Můžu být těhotná?

deniska149
9. kvě 2019

Zdravím všechny,
Chci se zeptat na radu a na názor Vás, co už s těhotenstvím zkušenost máte. S přítelem spolu spíme často, takže nevím jaký to byl den, ale po jednom z těch večerů jsem se ráno probudila už s bolestí v podbřišku. Ničemu jsem to nepřisuzovala. Od té doby je to ale pořád takové divné. Kromě bolení v podbřišku mě po celou dobu svědí prsa, mám návaly, nechutenství k jídlu se střídá se žravkou, teď bolest zad a poměrně častá únava. Ještě k tomu nikdy nešpiním a včera jsem začala špinit, takový růžový výtok, hlen. Do MS mi zbývají 4 dny. Dnes jsem si tedy hned dojela koupit mamatest. Dělala jsem si ho chvilku po dvanácté (vím že nejlepší je to ráno, zítra udělám znova). Na světle byl vidět taková nepatrná čárka. Já tedy vidím čárky už asi úplně všude 😅 Vidíte tam někdo něco? 😅 Jsem s toho zmatená. Uvidím co ranní test, ale znáte to, nedočkavost 😁

vaseli16
9. kvě 2019

Nevidim nic.

helda1
9. kvě 2019

Taky nic nevidím, ale za 4 dny může být vše jinak. Jinak mi ty příznaky příjdou hrozně rychlé. Ale co já můžu říkat... v prvním těhotenství mi nebylo nic krom bolesti prsou a teď mám snad všechny příznaky... 😆

misicka1988
9. kvě 2019

@deniska149 Bohužel taky nic nevidím. Já jsem podle příznaků nikdy těhotenství nezjistila, neb jsem z počátku žádné neměla. To až tak 2-3 týdny po vynechání MS, kdy už jsem měla pozitivní test. A u první dcery jsem zjistila těhu až v 9tt, měla jsem do té doby MS. Až tu další jsem nedostala, a bylo mi divné že mě pár dní strašně bolí prsa. No a na testu dálnice. Za 3 dny kontrola na gynde, a už jsem byla v 9tt, se srdíčkem. Vlastně jsem si tou nevědomosti ušetřila dost počátečních nervů.

deniska149
autor
9. kvě 2019

@helda1 já vím že je to dost individuální 😅 Tak uvidím, nechám se překvapit 😁

deniska149
autor
9. kvě 2019

@misicka1988 Děkuji za Vaší zkušenost 🙂 My tomu necháváme s přítelem tak nějak volný průběh, je mi 20, kdyby se povedlo je to super, ale nějak se na to nezaměřujeme ani jeden. Až do toho špinění no 😄 Četla jsem že na MS se úplně spoléhat nejde, tak zkusím test ještě později a uvidíme 😊

misicka1988
9. kvě 2019

@deniska149 Mě bylo taky 20 když se mi narodila první dcera, a taky jsme tomu po svatbě nechávali volný průběh ( vydávala jsem se v 19 letech) Teď už to vidím trochu jinak, té dceři je teď 19 let a babičkou být ještě nechci 😁 Ale jsem strašně šťastná že ji mám 😊

jirikmaminka
9. kvě 2019

Holky co tady upravujete i testy ja to zkusila okem.doma.vidim na fotu skoro vubec ale kdyz se zamerimtak jo vidite take dusika.

mimisef
14. kvě 2019

Zdravím mě taky dnes duch ale mám zkušenost že to nemusí nic znamenat tak uvidíme

maruskakokoskova
14. kvě 2019

Nic nevidím. Test jsem si vždy dělala až po termínu menzes.

jirikmaminka
14. kvě 2019

Prosim vite nekdo odpoved tohle kontroluji poprve je neco kdyz mam bili vytok hlen cipek asi nizko dosahnu ukazovackem a je tvrdy a zavreny ?

nikolnovotna
20. kvě 2019

Přidávám testy. Na tom nejvýraznějším je duch, který se mi udělal v pátek, ale na těch dnešních nic nevidím. Je to po třech dnech, to už by mělo být výraznější a ne naopak. Mám pravdu? Je ještě naděje? Stalo se to někomu?

talinka1990
20. kvě 2019

@nikolnovotna dušiky vidím. Ja měla na začátku taky slabé duchy ikdyz měly být každým dnem silnější. Takže tfuj tfuj ať vše dobře dopadne ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru