Ahoj chtela bych poprosit hodite mi sem nejake fotecky jak moc barevny muzou byt falesny duchove a kolik jste jich meli po sobe? Ja mela 3 dny po sobr na mamatestu slabe a dost zretelne carky a jine testy jsou snehobile tak me jen zajima jak to vypada u vas! 🙂 dekuju za komrntare 🙂
Ahoj ja mela na mamatedtu v cervenci falesne duchy u tři testu po sobě jdoucích dnech. Na jiném testu nic a taky jsem to dostala. Takže pak jsem už Mamatest nekupovala. Zkusim ti najít fotku.
To vam zavidim ja vim ze u me to moc nevypada uz jsem s tim i smirena 🙂 jako kdybych nebyla ted v praci tak si skocim nekam jeste nejakej koupit 😂😂😂 abych vedela co a jak 😂
@ivchez Snad, děkuju 🙂 Zatím vyčkávám. Vím, že je brzy. Ale nějak jsem nevydržela netestovat 😀 Ta fotka je ze včerejška a to jsem byla 28 DC a a 12 DPO. Ms si nejsem moc jistá, protože to je můj první cyklus po vysazení HA, ale mívala jsem cyklus okolo 28 dní. Dneska test zase pozitivní a BBT stále nahoře, takže zatím se prcek drží 😅
Kontryhel, nebo Gynex. Nevím, co z toho pomohlo, ale všechno naskočilo v pohodě, takže na tom asi něco bude 🙂
@luthiii vypadá to na 12DPO moc hezky. Každopádně je tam. Jen aby dobře zahnízdil. Kup si femibion 1 kvůli listovce at ma vše co potřebuje. Víc teď dělat nemůžeš. Jen čekat. Chovem se k sobě jako k těhotné a šetří se. Příští dva měsíce jde o všechno. Je hrozné moc zamlklych těhotenství. Sama to mám z jara za sebou. Ale myslí pozitivně a papej vitaminy. Držím palce. Dej vědět jak to dopadlo.
Hrozne moc dekuju ;) zkusim tyto rady 🙂 ja ale mela ty duchy 7DPO az 9DPO coz uz jen to je divny ale fakt to byli silni dusici jen mam pomaly internet tak mi nejdou prilozit fotky mam je na blogu myslim 😂 No uvidime v den ms
@hanaach ja mela na mamatestu sucha 3x po sobe a nic přišla MS těhotná jsem nebyla. Pak jsem si koupila test od dr.maxe a ten duchy nedělá když jsem byla tehu tak dálnice jak blázen. Mamatesty nekupovat!
@monikagurthova dekuji
Ono těžko odhalíš, kdy proběhlo těhotenství a zaniklo a kdy byla vidět jen ta dutinka, kde se má (ne)objevit testovací čárka. Kdybychom se testovali až daleko později, testy by ty "falešný duchy" neukazovaly.
Reseni je snadne, netestujte tak nesmyslne brzy. Bohate staci po tydnu zpozdeni.
@tahejhula prave ze touzila, a hodne. Vracela jsem se do blbe prace, maleho musela dat do skolky..a mimco druhe se nedarilo... a prave protoze se nedarilo, tak jsem uz nechtela zazit znovu ten pocit. Takze radeji mozna ano, nez urcite ne 🙂 a v tom cca. 6tt uz je to i trochu jistejsi, ze to vyjde 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, o falešných duších nevím, ale třeba tě uklidním tím, že mně Mamatest ukazoval napřed ducha a potom čárku o několik dní dřív, než ostatní testy. Takže je dost velká šance, že není falešný 😉