Ahoj holky,dnes mám zpoždění skoro týden MS ale mám nepravidelný cyklus. Přidávám test z dnešního odpoledne a vidím dušíka,je pravda že na světle jde vidět mnohem lépe,ale zajímá mě Váš názor jestli taky něco vidíte 🙂 Děkuji.
ahoj,já ho také vidím,přeji ať čárka sílí a vše je v pořádku 🙂
@luckag2 já měla po 14 dnech taky jen dušíka,a skoro vůbec nesílil,no a v 7 týdnu jsem byla na laparce bylo to mimoděložní,tak šel mimísek ven i s vejcovodem ☹ ,bylo to letos 5.1. a dodnes jsem z toho mimo,a nejhorší na tom je,to,že když jsem se vrátila z nemocnice manža říkal že si uděláme jiný,a nedávno mi řekl,že už neche.Strašně jsme se pohádaly,chtěla jsem od něho odejít,protože jsem se cítila jako blb,kterýho někdo tahá za nos.No nakonec jsem zůstala,ale v hlouby duše jsem na něj pořád hrozně naštvaná,a říkám si proč mi to neřekl už na začátku ☹
@tsterinka jej to mě mrzí :( Mě taky stále bolí ztráta mimča v září,bylo to zamklé těhu v 9 týdnu. A měla jsi nějaké příznaky nebo bolesti že by bylo něco špatně? Nebo normálně jako těhotenství? Umě je ještě na prd že mám nepravidelný cyklus,takže pořádně nevím kolik dní mám zpoždění,ale vždy počítám 28 den cyklu.
@luckag2 ono záleží kdy jsi měla ovulku.
Klidně se spermouši mohli chovávat i dva dny a čekat na vajíčko a pak by to třeba i odpovídalo 🙂
A ne vždycky musí být hned dálnice.
A nebo zkus zítra jiný test. 😉
Já to tehdy vůbec neřešila a podařilo se 3. měsíc po revizi. Zkus za dva dny druhý test.
Já to tehdy měla taky takové všelijaké 🙂
@luckag2 to nemusi znamenat, ze jsi otehotnela pred 14. dny, i kdyz tenkrat byl posledni sex. Take jsi mohla ovulovat o 2-3 dny pozdeji a spermie si pockaly a muzes byt jen 11.-12. DC...takze to fakt nemusi znacit nic spatneho🙂 Kazdopadne by test mel silit. Delej si vzdy stejnou znacku, abys mela porovnani a pokud vydrzis, tak si ho delej ob den...ja bych nevydrzela. Zacatkem rijna mam take za sebou potrat na zacatku 9.tt, ale revizi jsem odmitla a zvladla to bez ni. Ted uz mam treti den positivni test a sili, tak doufam v lepsi zitrky. Drzim palce!
@luckag2 nj,je tam 😉 tak at sílí
@luckag2 tyyyyyyyy,jo tak gratuluji.A jinak k tomu mému nevydařenému těhu,nárazově jsem vždy zakrvácela,tak jako kdybych se počůrala a pak třeba celý den nic a jednou ráno jsem vstala a šílená bolest že mě to položilo na postel.Jela jsem do nemocnice,tam jsem strávila 3 hodiny lítáním po vyšetřeních a poslali mě domu s tím,že těhotenství je v pořádku a je to otrava z jídla,tak nasadili dietu.Celej den jsem ležela a vypila jeden čaj,večer už se to nedalo vydržet,tak jsem tam jela zpět.Zprávu z rána vyhodily.Šla jsem na ultrazvuk,bylo mi řečeno,že něco není v pořádku a počká se do rána a pak uvidíme,myslela jsem že do rána je po mě,jak mi bylo zle.Ráno další utz no a pak už rovnou na sál,jelikož jsem měla vnitřní krvácení,tak proto mi bylo tak zle.Při operaci mi ještě našli 6cm nádor,ale o tom jsem věděla,nevěděla jsem že to je nádor,ale že tam něcio je.Už asi 7 let jsem říkala svojí dr že mě při sexu a někdy i jen tak hrozně bolí v podbřišku,řekla mi že asi doma moc řádíme.(kráva jedna),no a nakonec to byl ten nádor,naštěstí nebyl zhoubnej.Když mě pustily z nemocnice,tak jsem šla dr poděkovat za její péči 😠 ,odpověděla že jsem na tom vlastně výborně a ať jsem ráda,že jsem neumřela.Dr už mám jinou
@tsterinka já vím, že je to těžké taky jsem si tím prošla ale zase se pak bude nervovat, že tam ještě nebylo nic vidět, tak jestli je všechno v pořádku. Já teď šla až 5+5 a jedna doktorka mi tvrdila že je to špatné, že nic nevidí....A pak jsem šla ke druhé a ta mi 6+1 řekla, že už máme srdíčko....Ty tři dny jsem myslela, že mě trefí šlak.
@luckag2 Já bych se objednala až trošku později (záleží, jakou objednací lhůtu má lékař). Aby to tak vyšlo na ten 6tt, když už je možné vidět srdíčko. Já jsem prodělala potrat v 17. tt a když jsem pak otěhotněla, odložila jsem si návštěvu doktora právě tak, abych alespoň trošku zmenšila zklamání. Sice si pořád klepu před každou kontrolou, ale i tak jsem se s tímhle přístupem při potvrzení těhotenství cítila trošičku líp. Držím pěsti, až je vše tak jak má 😉
Ted mi vychází podle těhu kalkulačky 5+0 ale myslím že to bude o něco mladší,protože nemám pravidelné cykly.
Holky jdu radši vařit,nebo bych zase brečela jak já vám závidím že máte chlapa kterej o děcko stojí,já už se nedočkám.Všem Vám přeji spoustu krásných a hlavně zdravých miminek 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.