Ahoj holky,
Mozna zbytecne plasim, pokud to tak ale je, tak to rada uslysim.😅 Byla jsem tehotna 2x a pokazde potratila v prvnim trimestru. Poprve tesne pred prvni navstevou lekare, takze se nevi nic a pak kdyz jsem otehotnela znova, tak se plod nevyvijel a nekde kolem 10.tydne odesel sam.
Mam delsi a nepravidelne cykly, ovulacni test byl pozitivni 30.03.2023. Poprve jsem malinky naznak ducha na tt videla az 14.04., coz je po 15 dnech…a muj dotaz zni. Neroste mi to hcg nejak pomalu? Casto tu ctu, ze holky mely pozitivni testy uz 11dnu od pozitivniho ovulacniho testu.
Prikladam fotku tehotenskych testu za 14.-16.04
Mam po predchozich zkusenostech hrozny strach a rada bych slysela neco pozitivniho- ze treba nekdo mel taky takhle pomaly nabeh na testech a vse dobre dopadlo. Mam pocit, ze je to vsechno zas hrozne pomale a ze to opet znaci, ze z toho nic nebude. 😔
@yoli mám to veľmi podobné. Ja som mala ovu 31.3. a testy vyšli takto. 15.4 v krvi 34 HCG. Dnes ( v deň očakávanej ms) v krvi hcg 178. Testy z lekárne DR Max. Dnes mi dr kázala kludovy režim a užívať progesterón až do ultrazvuku 28.4. potom dostanem ďalšie inštrukcie. Treba myslieť pozitívne. Po tých potratoch by som sa informovala či sa nedá predpísať utrogestan. Držím palce 🙂
Testy mi teď s malou taky moc nesilili. Dokonce jsem měla víc jak týden pořád 2-3 na Digital, takže stres jak prase že je to neprosperujici, a presne týden na to u dr dle ms 6+5 dle utz prý 7+0 a srdíčko tukalo. Na plastových tyčinkach jsem vždy viděla větší progres než na papirkach, ptz toho obecně logicky víc nasajou. A že jsem nechtěla lovit duchy tak jsem si řekla že to vyřeším digitalem, no a plasila jsem stejně. Jedinyco mě napada jestli chceš se uklidnit je jít opakovaně na odběr krve. Třeba od 2-3 dny, to uvidíš jak hcg stoupá. Ale jestli je vše ok stejně zjistíš až u dr. Držím palce🍀🍀🍀
@fany122e dekuju za uklidneni 😊 mas pravdu, ze dalnice ti nic nezarucuje…to je tak, kdyz se clovek furt porovnava s okolim, protoze se boji 🙈 kam jsi prosim chodila na krev? K praktikovi? Nebo nekam do nejaky laboratore co byla blizko? A tam muzes prijit jen tak nebo se predem ohlasis? Vubec nic o tom nevim 😅🙈
@fany122e wow, to je hezka sbirka 🙂 a ktery je ktery? Ten zeleny je ten intime?
Kdyz koukam na ty datumu, tak tim padem ty jsi ted ve druhym trimestru, ze? 😊 moc gratulujuu, vzpominam, ze jsi mi reagovala na nejaky prispevek pri tom mym predchozim nevydarenym tehotenstvi. Je skvele, ze se vam zadarilo 🥰
Řekla bych že sílí hezky.Hodila bych se do pohody,užívala si to a pro klid duše zkusila jiný test.Dr Max má opravdu málo barviva.🍀🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@yoli Ovulace může nastat i 48 hodin po pozitivním ovulačním testu (což byl i můj případ). Test ti sílí - když to srovnáš obden, tak úplně krásně a to je nejdůležitější 😊. Ale i s dálnicemi ti v prvním trimestru nikdo nic nezaručí. Já jsem se uklidnila tím , že jsem šla od dva dny na krev a pak po týdnu, když jsem viděla, že hcg krásně roste 🙂. Držím moc palce a věřím, že teď už bude vše ok 🍀🍀🍀🍀💪🏼