Jsem těhu?

martinalavre
28. čer 2016

Dobry den chtela jsem se zeptat posledni ms 20.6 jenže byla čtyři dny většinou ji mam 6 dní ale před ms jsem mněla několikrat pohlavní styk jenže jde o to że mam světle hnědou čaru pod pupkem a nikdy jsem ji tam nemela taky mam pod pupkem břiško nafoukle a posledni dobou jakmile vylezu na slunce je mi na ondleni a mam zavrate nekdy pocit na zvraceni někdy mam pocit v břiše jako kdyby kručeni ,rano mi děla pronlem vztat jelikož se mi pořad zaviraji oči unavou těhu test jsem neďelala ale s partnerem se o miminko snažime myslite že je to přiznak těhu 😌❤

dzogobela
28. čer 2016

@martinalavre jestli byla normalni MS, akorat kratsi, tak tehu pravdepodobne nejsi. A myslim, ze ta cara na brise se dela pozdeji a ne na zacatku tehotenstvi. Udelej si test, tady Ti stejne nekdo tezko vyvesti, jestli jsi tehotna.

yelowangel
28. čer 2016

Někdo tady u jinýho příspěvku už psal a já se s tím ztotožňuju: Nemáme tady křišťálovou kouli. Příznaky by to být mohli, ta čára pod pupkem tomu nasvědčuje ale dokud si neuděláš test a nepotvrdí ti to gynekolog jsou to jenom dohady. Já si myslím že těhotná seš ale klidně to můžou být vsugerovaný příznaky protože jak píšeš měsíčky jsi měla.

radiva
28. čer 2016

Mě se čára udělala až kolem 20tt. Udělej si test

martinalavre
autor
28. čer 2016

Jenže byla čiata vlažka krve vetšinou ze me padaji kusy masa kdyz to tak škarede reknu

dadaamstaff
28. čer 2016

Me se na gynde doktorka ptala, zda jsem nemela slabsi menstruaci, protoze ji nevychazely tydny. Tak treba jj, udelala bych si ten test 🙂

martinalavre
autor
28. čer 2016

Dobra

martinalavre
autor
28. čer 2016

Ješte jsem se chtela zeptat mam na kalhotkach řidči bili hlen nezapacha ani nesvedi ale za den vymenim 4x kalhotky a dočetla jsem se ze se to dela v tehotensvi ze si deloha dela jaky si hlen ktere chrani mimi pred infekci muze to byt taky přiznak

dzogobela
28. čer 2016

@martinalavre no a nebo muzes mit nejakou infekci.... Udelej si test pro boha, zabere Ti to asi tak 5 minut a 50 korun...

martinalavre
autor
28. čer 2016

Se hned nezblaznete se jen ptam mam to tak poprve

sarinka0411
28. čer 2016

@martinalavre já bych teda taky neváhala a ten test udělala... Navíc tím opravdu zjistíš víc než tady. Každý těhu je indiviální takže ti někdo může říct že jo jiný zase, že ne.. Ale všichni se sejdou na jednom udělej test a podle toho zajdi k doktorce 😉 držím palečky ať vše dopadne dobře

matulka93
28. čer 2016

@martinalavre Držím palce ať to vyjde! 🙂

martinalavre
autor
28. čer 2016

Dekiji ❤

matulka93
28. čer 2016

@martinalavre určite dejte vědět 🙂

kity23
5. črc 2016

dobry den , moje psledni ms je 22.5 cca jeste jsem to nedostala , obcas me pichne na vajecniku , nevolnosti nemam , jen se mi toci obcas hlava ale to muže byt i s veder ,, žadny krvavy vytok nemam jen hlenovyty husty ,, a boli mne prsa .. myslite že bych mohla byt těhu ?? četla jsem na netu že alkohol , kofein a cigarety , škodí hlavne v začatcích vývoje , a ja dělala všechno :( ve ctvrtek jdu na gyndu ale mam s toho strach , a nevíte jak se počíta v jakem tydnu jsem ? protože sem se rozešla s přítelem a ted mam jineho takže je to pro mne dost blba situace , že kdybych byla tak nevim koho :( citim se strasne prosim napište nekdo K

linda2812
5. črc 2016

Podle mě je velká pravděpodobnost, že těhotná jsi...udělej si test...já jsem vždy poznala těhotenství podle bolesti prsou...

