Mamatest - falešný duchové

hanaach
25. zář 2016

Ahoj chtela bych poprosit hodite mi sem nejake fotecky jak moc barevny muzou byt falesny duchove a kolik jste jich meli po sobe? Ja mela 3 dny po sobr na mamatestu slabe a dost zretelne carky a jine testy jsou snehobile tak me jen zajima jak to vypada u vas! 🙂 dekuju za komrntare 🙂

luthiii
25. zář 2016

Ahoj, o falešných duších nevím, ale třeba tě uklidním tím, že mně Mamatest ukazoval napřed ducha a potom čárku o několik dní dřív, než ostatní testy. Takže je dost velká šance, že není falešný 😉

hanaach
autor
25. zář 2016

@luthiii no prave ze ta na mamatestu jeste pred dvemi dny byla a dost zretelna tak jsem si rekla ze zkusim za dva dny jiny test zkusila jsem a tam neni nic 🙁 Tak uvidime 😊

ivchez
25. zář 2016

Ahoj ja mela na mamatedtu v cervenci falesne duchy u tři testu po sobě jdoucích dnech. Na jiném testu nic a taky jsem to dostala. Takže pak jsem už Mamatest nekupovala. Zkusim ti najít fotku.

hanaach
autor
25. zář 2016

@ivchez dekuju 🙂 me to stve :D chapu ze pred ms se nema testovat ale proc jsou v prodeji kdyz nejsou presne hlavne ze 99% funguje ani prd

luthiii
25. zář 2016

@hanaach U mě tam byl rozdíl v Mamatestu a v jincýh testech dokonce čtyři dny. Teď už se mi ukazují jako pozitivní i jiné, ale předtím to ukazoval jen Mamatest a ostatní se taky tvářily jakože nic. Takže třeba to ještě dobře dopadne, držím palce 🙂

ivchez
25. zář 2016

To byl ten první a pak sílil.
Jinak druha věc je, ze se může stát, že máš pozitivní test a stejně MS přijde. Proto prý se nemá testovat před MS. Ovšem já to ani jednou psychicky nedala. Ale na ten Mamatest hodně holek nadává. Lepší je to ověřit i jinou značkou.

luthiii
25. zář 2016

Rozdíly v testech...

ivchez
25. zář 2016

@luthiii jo tak zlato tohle je miminko. Gratuluju. 💙

ivchez
25. zář 2016

@luthiii jak daleko mas MS? Tedy kolik dni před to je dělané?

ivchez
25. zář 2016

@luthiii tohle byly moje.

hanaach
autor
25. zář 2016

To vam zavidim ja vim ze u me to moc nevypada uz jsem s tim i smirena 🙂 jako kdybych nebyla ted v praci tak si skocim nekam jeste nejakej koupit 😂😂😂 abych vedela co a jak 😂

luthiii
25. zář 2016

@ivchez Snad, děkuju 🙂 Zatím vyčkávám. Vím, že je brzy. Ale nějak jsem nevydržela netestovat 😀 Ta fotka je ze včerejška a to jsem byla 28 DC a a 12 DPO. Ms si nejsem moc jistá, protože to je můj první cyklus po vysazení HA, ale mívala jsem cyklus okolo 28 dní. Dneska test zase pozitivní a BBT stále nahoře, takže zatím se prcek drží 😅

ivchez
25. zář 2016

@hanaach jestli to ted dostaneš, tak si kup sypaný ( ne v sačcich) kontryhelový čaj a pij šálek ze 2-3lzicek kontryhele ráno a večer po dobu 10 dní od prvniho dne menses. Uvidí s ze to hned klapne. Vlastni zkušenost.

luthiii
25. zář 2016

@hanaach Ještě uvidíš. Prvních pár dní se mi taky ukazoval jen duch na mamatestu, který postupně sílil (a jiné testy se ještě nechytaly). Šance tam ještě je 🙂

luthiii
25. zář 2016

Kontryhel, nebo Gynex. Nevím, co z toho pomohlo, ale všechno naskočilo v pohodě, takže na tom asi něco bude 🙂

ivchez
25. zář 2016

@luthiii vypadá to na 12DPO moc hezky. Každopádně je tam. Jen aby dobře zahnízdil. Kup si femibion 1 kvůli listovce at ma vše co potřebuje. Víc teď dělat nemůžeš. Jen čekat. Chovem se k sobě jako k těhotné a šetří se. Příští dva měsíce jde o všechno. Je hrozné moc zamlklych těhotenství. Sama to mám z jara za sebou. Ale myslí pozitivně a papej vitaminy. Držím palce. Dej vědět jak to dopadlo.

luthiii
25. zář 2016

@ivchez Listovku beru už druhý měsíc, preventivně. Nic dalšího zatím ne, tak snad to na těch pár týdnů, než mi doktor řekne, co dál, bude stačit 🙂 Děkuju, tobě taky 🙂
Tak aspoň super, že to po tom zamlklém vyšlo 🙂 Pokud to klapne, budu mít termín tak měsíc po tobě 🙂

hanaach
autor
25. zář 2016

Hrozne moc dekuju ;) zkusim tyto rady 🙂 ja ale mela ty duchy 7DPO az 9DPO coz uz jen to je divny ale fakt to byli silni dusici jen mam pomaly internet tak mi nejdou prilozit fotky mam je na blogu myslim 😂 No uvidime v den ms

monikagurthova
25. zář 2016

@hanaach ja mela na mamatestu sucha 3x po sobe a nic přišla MS těhotná jsem nebyla. Pak jsem si koupila test od dr.maxe a ten duchy nedělá když jsem byla tehu tak dálnice jak blázen. Mamatesty nekupovat!

hanaach
autor
25. zář 2016
astyna
25. zář 2016

Ono těžko odhalíš, kdy proběhlo těhotenství a zaniklo a kdy byla vidět jen ta dutinka, kde se má (ne)objevit testovací čárka. Kdybychom se testovali až daleko později, testy by ty "falešný duchy" neukazovaly.

hanaach
autor
25. zář 2016

@astyna tot pravda :(

tahejhula
25. zář 2016

Reseni je snadne, netestujte tak nesmyslne brzy. Bohate staci po tydnu zpozdeni.

hanaach
autor
25. zář 2016

@tahejhula nevim co vam na tohle napsat 😂😂😂 tohle je asi vsem jasne 😂😂😂 ale asi jste nikdy nezazila vazny chtic otehotnet 😂😂😂 neznam snazilku ktera by vydrzela cekat na tydeni zpozdeni 😂😂😂

tahejhula
25. zář 2016

@hanaach Ale zazila. Prvni dite jsem potratila v 7tt a na dalsi cekala skoro rok. Takze nesudte prilis rychle, snadno tak naletite sama sobe. 😉

sara84
25. zář 2016

@hanaach ja cekala 4 tydny zpozdeni. Bylo mi milejsi mozna ano, nez urcite ne 🙂

hanaach
autor
25. zář 2016

@sara84 moc netozumim 😊

tahejhula
25. zář 2016

@sara84 Tak to jsi po tom tehotenstvi asi moc netouzila, dle logiky nekterych. 😉

sara84
25. zář 2016

@tahejhula prave ze touzila, a hodne. Vracela jsem se do blbe prace, maleho musela dat do skolky..a mimco druhe se nedarilo... a prave protoze se nedarilo, tak jsem uz nechtela zazit znovu ten pocit. Takze radeji mozna ano, nez urcite ne 🙂 a v tom cca. 6tt uz je to i trochu jistejsi, ze to vyjde 🙂

luthiii
27. zář 2016

@hanaach Tak jak?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru