Ahoj, chtěla bych vědět jestli má někdo podobnou zkušenost.. 4.5. Jsem byla na hsg kde mi zjistili neprůchodnost levého vaječníku, cyklus mám nepravidelný ale cca co 33 dní. Ms měla dorazit 30.5. Ale nedorazila tak jsem si dělala test a vyšel pozitivní. Volala jsem hned na gyndu , kde mně objednali za týden. Když jsem ale přišla tak na utz doktorka nic nenašla a v levo u neprůchodného našla dutinku 11mm. Říkala ,že vezme krev a pokud hcg bude nad 1000 tak okamzite do nemocnice. Hcg bylo 475 tak mne nechala na víkend doma at prijdu v pondeli, ze mam dlouhy cyklus a muze se jeste ukazat. Myslite ,ze je nejaka nadeje? Nebo proc ceka? Testy mi nesílí. Ale nekrvacim, nic mne neboli jen citim tlaky v podbrisku. A citim se netehotne. ://
@klokanka31 byla ale rekla mi ze to muze byt folikul nebo cysta coz se mi vzhledem k situaci moc nezda :/
@kristina2003 dělala jsem test ještě dneska ráno.. ale asi u toho mimodelozniho to nema vliv jestli sili nebo ne..
@kristina2003 asi bych zašla pro svůj klid do nemocnice ☘️☘️
Jit na kontrolu tyden po vynechani ms je proste strasne brzo. Muze to byt v deloze, muze to byt ve vejcovodu a s jistotou ti to nerekne nikdo. Uz udelela, jrev ti nabrala, pozvala te spravne po vikendu, co vic by mela delat?
@hezz17 no a není to hcg nízké? Mela jsem tehu priznaky ale uz tak 3-4 dny nemam, k tomu mne od zacatku vubec nebolelo uprostred jen jsem citila takove roztahovani v obdobi ms a od te doby nic, coz mi prijde taky divne.
@kristina2003 zbjedne hodnoty nelze udelat zdny zaver. Hodnoti se jak roste. Ne kolik je
@hezz17 no pravda, vydrzim do pondeli a uvidime treba tam uvidi neco vice.. jen mne prekvapilo ze kdyz tam neco je ma to 11mm tak mne neposlala do te nemocnice aspon na pozorovani.. ted ziju v hruze jestli mi neco nepraskne a zase si rikam ze letet do nemocnice dneska asi nema cenu 🤷🏻♀️
@kristina2003 Ono já u zdravého těhotenství žádný těhu příznaky neměla, u mimoděložního mě nic nebolelo, jen jsem špinila...bohužel nezbývá než čekat...🥺
@klokanka31 Jo :/ to cekani je hrozne napsala mi do zpravy ,ze endometrium do 14mm bez gsv ovaria bez aptolechogenit, vlevo kulovita anechogenita 11mm gsv? Bez vt … rozumim tomu ze v deloze nic neni a na levo je jakasi koule bez vnitrku?
@kristina2003 No a nějaké problémy nemáš, třeba to špinění? Ono jsi u té doktorky byla fakt moc brzo, to nebývá vidět ještě nic...
@klokanka31 ne praveze mi neni vubec nic, akorat vcera mne jednou pichlo na keve strane smerem k deloze ale bylo to kratke intezicni pichnuti, jinak necitim vubec nic.. myslis ze brzo? Ja jsem prave zmatena prijde mi ze by to nebylo brzo jenze zase mam ten dlouhy cyklus takze k oplodneni podle mne doslo nejak 14–16 kvetna
@kristina2003 test zesilil ale moc hezky. Fajn by bylo nabrat dalsi hcg 2 dny po odberu toho prvniho. U mimodelozniho roste ve vetsine pripadu pomaleji. Drzim pesti, at se ukaze v pondeli v deloze
@misha31 no bohuzel na odberu jsem byla ve ctvrtek a ted jdu az v pondeli, jsem z toho psychicky dost rozlozena jelikoz jedno ditko mam z prvniho vztahu a ted se soucasnym partnerem se snazime uz 2 roky a stale nic pak mi zjistili nepruchodny vajecnik to mne taky dost rozsekalo a objednala jsem nas na ivf a den pred prvni konzultaci mi vysel test byla jsem tak strasne stastna.. ze i ta doktorka jak mne videla tak rikala ze je nervozni za mne jenze pak prislo rychle vystrizliveni.. rikala ze neco vidi vlevo cernou skvrnu co by mela ted byt videt v te deloze… 😭
@kristina2003 tak v pondeli bys mela mit hcg aspon 1900 a to uz by melo byt videt na utz. Porad to muze dobre dopadnout
@misha31 kezby kezby kezby.. 😭 pak dam vedet..🙂
@kristina2003 pokud pises,ze oplodneni bylo kolem 15/5,dnesni ranni test mi prijde odpovidajici a minuly tyden bylo na UTZ brzo,aby bylo neco videt…
Za me zatim normalni prubeh,nalez na vajecniku je treba sledovat..
Drzim palce 🍀
@kristina2003 urcite dej vedet, drzim pesticky, at je mimi v deloze. Rikam si, ze v dnesni dobe dr pri podezreni na mimodelozko odesilaji okamzite do spitalu, treba tam je fakt jen cysta to zacernale misto
@kocila no prave co mne znepokojuje ze nikdy jsem nic u tech vajecniku nemela , mozna cystu 1 v zivote ktera odesla s ms.. takze je to dost nahoda ze zrovna na levem nepruchodnem je cerna skvrnka :/
@misha31 no kezby to tak bylo strasne bych si to prala. Ale ja netrpim ani na cysty takze si neumim vysvetlit co by bylo zrovna na leve nepruchodne strane leve cerne mistecko :/ dr zkousela jestli se to zabarvi a nezabarvilo rikala ze kdyby jo tak to je nejake prokrveni nejake cevky a tak coz by byla treba nadeje ale ne :/
@kristina2003 Zase si myslím že kdybys měla to mimoděložní, že bys aspoň špinila...
@klokanka31 no hodne ctu ze holky spinily mely bolesti test slaby, na druhou stranu ctu ze byly naprosto v pohode zadne bolesti zadne krvaceni, hezke testy takze to je fakt asi co clovek to pripad ale musim to nejak do toho pondeli vydrzet a uvidi se, nejhorsi je cekani..
@kristina2003 Přeju ti ať to dopadne dobře 🍀
@klokanka31 dekuji moooc ❤️❤️
@klokanka31
@misha31 tak jela jsem ted na pohotovost a tam doktor videl v deloze dutinku 5-6mm a vlevo uz neni nic, vzali mi krev a mam volat za 2h ale rekl mi ze to muze byt mimodelozni nebo spatny plod nebo kladicke tehu co si o tom myslite ?
@kristina2003 Když to je v děloze tak proč by to bylo mimoděložní? A z čeho soudí že to je špatný plod? 🤨
@klokanka31 vis ze nevim byl takovy 🤷🏻♀️ ze rikal nevim nevim.. ted doufam ze hcg stoupne a je to jen mladsi plod kvuli toho cyklu kezby ❤️
@kristina2003 tak to je ale fakt skvela zprava ❤️
@misha31 jo sice on se moc netvaril takze ja nevim jestli se radovat nebo ne 🫣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristina2003 A to jí nebyla divná ta dutinka? 🤔