kity23
5. črc 2016

@linda2812 ja byla minuly rok na interupci , nevite jesti to ma nejaky spatny vliv na to abych porodila zdrave díte ? kdybych byla těhu ? zitra si udelam test

kity23
5. črc 2016

@linda2812 a prsa mne bolí teprve 5 dni asi ...

linda2812
5. črc 2016

Můžeš být, nemusíš být těhotná...nikdo jiný než test nebo doktor ti to neřekne...

lichtakova
5. črc 2016

Tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni ms,takze tohle je trena 6-7tt.

lichtakova
5. črc 2016

@martinalavre tak jak to dopadlo? 🙂

kity23
5. črc 2016

@lichtakova to bych ale musela citit neco vic už ne ?

dzogobela
5. črc 2016

@kity23 nemusela, ja nemela tak mozna do 15 tydne vubec zadne priznaky... Navic tim, ze se to pocita od prvniho dne Ms, tak prvnich minimalne 14 dni vlastne nejsi tehotna. Udelej si test nebo pockej na doktora...

lichtakova
6. črc 2016

@kity23 ne,nekdo nema zadne priznaky,to je individualni.

dadaamstaff
6. črc 2016

Ja taky nic priznaky. Kdyz se mi blizila menstruace prsa me bolely pravidelne tak jsem to brala k tomu a nebyla to buhvi jaka bolest. Test jsem si delala den po vynechani a 2 carky tam byly ;) a aj potom nic moc priznak. Zvracet jsem zacala pozdeji az do 16tt :D

kity23
6. črc 2016

tak jsem byla na gynekologii ambulanci a jsem v začatku těhotenství ale nevim od kdy se rika začatek po kdy ... zitra jdu na krev tak jsem zvedava

dadaamstaff
6. črc 2016

Tehotenstvi jak uz tu bylo psano se pocita od 1 dne posledni menstruace. Pocitaji se 4 tydny jako mesic. A jsi tehotna jakoby 10 mesicu ;)

yelowangel
6. črc 2016

@kity23 moc gratuluju jinak k těm příznakům - můj největší byl cítit se normálněji než normálně. Nezvracela jsem, pozdějc mě bylo jenom trochu špatně jak už bylo mimčo velký tak cca od 5 měsíce a začla mě pálit žáha. Dokonce jsem v okamžiku otěhotnění začla hubnout a po porodu jsem měla o 10 kilo míň. Prsa mě sice bolely dost ale zase mě to začlo až kolem půlky těhotenství a nebylo to nic hroznýho spíš jako před MS. Třeba budeš mít taky tak pohodový těhotentví.

kity23
6. črc 2016

děkuji , no dnes mi bylo v praci strasne blbě proto sem sla hned dnes na tu pohotovost ,, a to že se to počíta od prvniho dne menstruace mi moc nedava smysl protože doktor řekl že jsem v začatku :D takže tomu nerozumim mam ,, mam totiž noveho pritele se starym jsem mela poslední styk 13 dní zpet , tak mam trochu obavy , potřebuju to nutně vedet 😒 to se muže stat fakt jen mne

dadaamstaff
6. črc 2016

Ja jsem mela posledni menstruaci 11.2. Takze jsem cekala dalsi v breznu. Ta neprisla a pocitala mi doktorka tydny uz od toho 11.2. Takze jsem v breznu na jeji kontrole uz byla 5tt. Asi jde jen o to lepsi pocitani nevim. Ja to zezacatku taky moc nechapala. :D

lichtakova
6. črc 2016

@kity23 v začátku těhotenství, to je teda asi nějaký 4-5tt, pokud jsi měla styk před 13 dny, může to být ještě předcházejícího partnera.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru