Jsem těhotná?

lucie205
19. bře 2016

Ahoj 🙂 , předem se omlouvám, jestli jsem tu vytvořila něco, co už tu je, ale právě jsem se zaregistrovala 🙂 .

Je to už 9. den, co jsem měla dostat menstruaci, ale ta stále nedorazila ( do teď jsem ji měla pravidelnou 🙂 ) , už 3 měsíce neberu antikoncepci a předchozí dva měsíce přišla pravidelně. Dva dny před očekávanou menstruací mi přišel vodnatý, bezbarvý výtok ( který mám do teď) a tak jsem stále chodila na záchod s domněním, že už mám menstruaci 😕 , ale do teď stále nic ( cítila jsem se jako před MS ). Mám neustálí pocit vlhka, cítím jakoby plná, těžká prsa (občas mně i pálí bradavky) a pnutí v podbříšku 😕 , čípek mám daleko že jde sotva nahmatat a je měkký jako špička nosu 😒 . Dva dny zkouším měřit BT, která je na 36,8 stupňů, ale jelikož si jí neměřím pravidelně vím, že z ní nic nevyčtu 😀 .

S přítelem se už 3 měsíce snažíme o miminko 🙂 🙂 a tento měsíc jsme se snažili v době pravděpodobné ovulace, co nejčastěji. A také den před očekávanou MS 🙂 , ale jelikož mi ani 6. den po vynechané MS test nic neukázal, tak si myslím, že kdyby se to povedlo v době pravděpodobné ovulace test by už byl pozitivní.

Vůbec nevím, co si o tom myslet 😀 😕 . K doktorce se budu objednávat po víkendu. Ale jsem strašně moc nedočkavá 😀 😀 co myslíte?? 🙂

no_title
19. bře 2016

spíše to vypadá na pozdní ovulaci. Ovulace se pozná právě podle vodnatého hlenu (vypadá jako vaječný bílek, ale vodnatý může být taky plodný) a příznaky ovulace některé ženy cítí, může to být pnutí v podbřišku (někdy i bolest), citlivá prsa, někdo má chuť na čokoládu, někdo větší chuť na sex 🙂 čípek daleko by taky měl ukazovat na ovulaci.
Poradila bych s dr. počkat ještě 14 dní a tulit se teď každý den 🙂. Dr. by ti jen dala Agolutin a to by mohlo ovulaci taky spolehlivě zazdít. Navíc Agolutin může způsobovat hormonální nerovnováhu, tak radši fakt počkej🙂.

lucie205
autor
19. bře 2016

Chut na sex je na bodě mrazu 😀 za dobu co neberu antikoncepci jsem již ovulaci měla, alespoň myslím. Byl to průhledný táhnoucí se hlen bez zápachu. Momentálně to tomu není vůbec podobné a vodnatý výtok a pocit mokra mám už celých 10 dní ... vůbec nevím není to tomu nijak moc podobný a nevím co si o tom myslet ☹ kéž by se povedlo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru