulačním cyklu, kdyz chce dítě, ty se do toho nemontuj, je to divný
@chrystyanna Dokonce si rikam, ze pokud to tak neni, tak se svet v p.del obraci😁 Takze doufam, ze je to trol.
@maargit prosím :( to mě mrzí já opravdu asi neznám vás slovník jsem chlap a holt mám jiný slovník co mám dělat každý den doufám že se to podaří ...
@chrystyanna to ne :( opravdu ach jo jen jsem nedočkavý
@chrystyanna ne a ne mrzí že to píšete když zadám o pomoc
@lachtanice86 no montují protože já si to dítě přeji víc než ona chápeš ???? Ji je to trošku jedno ale já už chci mooooc asi jsem divný ... Vím
@robertbert odpověďel sis sám.. jsi divný..chlap, který co řeší tohle a ještě takhle..
@robertbert Mam pocit, ze v tomhle pripade jsem tady chlap ja🤨
@robertbert Tak to uz bude jenom otazka casu, drzim palce 🙂
@andrea93133 zalezi ci ma zenu zaklonenu delohu 👍 takze aj poloha zavazi
Až to přijde tak to přijde!Chce to čas
@robertbert jo, si divnej. A sni se ji nedivím že je ji to jedno. S tebou to bude terno
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zkoušejte ob den 😊 poloha by neměla mít vliv, spermie se tam dostanou tak jako tak a pak se děj co se má dít 😉