Ahoj holky dnes jsem 12 DPO vidíte tam něco??
Zvětšila jsem si všechny 3 fotky a nevidím nic...
Na té druhé fotce něco tuším.. Ale zkus to vyfotit blíž.
Nevidim nc bohuzel
Holky je to Pepino a ty čárky mají dál od sebe spíše blíž k tomu bílému konci
Na třetí fotce // vidím 🙂
@veronyque tak to jsem ráda že halucinace nemám
Blíž to vyfotit nejde bohužel mám asi horší telefon nezaostřuje mi to fotky 😪😪😪😪😪
Nic nevidím
Nic nevidím
Nic nevidím :(
také nic nevidím
Na té 3 fotce asi něco je😉
Já tam vidím dokonce 3 čárky, takže nějaký špatný test možná?
Je to tam ;)*,
Ja tam nevidim vubec nic.. A to jsem taky testovala s Pepino testy, takze i vim kde druhou hledat. Podle me tam neni..
@juliemichal mozna na te treti fotce. zkus znovu testovat, jestli bude silit ☺
@juliemichal ono je pred ms strasne brzy..u prvniho tehu jsem testovala 4 dny po vynechani a u druhyho treti ☺
@nazka no přesně tak to je fakt brzo 🙂 🙂 vím vím,ale tatínek chtěl ať si dělám testy 😀 😀 je větší nedočkavec než já 😀 😀 a to jak jsme se snažili o posledního ty 4 roky tak jsem si dělala testy každý měsíc od 9DPO 😀 kolik biochemických těhotenství jsem měla a do toho i jeden potrat no proto jsem nechtěla teď testovat dřív než před ms ☹ ale tatínek mě donutil :-O dnes nebo nejpozději zítra mi má dojít ms tak uvidíme co bude 🙂
@juliemichal drzim vam palce☺ zase je hezky,jaky ma tatinek zajem. ja ukazala manzelovi test (viz foto) a otazka byla:" a kdy budes testovat zas nebo jak se to potvrdí?" 😂 a koukal jak puk, ze je hotovo. ted netrpelive cekam na kontrolu u dr,zda je vse ok. jeste muzes na krev, kdyz jste nedockavi 😂
@nazka no moc gratuluji neboj kontrola taky dopadne dobře ♥ ♥
taky nechápu proč je tatínek takový nedočkavec haha 😀 😀 ale on chce teď daleko víc miminko než já abych pravdu řekla 😀 😀 tatínek mě donutil jít do miminka 😀 😀
ale i tvůj tatínek je super jsi mě s tím pobavila 😀
@juliemichal dekuji ☺ je to super, kdyz se chlapi takhle angazuji. to neni vzdy obvykle
@nazka přesně tak to je fakt super u předešlých těhu takový vůbec nebyl 😀
Nic
Já vidím slabou druhou na 3. fotce ;)
Bohužel také nic nevidím :(
Tak jak to dopadlo?! 😇
@lucina96 včera došla ms 🙂 nevadí 🙂 naživo šel dušík pěkně vidět,ale nevadí jdeme do dalšího snažení 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@juliemichal chtelo by to forku.vice z blizka