Ahoj holky,
ráda bych jsem se zeptala kolik dnů po ovulaci jste našly nejdříve ducha na těhu testíku? 🙂
děkuji 🙂
a ještě bych jsem se chtěla zeptat zda one step těhu testy jsou kvalitní 🙂
nepoznám,mne sa osvedčili testy z Dr.Maxa
@juliemichal ja uz 10dpo na Dr. Max a uz to bylo silnejsi nez jenom duch. Ty one step neznam
@juliemichal 5-6dpo je podle me hooodne brzy na jakykoliv test. Mimi se musi nejdriv uhnizdit, aby se hcg zacalo poradne uvolnovat. A to trva v prumeru 8dni.
Mozne je vsechno, ale pockala bych...
Drzim palce!
Tak já tam našla ne ducha, ale dálnici až 17 DPO, ale já to nehlidala, ani jsem nevěděla, že jsem těhu. 😀
@pekkaa moc moc děkuji 🙂 no kdybych jsem neměla v sobotu to špinění tak bych jsem si ani nedělala těhu testík.nikdy jsem to špinění neměla a tak jsem se toho lekla a udělala těhu testík.včera jsem na těhu měla silnějšího ducha než dnes ráno.takže to nechápu ☹ dnes jsem 6-7DPO a takto vypadají mé ovu testy.vrchní je 14DC,urpostřed je 15DC a dole je 16DC.což vážně nechápu ☹ nikdy mi takto po ovu nesílili ovu testy ☹
@sarivojvodova no krása 🙂 já jsem u kluků testovala až týden po zpoždění,ale teď v sobotu jsem měla špinění tak proto jsem vyzkoušela těhu testík 😀 a něco tam bylo a dnes je tam taky,ale slabší než včera ☹
@juliemichal a dnes si tedy kolik DC?
@pekkaa dnes jsem 16DC.a ovulku jsem měla buď 9DC anebo 10DC.
@juliemichal ahoj. Pokud nemeros BT, tak je moznr, ze ovulaci mas teprve ted. Silici teszy a spineni by tomu odpovidaly.
Sorry za preklepy :D
@werumka ahojky BT si neměřím,a kdyby se teda jednalo o ovulaci tak bych mohla mít i na těhu testu dušíka? ☹ jinak jsem dnes 16DC a nikdy jsem neměla později ovu než 13-15DC.a od včerejška jsem nasadila utrogestan,tak by mi to ovu zastavilo ☹ označím tě u mých ovu testíků co jsem si dělala od 4DC.
@juliemichal jak pise werumka, pravdepodobne je, ze ovulaci mas az ted. I to spineni mize byt kvuli tomu..
A taky i ten dusik na tehu testu mohla byt ovulace, taky jsem to nekde cetla, ze to mozne je
@juliemichal taky bych rekla ze to muze byt spise ovulace a ne uz zachyt tehotenstvi.
@juliemichal utros bych nenasazovala uz 16DC
@juliemichal a doporucuji mereni BT. Budes pak mit jasno. S ovu testy je to nekdy chaoticke..
Mne mereni BT hodne pomohlo.
Je potreba ale merit opravdu spravne a tam dolu kazde rano zhruba ve stejnou dobu hned po otevreni oci
ja z osobni zkusenosti doporucuju nedelat ani ovu testy ani merit BT. merila jsem, testovala a nic akorat me to stresovalo. a kdyz jsem nedelala uz nic tak se povedlo
@pekkaa anebo se bude jednat o druhou ovulaci,že? ☹ akorát je divné,že tak pozdě.a ještě k tomu jsem měla 8-9DC táhlý bílkový hlen a i ovu bolesti a taky i čípek nasvědčoval tomu,že je ovulace.BT jsem si i právě měřila min rok a vždy mi ovu vyšla na 13-15DC.
@nikdo17 zlatíčko,ale kdyby to byla třebas ta druhá ovulace tak jsem si ji s tím utrošem zastavila ☹ ach jo ☹ klidně bych ho vysadila,ale stejně to nepomůže,když zastavuje ovulaci ☹
a tehotenske testy delat az v terminu ms nebo po terminu ptz biochemickych tehotenstvi apod je tolik ze pak to cloveka jen mrzi.
@nikdo17 Přesně já nic neřešila a bylo to a kamarádka se snaží už 8 měsíců a jen je ve stresu a nic.
@juliemichal tak mozna si to jeste nezastavila ne? pokud jsi mela jeden
@nikdo17 ano ano já měla biochemické teď 2 měsíce po sobě ☹ a měla jsem je 2 tak už se asi zastavila,slyšela jsem,že si nemůžeš dát ani jeden utroš jinak ti zastaví úplně ovulku.
