Můžu být těhotná? TT negativní a lékař nic nepotvrdil

verka_9
27. srp 2014

Zdravím, můj lékař mi v půlce tohoto měsíce dělal UTZ a řekl, že vidí začínající těhotenství. Poslední MS jsem měla 14.7., dal mi i různé vitaminy pro těhotné a objednal mně znovu na další měsíc. Během této doby jsem měla slabé špinění a krvácení, tak jsem raději zašla na vyšetření na ambulanci a tam mi řekli, že těhotenství nevidí. TT mám negativní nebo slabý "duch" a krev vyhodnotili také negativní. HA jsem vysadila už více jak před půl rokem a po tuto dobu jsem měla MS stále normální, poté co jsme zkusili miminko, tak jsem to nedostala a tak mě mate, jak je možné, že lékař nic nevidí a testy nic moc. MS se mi stále nedostavila a cítím pobolívání v podbřišku, napnutá prsa a je mi čímdál více nevolno, proto se mi nechce věřit, že bych nebyla těhotná a že by mi lékař jen tak bezhlavě, řekl, že jsem těhotná. Máte někdo s touto situací zkušenosti? Nebo myslíte, že je třeba ještě brzy? Prosím o radu. Děkuji Věrka

werunkaw123
27. srp 2014

Zdravím, pokud v nemocnici na UTZ nic neviděli a krev je negativní tak bych to moc nadějně neviděla 😒

arnettacek
27. srp 2014

To je divne. Pockej tedy na dalsi vysetreni u sveho gynekologa

tarra27
27. srp 2014

určitě by se ti ted už měl objevit pozitivní test....udelej si ho ob den...a pokud nebude pozitivní...podle mě je i nesmysl aby nebyl pozitivní test a lekař videl tehotenství...navíc na UZ je ještě brzy...to nemusí bý videt....mě doktor říkal, že HCG v krvi musí být nad 1000 aby videl neco UZ

jak jsem psala, test ob den a uvidíš...hodně štěstí...

dorinek
27. srp 2014

Pokud jsi měla poslední MS 14. 7. , tak to jsi mohla mít ovulaci někdy koncem měsíce, pokud tedy tvůj gynekolog koukal na UTZ v půlce srpna, byla by jsi cca 2 týdny těhotná....no, nevím jestli by mohl něco vidět, možná ano, možná ti chtěl dát naději, kdo ví. Pokud je test, krev i UTZ z ambulance negativní, tak bych to spíš viděla že těhotná nejsi.Ta krev je nejjistější ukazatel, Hcg roste poměrně rychle a pokud tam nic nebylo.... 😔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru