Zdravím děvčata,
Mám zpoždění MS 7 den tak mi to nedalo a udělala jsem si test. Dokonce 2.... Jeden od Facelle (tyčinka) druhý od In:time (papírek).
Na obou jsou duchové u Facelle je ale silnější.
Myslíte, že už jsme se konečně dočkali a zadařilo se?
Nikdy jsem pozitivní (Duchovy) test neměla, tak právě nevím.
Děkuji Veronika 😘
na 7. den zpoždění je to velmi slabé, snad proběhla je ovulace později a vše bude v pořádku. Ať sílí 🙂
@klokanka31 kdy by jsi zkusila další test? 😇🤔 Moc si miminko přejeme, snažíme se už 11 měsíců. A teď konečně na testu vidím tohle 🙏😇
@ver321 test zkusit muzes dalsi
@bublinkakocicka a kdy by jsi ho udělala?
@ver321 No když já testovala tak jsem to zkoušela každý den ☺ ale je důležitý jednou značkou, aby jsi viděla zda sílí. Já používala mamatest.
@ver321 přeji ať sílí a určitě se ozvi, taky jsem měla takový test 3 dny po ms. Byla jsem nadšena❤️ Bohužel biochemické:(
@ver321 Gratulace 🌷
@ver321 Moc gratuluju 🍀
@klokanka31 děkuji. Už se těším až to ženu příteli až se vrátí z práce...Teď mám spíš dilema, kdy jít k Dr. Léčím se se štítnou žlázou a co jsem se dočetla tak se nějak navyšují dávky v těhotenství. Tak ať to nějak neprošvihnu. Asi budu muset paní doktorce zavolat.
@ver321 moc gratuluji, určitě hned zavolej na štítnou žlázu, mám ji také a dr říkala ze hned volat, aby upravila dávku😊
@anonymni123kj123 a šla jsi první na gyndu aby ti to potvrdila a pak si šla na Endokrinologii?
@ver321 Na gyn ještě nic neuvidí. Pokud nedorazí ms, zavolej si ohledně léků a kdyby nedej bože dorazila a odešlo to, tak se vrátíš k dávkám jaké jsi měla. 🍀
@lilian2111 test už mi ukázal 2-3 týden těhotenství. Uvidíme. Já zavolám na gyndu v týdnu a uvidím co mi řekne
@ver321 navyšovali mi dávku na endo až když bylo potvrzené těhotenství od gynekologa, uvidíte.)
@ver321 Od oplodnění. Gyn tě objedná nejdřív na 7-8tt aby mohl něco potvrzovat.
@ver321 já nebyla ještě tehu, jen nejspíš biochemické😞 ale když jsem byla na kontrole tak jsem s nima radila. A tohle mi řekla😊🍀
@ver321 Moc gratuluji!!!A kdy Vám vychází termín porodu?mně někdy koncem dubna....
@jezkovyvocicka k doktorce se chci objednat na středu po práci. Dělám na směny a teď mám ranní tak můžu až po 15 hod. Ale nejraději bych tam šla hned 🙏😀 ale podle kalendáře v telefonu na na někdy koncem dubna.
Já úplně přesně nevím jak to spočítat, ve kterém týdnu bych teď měla být. Digitální test ukazuje 2-3 ale kalendáře chtějí zadat první den poslední menstruace a to už by byl skoro 6 týden.... Tak nevím... 🙏 Poradíte...? 😀🙏♥️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ver321 Jsou tam, přeju ať ti sílí 🍀