@sarivojvodova no já jsem taky hodně ve stresu.o třetí se snažíme 43 měsíců. ☹
@juliemichal Takhle dlouho?? Kolik ti je a co na to doktor?? 😮
@sarivojvodova no doktoři ani v caru nepřišli na žádný problém. ☹ byli jsme i na IUI 4x a 3x s toho jsem měla biochemické těhu ☹ 2x jsem byla na laparoskopii ohledně průchodnosti vejcovodů a vše v pořádku.je mi 25 let.sice máme 2 chlapečky,ale u nich jsme se dlouho nesnažili,první přišel neplánovaně,tak jsem si ho nechali a o druhého jsme se snažili 7 měsíců.o třetího jsme se začali snažit jak měl Michálek 4 týdny ☹ a oba dva kluky mám ze stejným partnerem,s kterým se teď snažíme o toho třetího prcka ☹
@juliemichal Tak jestli po zdravotní stránce je vše v pořádku, tak by ses tím neměla tak zabývat. Jsi pak k určo ve stresu a přítel /manžel i děti taky. Jestli máte mít jen dvě tak to nelamej přes koleno. Pochopím, kdybys neměla ani jedno, ale máš dvě, tak neblazni. Já čekám jedno a řekli mi, že nebude žádný. 😀 Notaaaak klid.
@juliemichal Druhou ovulaci v takovem casovem rozptylu mit nemuzes. Po ovulaci vznika zlute telisko a zvysuje se progesteron, ktery dalsi ovulaci zabrani. Ten tehotensky test ma podle me pouze klasicky zabarveny kraje zlabku. A 6 dni po ovulaci opravdu neni mozne zachytit tehotenstvi na zadnem testu. Pokud pouzivas ovulacni testy one step 20 iu/ml, tak ty maji velkou citlivost a psk muzou vypadat pozitivne vic dni v cyklu
Doporucuju merit bt a koupit citlivost 30.
@sarivojvodova to máš pravdu,třebas to osud nechce abych měla víc než 2 děti,když za tu dobu co se snažíme jsem měla 8x biochemické 🙂 a nene já to na děti a ani na manžela nepřenáším,nechávám si vše pro sebe 😀 jsem s tím uzavřená 🙂
no tak to je krásné,i mé kamarádce dr říkal,že je na 8% plodná a má 3 dětičky.první 2 jsou stejně staří jako mí kluci a to třetí teď bude mít cca 2 roky a to jsme se začaly snažit stejně o třetí 😀 no nebo spíše já dřív než ona 😀 a máš pravdu jsem ráda,že mám 2 chlapečky,které strašně moc miluji,ale ještě bych chtěla holčičku a potom budu spokojená 🙂
a tobě přeji aby miminko bylo v pořádku a zdravé a maminka taky ♥ jinak jak se dívám tak miminko čekáš v červnu 🙂 v červnu se narodil můj straší syn 😀
@juliemichal Chápu, že chceš ještě holčičku. 🙂 Oni občas něco placnou a stejně to pak osud chce jinak. 😀 Děkuji moc, jsi hodná, tobě přeji ať ti to vyjde. 🙂 😘Jj jsme ráda, že čekáme letnatko. Jsem trochu sobecka, ale stačí mi jedno mimi a možná pak ve 30 se ještě domluvíme na druhém, ale po sobě je nechci. Ani tři ne. 😀 Jsem že 7 děti a to jedno mi stačí.
@werumka děkuji moc za vysvětlení 🙂 no já používám one step 10iu/ml a i ty těhu testy mám s takovou citlivostí.no včera jsem tam měla celou čárku,dnes taky,ale o dost slabší.možná to byla jen ryska,ale tyto testy mi to nikdy neudělali.už jsem měla 25ks tento rok a jak jsem si je dělala tak byli negativní.
takže dnes jsem teda 6-7DPO,že?poprvé v životě jsem i tento cyklus měla táhlý hlen a potom i ovu bolesti,které jsem fakt nikdy neměla 😀 jinak potom 4-5DPO jsem měla to špinění,což vůbec nechápu co mohlo být,to jsem taky nikdy neměla ani u kluků a ani teď jak jsem měla biochemické těhotenství.a sexík jsme měli 22.12 a špinění jsem měla 25.12 takže s poranění ze sexu bych špinit nemohla.no další cyklus asi zase začnu měřit BT a používat i ovu testy.a uvidíme 🙂 nebo to fakt tento cyklus klapne,kdo ví 🙂
@sarivojvodova taky moc moc děkuji taky jsi moc hodná ♥ já jsem taky chtěla letňátko ty jsou asi nejlepší 🙂 prvního mám v červnu a druhého v dubnu 🙂 no já jsem si taky říkala,že chci první v 25 😀 a nějak to nedopadlo 😀 kdybych neotěhotněla neplánovaně,tak by to možná klaplo 😀 a chtěla jsem taky jen 2 děti,ale manžel chce holčičku už od prvního těhotenství tak proto jsem se rozhodla,že jdeme do třetího 🙂 já chci tři,více už ne-e 😀 jéva ze 7 dětí tak to musí být masakr 😀 já mám sice ještě 3 sestry,ale jsme od sebe s velkým rokovým odstupem 😀
mi bude v červnu 26let,Domi bude v lednu 14let,Rozálce (nevlastní sestra) bude v lednu 7 let a Elizabeth bude mít v listopadu 2 roky 😀 takže jsem vyrůstala jak si vezmeš jako jedináček 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vzhľadom k tomu, že neverím vo vyvolávanie duchov a naopak verím v biochemické tehotenstvo,tak som nasla pekné diaľnice v 16DPO a 20DPO (v oboch prípadoch až po vynechanej MS). Test,na ktorý sa pýtaš,