Může to být mimoděložní těhotenství?

ktl
1. říj 2018

Dobry den poradi mi niekto resp.kamoske....robila si niekolko testov od minuleho tyzdna a druha carka jej sili velmi pomaly prilozim test aka je dnes silna .....menstruaci mala naposledy 26.8. Predpokladane splodenie 8-10-12.9. Testy ma pozitivne aj clearblue jej ukazalo 1-2 dnes bola u dr a na ultrazvuku nieje nic vidiet...myslite ze je to brzo alebo to moze byt mimodrlozni? Dakujem

ktl
autor
1. říj 2018

@ktl dnesny test

gruyerre
1. říj 2018

@ktl Ať se kamarádka nestresuje. Je brzy na to, aby bylo něco vidět... pokud správně počítám, je v 5tt. Navíc ani neví, kdy přesně otěhotněla. Musí ještě čekat, zatím to vypadá dobře, tak proč hned vymymšlet tragiscénář 🙂

katkatomaskova
1. říj 2018

Ať se kamarádka objedná na gynekologii, kde jí naberou hladinu hCG. Její hodnoty ukáží, jestli těhotenství běží a jak, z nějakých testů z moči se tohle fakt poznat nedá ;) Ta krev je jediná 100% jistá

ktl
autor
1. říj 2018

@katkatomaskova
@gruyerre prave dnes bola na gynekologii a dr jej vravela ze nic nieje vidiet ze je to asi mimodelozni a zajtra ma prist na krev vysledok az v stredu taak je uz v strese strasne sa tesila dlho sa snazia o mimco tak nevie co si mysliet ....tiez som jej hovorila ze je to skoro a dr je asi blba ze jej to tak povedala...

katkatomaskova
1. říj 2018

@ktl No... To je těžký... Ale ať zkusí nevěšet hlavu! 👏 Protože moje těhotenství taky začínalo tak, že "bude asi mimoděložní"... Test slabě pozitivní, na UZ nic, a hCG nízký... ☹ Další odběr krve za čtyři dny, a hodnota pak už byla najednou několikatisícová 😍 A bylo jasné, že vše běží, jak má. Takže ať zkusí být v klidu, ať nehází flintu do žita, a já moc držím pěsti !!!!! ❤

ktl
autor
4. říj 2018

@katkatomaskova tak kamoska bola na krev mala hodnotu 118 a dnes bola znova a hodnala 298 je to dobre znamenie? Dr jej vravela ze tehu sa berie az od 500hcg

katkatomaskova
4. říj 2018

@ktl No.. Tak to asi není dobrá zpráva :( Už by se měla dostat k tisícové hodnotě.. Co jí k tomu řekla dr. kromě toho, že to berou od 500 jednotek?

ktl
autor
4. říj 2018

@katkatomaskova ze bud je to brzo a otehotnela neskor alebo mimodelozni 😞 ale ved hodnota stupa obden a ma stupnut raz tolko a to stuplo

kittyy17
4. říj 2018

Já jsem místo menstruace jenom spinila, udělala si test a šla rychle za doktorem, protože jsem se bala mimoděložního. Doktor v děloze nic nenašel a mé obavy potvrdil. Za pět dní mě pozval znovu na utz. Můj syn má 22 měsíců

ktl
autor
4. říj 2018

@kittyy17 tak to je super dufam ze to bude aj kamaratkyn pripad 😊🙏

kittyy17
4. říj 2018

Tohle ani není pořádná druhá čárka, spíš větší duch, já měla taky takovou.. otěhotněla později než si myslí, tenhle test je velmi citlivý, dokonce ukazuje ducha i manželovi jedné kamarádky 😉

ktl
autor
4. říj 2018

@kittyy17 🙊😳

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru