Dobrý den , chci se zeptat mohu být těhotná ? Brala jaem antikoncepci kterou jsem dobrala 20 července , jelikož nám je s přítelem už 29 tak jsme se rozhodli že budem pracovat na miminku 😁 no 2 srpna jsme jeli na dovolenou kde jsem měla podle kalendáře i plodné dny ... víte já ani nevím kdy mám ovulaci, protože menstruaci jsem měla jen díky HA jinak jí téměř nemám 😒 nevím proč..nikdy mi to nebylo vysvětlené , vždy mi pan dr. říká ,že mám vše v pořádku 🤷🏻♀️ no k věci 20.srpna jsem měla dostat menzes , teď je to 13 dní opoždění .. před menstruací jsem měla křeče v podbříšku ,strašně mě bolela hlava ,záda v kříži ,která mě bolí doteď semtam ,ale už ne tak , sem tam mě bolí podbříšek pořád jako kdybych to měla dostat 😁 jinak prsa mě nebolí zle mi není, jen mě sem tam svědí bradavky a pořád mám hlad a hodně piji a chodím na malou 🧐už cca před dvěmi lety kdz jsem nebrala HA jaem měla pozitivní test ovšem o dva dny později byl negativní.. a poté jsem dostala menzes .. teď ty čárky jsou docela silné pořád tak já nevím🤷🏻♀️ zde přikládám foto🧐 😁 co myslíte mohla bych tak rychle zapadnout když mám problémy s menstruací? (když jsem ji dobrala a zase jsem to nedostala )jsem zoufalá ale miminko si hrozně přeji 🥹
Nedorazila MS, máš těhotenské příznaky a k tomu jasně pozitivní testy, tak co myslíš? 😉
Ano, testy jsou pozitivní a jsi těhotná. Taky jsem byla těhotná hned po vysazení HA, někdy se to podaří… Před dvěma lety jsi měla pravděpodobně zamlklé těhotenství, které odešlo právě s tou menstruací, to se občas děje… Teď prostě jen musíš čekat, jak to dopadne. Zavolej na gyndu a oni tě objednají tak, aby bylo už něco vidět.
3x pozitivní tohle uz nebude falešné 🤩🤩 gratulace 💕
Tak to předtím asi bylo Biochemko, když jsi měla nejdříve pozitivní test a pak negativní. Ale tady máš ted nekolik pozitivních testů za sebou. Můžeš si ještě zajít na krev na Hcg 😉 Jinak zavolat k OG a objednat se na kontrolní UZ. Blahopřeji k + TT 🍀
tak uvidíme , jen se bojím aby se to neztratilo zas ta čárka , zkusím ještě příští týsen udělat testík a objednám se na gyndu 🤩 vůbec mi neleze do hlavy že by se to stalo hned po vysazení HA zrovna mě 😃 v mém případě ,kdy jsem tolikrát brečela ,že snad nikdy nebudu maminka ,dlouhodobě bez ochrany a mých nepravidelných cyklů jsem nikdy nezapadla ,když mi tělo nefunguje bez HA tak jak má 😒samozřejmně to co píšete mě moc potěšilo , snad to tak bude 🥹🙏
Dobrý den měla jste někdo ze mě vyšli dvě čárky ale duch a včera sem malinko krvácela a dneska slabé krvacim ale když se utřu tak malinko mám srazeninu malinko bolí pod brisku ....když to mám tak hodně krvácím ale tohle není si myslím Menstruace máte v tom někdo zkušenosti
@anetferencova100 proč si myslíš,že to není MS? Podle mě to tomu bohužel napovídá, že je. Dostavila se v termínu menstruace?
@telios já sem to měla právě měla hodně a to mám slabou menstruaci
@telios třeba asi to je no já vždycky to měla hodně a bolesti sem měla že sem nemohla ani stát tak nevím no
@anetferencova100 ms mue byt silna /slaba…pokud plod odesel, pravděpodobně pokud se budeš testovat, budeš mít v moči zbytkové hcg ktere bude postupne klesat (test muze vyjit jeste s carkou)… pripadne se po menstruaci objednej k lekari aby zjistil, zda plod opravdu odesel, nekdy se muze prave stat ze se plod i pres ms udrzi 🙂
Preji at to dopadne jak by sis prala…. Jakomyslim ze pokud z tebe vysla srazenna byla to opravdu ms ale netusim nejsem lekar )
Edit, pokud to treba bylo jen spineni, je dost mozne ze bude vse v pordku,ale moc mi nesedi ta srazenina (omlouvam se za chyby-mam rozbity displej a spatne se mi pise - a na opravu nemam kapacitu xD )
@telios dobře já sem byla dneska odpoledne ve fakulce a oni mě nevzali aby mě vysetrili nic tak sem tam šla zbytečně a dneska vůbec sem nic neměla žádné krvácení no tak pátek sem objednana tak uvidím
Dobrý den vím že sem asi stim otravná ale mám jedno zdraví a dvě děti tak mam strach ....když sem byla na gynde tak mě dělala ultrazvuk nic tam nebylo poslala sme na HCG v krevní a taky nic negativní krvácela sem mírně jen 3 dní teď spinim a pořád na foukla a mírně bolesti pod bříšku neví něco je semnou špatně
@anetferencova100 může to bejt hormonální změna ,počasí ,stres cokoliv možná endometrioza ( tu gynekolog nepozná ) běžne něco cysta atd ..
tak holky zapomněla jsem napsat jsem 8+5 tt 🥹🥹😇
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tesinkaa podle testů těhotná jsi 🍀